Poproszę o ban
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Poproszę o ban
Ja nie będę oceniał działań Kolegi P, byłby to przejaw hipokryzji. Dokładam się mocno do tego bałaganu, nie jestem godzien. Moim zdaniem, póki Szef zezwala na takie harce, nie ma problemu. W każdej chwili ma możliwość u....ć zabawę przy samych jajcach.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
dzięki za dobrą radę, myślałem, ze jesteś tu bo chcesz rozmawiać o muzyce, a nie by pierdolić głupoty.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To ja skorzystam z okazji i zapytam czy tera pmoge założyć temat o modnych fryzurach na zime/wiosne 2011/2012 szefie
?
?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
ponawiam zaproszenie do odwiedzenia forum serwisu wizaz.pl
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
@ Szef
Przede wszystkim jestem po to, by cyt. "pierdolić", czasem także o muzyce, a Ty rób co uważasz za stosowne.
Przede wszystkim jestem po to, by cyt. "pierdolić", czasem także o muzyce, a Ty rób co uważasz za stosowne.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
@535 nie podskakuj, mnie nie zbanują bo wiedzą że beze mnie to forum zdechnie, z Tobą może być krucho.
Nawet Pan tak nie żartuj, co ja pocznę nieszczęsny, całe życie mi się zawali. Oj, może być wtedy krucho.
Biorąc pod uwagę licznik postów, jestem gotów potraktować tę wypowiedź poważnie.
Łatwo Tobą manipulować, czekałem kto wdepnie w gówno, trafiło na Ciebie.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
czemu mnie jeszcze nikt nie zbanował? wczoraj z 535 zrobiliśmy śmietnik z kilku tematów.
Ja Cię bardzo proszę Ty sobie mną gęby nie wycieraj. Sam zrobiłeś ten śmietnik, a ja stałem sobie spokojnie, czasem grzecznie odpowiadając. Zawsze potrzebujesz starszego kolegi do pomocy?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
535 pisze:Ja Cię bardzo proszę Ty sobie mną gęby nie wycieraj. Sam zrobiłeś ten śmietnik, a ja stałem sobie spokojnie, czasem grzecznie odpowiadając. Zawsze potrzebujesz starszego kolegi do pomocy?

- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
to przecież proszę o ban dla siebie, śpij spokojnie.535 pisze:Ja Cię bardzo proszę Ty sobie mną gęby nie wycieraj. Sam zrobiłeś ten śmietnik, a ja stałem sobie spokojnie, czasem grzecznie odpowiadając. Zawsze potrzebujesz starszego kolegi do pomocy?
- Only_True_Believers
Jesteś najbardziej wkurwiającym użytkowaniem tego forum. Idź być głupi gdzie indziej.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Bardziej chujowy i wkurwiający jest tylko wokal na pierwszych płytach BURZUM.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Spostrzegawczy jesteś. myślę głupi - czytam twój nick.Only_True_Believers pisze:Jesteś najbardziej wkurwiającym użytkowaniem tego forum. Idź być głupi gdzie indziej.
- Only_True_Believers
Jak ktoś prosi o bana, bo nie może sam przestać pisać, jednocześnie zasrywając forum masą durnych postów to zasługuje na najwyższy wyraz internetowej pogardy !

Na szczęście to nie mój cyrk i nie moje małpy :)
Na szczęście to nie mój cyrk i nie moje małpy :)
Ostatnio zmieniony 24-12-2011, 12:20 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
nick twój. post o wokalach również.Only_True_Believers pisze:Na szczęście to nie mój cyrk i nie moje małpy :)