Trochę się pozmieniało...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: Trochę się pozmieniało...
On tak na poważnie, czy tylko sobie żartujecie? Ale koleś styl wypowiedzi ma bardzo nowatorski;>
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- olo1972
- postuje jak opętany!
He he! Na to pytanie niech odpowiedzą weterani forum. :)
- Glene
- weteran forumowych bitew
Od Krasnegostawu to Ty sie odpierdol bo z tamtad pochodze i to jest calkiem w porzadku miasteczko. A dla twojej wiadomosci to nawet mamy kanalizacje.Analripper pisze:Musisz dlugopis przyjechac do mnie do biura kiedys, zobaczyc, ze ci co za biurkami pracuja tez potrafia zanieczyscic klozety.
Ja znowu na dzialce za opolem lubelskim to mam taki wychodek na zewnatrz, ze sra sie do wiadra. Macie tam takie w Krasnymstawie i Urzedowie?
- olo1972
- postuje jak opętany!
No i macie jeszcze CHMIELAKI:)
- Glene
To fakt. :) Ale nie wiem czy czasem to nie przeklenstwo. Najwiekszego kaca w zyciu wlasnie po nich co roku doswiadczam. Dobrze, ze przynajmniej w tym roku mnie nie bylo. ::)olo1972 pisze:No i macie jeszcze CHMIELAKI:)
No a na kaca macie tam jeszcze zajebisty kefir.
E
Ciekawe , czy babka serwuje zsiadłe mleko
E
Ciekawe , czy babka serwuje zsiadłe mleko
- YNKE
- w mackach Zła
Jakbyś sobie takiego sztycha ze zsiadłego mleka zapodał z tej babcinej miski, to w momencie by ci kac uleciał z bańki.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
a Janek Prąd ?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Te, gosciu malinowy, bana bys nie chcial? ;-)Glene pisze:Od Krasnegostawu to Ty sie odpierdol bo z tamtad pochodze i to jest calkiem w porzadku miasteczko. A dla twojej wiadomosci to nawet mamy kanalizacje.Analripper pisze:Musisz dlugopis przyjechac do mnie do biura kiedys, zobaczyc, ze ci co za biurkami pracuja tez potrafia zanieczyscic klozety.
Ja znowu na dzialce za opolem lubelskim to mam taki wychodek na zewnatrz, ze sra sie do wiadra. Macie tam takie w Krasnymstawie i Urzedowie?
Ja w Krasnymstawie byl, nawet kolege w akademiku mial stamtad i pil duzo piwa na Chmielakach... powaznie, lubie ten dziki wschod... bo w sumie sam z niego pochodze, wiec po jaki chuj kolega sieje zamęt i wąty wprowadza? He?
- Glene
Po prostu bronie swojej malej ojczyzny:)A skad ja mialem wiedziec skad Ty pochodzisz?:)
- Gore_Obsessed
A to znam. Koleżankę miała, pamiętam. Ta dopiero otyła była, nawet wołali za nią Otyła Odeta. I tak przylgnęło. Ale ostatnio ją widziałem to schudła, chora podobno była, ale nie wiem.Mariusz Wędliniarz pisze:Mówiłem mu o takiej dziewczynie z Wandalina, ma na imię Arleta. Trochę jest gruba, ale widać, że jest bardzo silna i robotna
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Scaarph
dziki wschód zarządza i nie ma to tamto.
- Najprzewielebniejszy
Myslalem,ze wszyscy wiedza ;-)
Jak myslisz? Irena to nie jest za dobra partia dla dlugopisa, co?
;-0
Jak myslisz? Irena to nie jest za dobra partia dla dlugopisa, co?
;-0
Ja też byłem w Krasnymstawie, ale to było w 1983 lub 1984 roku, PKS - niebieski ogór z Lublina , jakieś pola , jakieś łąki ,woda, las ... tyle pamiętam. Mariusz co tam u was słychać.
- Glene
Byles na Chmielakach i impreze przeniosla sie w okolice mostu na Wieprzu:)?535 pisze:Ja też byłem w Krasnymstawie, ale to było w 1983 lub 1984 roku, PKS - niebieski ogór z Lublina , jakieś pola , jakieś łąki ,woda, las ... tyle pamiętam. Mariusz co tam u was słychać.
- Scaarph
a wieprz to najkultowsza rzeka. właśnie w niej najwięcej razy się topiłem. kocham.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oooo, toś pojechał. :) Czekam na więcej. :)Mariusz Wędliniarz pisze:Tak Analripper, też mam wiadro, to znaczy miskę, ale babka często sra na dworze tam. Najgorsze jest to, że później w tej misce robi jedzenie na święta, na przykład farsz na pierogi. Ale mi tam nie przeszkadza. Wodą się opłuka gorącą i nic nie czuć.
Trochę za młody wtedy byłem na imprezy he,he ...Glene pisze:Byles na Chmielakach i impreze przeniosla sie w okolice mostu na Wieprzu:)?535 pisze:Ja też byłem w Krasnymstawie, ale to było w 1983 lub 1984 roku, PKS - niebieski ogór z Lublina , jakieś pola , jakieś łąki ,woda, las ... tyle pamiętam. Mariusz co tam u was słychać.
- Glene
A to chyba, ze. :) Mnie to jeszcze w tych latach w planach nie bylo, ale troche znam jak wygladalo miasto w tych czasach ze zdjec i opowiesci. :)
-
Fajnie poczytać takie banialuki :)
Tylko powoli zaczynam wątpić, kto z wyżej piszących jest prawdziwym długopisem ;)
Tylko powoli zaczynam wątpić, kto z wyżej piszących jest prawdziwym długopisem ;)