Mi się udało wymigać na szczęście i od 1 dnia świąt i od drugiego:)H-K44 pisze:Łączę się. Ja też nie obchodzę, bo pierwszego dnia świąt, będę w pracy...Scaarph pisze:1% wszystkich krajów łączcie się :)Silent_Sea pisze: oj już nie pierdol, że będziesz w święta zapierdalał z groźną miną w makijażu ?! 99% z nas spotyka się czy jedzie do rodziny, bo jest to jedna z nielicznych okazji w roku by się spotkać i w spokoju pogadać, zjeść i wypić zdrowie jezuska lub Pana Jedynego
Wesołych świąt!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Wesołych świąt!
HAILSA!!!!!
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Spierdalaj.Bambi pisze:Mi się udało wymigać na szczęście i od 1 dnia świąt i od drugiego:)H-K44 pisze: Łączę się. Ja też nie obchodzę, bo pierwszego dnia świąt, będę w pracy...
;-)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Ja w wigilie srigilie hehe.H-K44 pisze:pierwszego dnia świąt, będę w pracy...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To żeby Ci za smutno nie było to ja też pracuje w święta. A napierdolić się też się napierdolę, tradycja musi być:)
- Loathe
- postuje jak opętany!
Łączę się z Tobą w bólu. Ja też;)H-K44 pisze:
Łączę się. Ja też nie obchodzę, bo pierwszego dnia świąt, będę w pracy...
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- H-K44
W zeszłym roku robiłem na wigilię. ;-)Conflagrator pisze:Ja w wigilie srigilie hehe.H-K44 pisze:pierwszego dnia świąt, będę w pracy...
Nasum pisze:To żeby Ci za smutno nie było to ja też pracuje w święta. A napierdolić się też się napierdolę, tradycja musi być:)
Dzięki. Od razu mi raźniej. ;-)Loathe pisze: Łączę się z Tobą w bólu. Ja też;)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
...a ja się wyjątkowo nie napierdolę, choć oczywiście parę piw przy kominku i dobrej muzyce wykonam. W niedzielę skoczę na kilka dni w góry, zapalę ognisko, posiedzę znowu przy kominku z browarami, zasadniczo będę palił. Wszystko z dystansem oraz pełnym zadowoleniem i bez kija w dupie, czego Wam serdecznie życzę.Scaarph pisze:do rodziny jeżdżę w lato, jak jest ciepło :) a napierdolić się to wiadoma sprawa, że się napierdolę, ale ja zawsze jestem napierdolony więc to akurat nic nadzwyczajnego.
- metalized
Na łamanie się styropianowym ciasteczkiem się nie załapię bo zanim wrócę z pracy będzie ósma. Nażrę się jak świnia, pokażę się gromadzie szwagrów, zażyje się nieco trunków i wyjazd do siebie. Muszę sprawdzić czy aby winyle ludzkim głosem nie przemawiają haha. No ale żryczenia mogę złożeczyć dżemu nie - Wszowy Świąd i spleśniałego całego boku!!!
P.J.E.C.
-
- zahartowany metalizator
Wszystkim Swiat Wesolych zycze ja z rodzina
- olo1972
- postuje jak opętany!
I ja też z swoją rodziną,szczególnie z moimi synami dla których jednak te Święta to radocha maksymalna:)Najlepszego!byrgh pisze:Wszystkim Swiat Wesolych zycze ja z rodzina
- the_bad
- rozkręca się

Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Otototo :]535 pisze:Wszystko z dystansem oraz pełnym zadowoleniem i bez kija w dupie, czego Wam serdecznie życzę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- COFFIN
Ja tam śmigam nad morze, mam nadzieję, że 'po' nie będzie kaca, jak w zeszłym roku:]
'Come the Blessed Madness'
- Clochard
Wesoły świąd, ciepła wódka i wszystko co złe. Wracając do tematu, mało okazji, żeby rodzina się spotkała, prawie wszyscy i popierdolili głupoty przy jedzeniu i piciu, a okazja do namoczenia mordy jest każda dobra! ;)
-
- w mackach Zła
ni lubie tego obłudnego klimatu okresu świątecznego
- COFFIN
Nikt lubić nie każe ;) Dla mnie to zawsze parę dni wolnego i szkoda, że większość w tym roku wypada w weekend.
'Come the Blessed Madness'
-
- w mackach Zła
a no to swoja drogą
- Lykantrop
Ja, niestety też w święta mam wolne. Szkoda, bo zawsze chciałem wcielić się w rolę Grincha.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
Conflagrator pisze:Zależy co rozumiesz przez "obchodzenie" tych śmiesznych świąt ;) U mnie np. nawet nie ma się przeciw czemu buntować. Nikt się nie modli, kolęd nie śpiewa, a większość rodziny, którą tolerowałem wymarła, więc po prostu usiądziemy ze staruszkiem, zjemy coś i opierdolimy 1,5 litra łiski prowadząc ważne rozmowy na temat wiary typu "Ta prowadząca daje radę. Zbadałbyś ją?" .Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
PS. Choinki są zajebiste, jak sie przeprowadzę na nowe mieszkanie to chciałbym mieć coś takiego przez cały rok :)
Choinki sa wyjebane! ja na nowym mieszkaniu własnie mam juz 2 iglaki na tarasie, planuje jeszcze kilka w domu.
W wigilie wybieram sie na Pustelnie do hodowli po karpia, najlepszy karp ever. To mnie zawsze rozwala, karp, dobrze wysmażony, wcześniej leżący choć 2 godziny w cebuli dla pozbycia się mułu w smaku i zapachu. Mógłbym żreć i żreć i żreć...
Rodzinę raczej ateistyczną mam, więc podobnie jak u Konfirutora nie ma przeciw czemu się buntować. Ot, okazja żeby spotkać się z familią, dobrze zjeść dużo jedzeniów, pogadać, popić napojów.
- Mol
a sprobuj sie pozniej poskarzyc, ze cos Cie rwie kurwa ;)
martwie sie o Mariusza Wedliniarza...
martwie sie o Mariusza Wedliniarza...