Block69 pisze:Trzymam za to kciuki odkąd dowiedziałem się, że mamy Euro :)maciej pisze:Nie chcę krakać, ale nie wyjdziemy z grupy, co?
ja tez. bo jak wyjdziemy,to bedzie nastepne 10 lat pierdolenia,ze przeciez w koncu nie jest tak źle.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Block69 pisze:Trzymam za to kciuki odkąd dowiedziałem się, że mamy Euro :)maciej pisze:Nie chcę krakać, ale nie wyjdziemy z grupy, co?
Ankieta może?grot pisze:czy RVP wytrzyma presję użytkowników majsterfula i zostanie królem strzelców?
Prawdziwy Polak ;)Block69 pisze:Trzymam za to kciuki odkąd dowiedziałem się, że mamy Euro :)maciej pisze:Nie chcę krakać, ale nie wyjdziemy z grupy, co?
Nie wydaje mi się nie wydaje.morbid pisze:a nasi maja od Ruskich wpierdol i tak :)
No wiem, wiem. ;-)Ihasan pisze:to się wjebałeś :))
coś wiem na ten temat po ostatnich MŚ;
Bardzo bym chciał, żeby Robin został Królem polowania, ale nie wiadomo jeszcze na jakiej pozycji wystąpi w reprezentacji. Jest przecież Huntelaar...grot pisze:czy RVP wytrzyma presję użytkowników majsterfula i zostanie królem strzelców?
Ale w meczu czy pod stadionem?:)morbid pisze:a nasi maja od Ruskich wpierdol i tak :)
No to mam podobnie. Ale dam im teraz szansę - obejrzę sobie jednym okiem mecz z Bankrucją i jak nie zagrają jakiegoś strasznego piachu (jak to oni), to obejrzę wszystkie pozostałe dwa mecze, które rozegrają na tym turnieju. ;)Czesław pisze:mam jednak taką małą zasadę, że jak nasi grają, to dobrze im życzę, nawet jeżeli to totalny absurd.
Bambi, Ty lepiej przez ten czas ogranicz wyjścia z domu. Spoceni łysi panowie mogą zapragnąć dziczyzny, a szkoda dobrego Kolegi.Bambi pisze:Ale zjebany temat. :)
Bambi pisze:Ale zjebany temat. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo