RUTKOWSKI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: RUTKOWSKI
Jeszcze jebany dopierdolił fryzurę jak Duke Nukem. No nie mogę patrzeć na ten buraczany zomowski ryj :/ Jak w ogóle można mieć jakikolwiek szacunek do byłego zomowca? Przecież tam największych skurwysynów przyjmowali.
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
A teraz do Milicji, oj, sorry, Policji (państwowej) to kogo niby biorą?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No też skurwysynów, toteż więc napisałem że policji także chuj w dupę. Jebane prostaki z ledwo zdana maturą.KreatoR pisze:A teraz do Milicji, oj, sorry, Policji (państwowej) to kogo niby biorą?
- KreatoR
nie obrażaj munduru :D
- Edinazzu
Nie mówmy o oczywistościach ;-). To, że wolny rynek wygrał z państwową instytucją to było do przewidzenia. A, że RUTKOWSKI zrobił to w tak banalny i łatwy sposób to już inna rzecz. Bo jakie sukcesy ma na koncie ma państwowa Policja? Dawanie mandatów studentom za spożywanie w nie odpowiednim miejscu? Zresztą policjanci podobnie jak lekarze to bardziej urzędnicy aniżeli osoby służące społeczeństwu.Bezdech pisze: A naczelny libertarianin forum pewnie chodzi ze wzwodem 24h na dobę, widząc ten bezprzykładny triumf sektora prywatnego nad publicznym ;)))
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Domyślam się, że w przypadku TVN wszystko obliczone jest na zysk, nawet miotająca się dziennikarka. Sprawy nie śledzę na bieżąco, ale oglądałem kiedyś konferencję z panem R. i rzygać mi się chciało. Mówił, nie kurwa, on przemawiał jak średnio rozgarnięty ksiądz (chodzi mi tu jedynie o sposób, nie o treść).beastov23 pisze:Zacznijmy od tego, że TVN go ostro promowało
-
- zaczyna szaleć
Proponowałbym wyluzować he he i obejrzeć sobie: ;-) trafne ukazanie Rutkowskiego w krzywym zwierciadle. Kto oglądał ten serial, to myślę wie ;-)
- Zenek
-
no,od razu poslalby cie do gazu.chociazby za ten zjebany buracki avataryossarian84 pisze:Nienawidze buraków, a Rutkowski jest sztandarowym przykładem buraka. Chuj w dupę i jemu, i polskiej policji , i Zalewskiej. Kraj kurwa idiotów i nieudaczników. Przydałby sie nowy Hitler.
:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
no cos takiego,a tutaj patrz,rzecznik policji i gwiazda z tvn nie potrafia dac rady jednemu detektywowi który z duza klasa odpiera personalne ataki i wychodzi z calej konforntacji zwyciesko,prawie jak srednio rozgarniety ksiadz nie?est pisze:Domyślam się, że w przypadku TVN wszystko obliczone jest na zysk, nawet miotająca się dziennikarka. Sprawy nie śledzę na bieżąco, ale oglądałem kiedyś konferencję z panem R. i rzygać mi się chciało. Mówił, nie kurwa, on przemawiał jak średnio rozgarnięty ksiądz (chodzi mi tu jedynie o sposób, nie o treść).beastov23 pisze:Zacznijmy od tego, że TVN go ostro promowało
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Otóż to. Zdesperowana "kolęda" musiała poniżej pasa sięgnąć , wypominając okulary, pełen profesjonalizm pani redaktor.
-
535 pisze:Otóż to. Zdesperowana "kolęda" musiała poniżej pasa sięgnąć , wypominając okulary, pełen profesjonalizm pani redaktor.
zachowywala sie jakby dostala telefon od kogos z ministerstwa typu;
-sluchaj kaska,ten rutkowski osmieszyl cala policje,zrób cos z tym,sprowokuj go,moze peknie.
A tu chuj. Trafnie okreslil jej zachowanie jako impertynenckie i w bialych rekawiczkach wytarl nia podloge
:D
Ostatnio zmieniony 16-02-2012, 09:29 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
Mimo, że to kawał ch..., cieszyłem się jak dziecko. Mówiąc językiem Kolegi K. "zaorał butnego babolca"...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
slabo sledzilem te sprawe, bo w sumie to mam na to wyjebane, ale na tyle ile sie orientuje, to kompletna zenada ze strony cudownych mediow. widzialem naglowki na temat bezwzglednych metod rutkowskiego..ojej, no faktycznie kurwa straszne. a ta kolęda-zalewska - jak ja widze to mnie kurwica bierze, ale to od lat juz.
this is a land of wolves now
-
Chyba nie zrozumiałeś o czym napisałem. Duża klasa? To coś mi umknęło chyba.[V] pisze:no cos takiego,a tutaj patrz,rzecznik policji i gwiazda z tvn nie potrafia dac rady jednemu detektywowi który z duza klasa odpiera personalne ataki i wychodzi z calej konforntacji zwyciesko,prawie jak srednio rozgarniety ksiadz nie?est pisze:Domyślam się, że w przypadku TVN wszystko obliczone jest na zysk, nawet miotająca się dziennikarka. Sprawy nie śledzę na bieżąco, ale oglądałem kiedyś konferencję z panem R. i rzygać mi się chciało. Mówił, nie kurwa, on przemawiał jak średnio rozgarnięty ksiądz (chodzi mi tu jedynie o sposób, nie o treść).beastov23 pisze:Zacznijmy od tego, że TVN go ostro promowało
Edit: Aha, mówisz o tym konkretnym programie. Nie widziałem go.
Ostatnio zmieniony 16-02-2012, 10:55 przez est, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian696
Kolenda Zalewska upadła tak nisko, ze nizej jest tylko FAKT... a moralizowanie na temat Czubaszek, to jakas kpina z intelektu :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Block69
Dostaliście po mandacie za spożywanie Reddsów w parku ?yossarian84 pisze:No też skurwysynów, toteż więc napisałem że policji także chuj w dupę. Jebane prostaki z ledwo zdana maturą.KreatoR pisze:A teraz do Milicji, oj, sorry, Policji (państwowej) to kogo niby biorą?
Wielokrotnie miałem styczność z Policją, były to zarówno proste jak i trudniejsze sprawy i zawsze wszystko dało się załatwić profesjonalnie i bezproblemowo.
PENIS METAL
-
@est
zobacz sobie,na youtube wisi
zobacz sobie,na youtube wisi