Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Dowcipy v. n'ta

23-04-2019, 17:34

Rumburak pisze:
Pacjent pisze:
Rumburak pisze:Chyba jednak napierdalanie kijami w kukłę z gębą wystylizowaną na stereotypowego żyda-ortodoksa trochę jebie wsiowym antysemityzmem, ale cóż się dziwią, przecież to żydy ukrzyżowały Jezusa polaka.
Na kogo miałby być wystylizowany Judasz? Na Rzymianina? Lokalna tradycja potępiająca zdradę, więc najbardziej oburzające jest wpieprzanie się Żydów wszędzie i we wszystko, zwłaszcza że sami ( nie lokalnie jak tutaj) obchodzą Purim z okazji wyrżnięcia 70 tys. Persów, którego dokonali przed wiekami. Znęcają się na kukłą znienawidzonego Hamana, np. tak:
[youtube][/youtube]
Odnoszę wrażenie że mimo wszystko udajesz troszkę głupszego niż jesteś.Kukła wystylizowana na żyda z plakatów propagandowych III rzeszy jest oczywiście ok bo na kogo wystylizować Judasza...japierdole.
Na kogo wystylizować Judasza by wyglądał na Żyda, który sprzedał się żydom?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

23-04-2019, 17:50

Najlepiej na wąsatego,grubego polaka-cebulaka z puszką piwa w łapsku,może być też ksiądz pedofil.Jakieś wsiowe debile i tłuszcza robią krzywe akcje a jeszcze większe kołtuny próbują tego bronić unosząc się w oparach absurdu.Swoją drogą czemu żyd Jezus nie jest stylizowany na żyda?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Pacjent

23-04-2019, 18:13

Rumburak pisze:Najlepiej na wąsatego,grubego polaka-cebulaka z puszką piwa w łapsku,może być też ksiądz pedofil.Jakieś wsiowe debile i tłuszcza robią krzywe akcje a jeszcze większe kołtuny próbują tego bronić unosząc się w oparach absurdu.Swoją drogą czemu żyd Jezus nie jest stylizowany na żyda?
Nie jest?
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

23-04-2019, 20:00

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

23-04-2019, 20:35

Pacjent pisze:
Rumburak pisze:Najlepiej na wąsatego,grubego polaka-cebulaka z puszką piwa w łapsku,może być też ksiądz pedofil.Jakieś wsiowe debile i tłuszcza robią krzywe akcje a jeszcze większe kołtuny próbują tego bronić unosząc się w oparach absurdu.Swoją drogą czemu żyd Jezus nie jest stylizowany na żyda?
Nie jest?
Obrazek
Naprawdę nie widzisz różnicy i tego w czym jest problem? Swoją drogą nie sadziłem że długie włosy i broda to stereotypowy atrybut żydostwa.No nic,siedź sobie dalej w tej swojej twierdzy oblężonej przez fryców,żydów,gejów i dalej strugaj głupa.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

23-04-2019, 21:38

To Karkass
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
trup

24-04-2019, 00:02

[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

24-04-2019, 00:11

"Ja jestem Brian! Ja i moja żona!"

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... 7016605688
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
uglak

24-04-2019, 00:48

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

24-04-2019, 12:21

Obrazek

Ci co mieszkają w wieżowcach to mają wesoło:dużo się dzieje w windach.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Pacjent

24-04-2019, 16:01

Rumburak pisze:Naprawdę nie widzisz różnicy i tego w czym jest problem? Swoją drogą nie sadziłem że długie włosy i broda to stereotypowy atrybut żydostwa.No nic,siedź sobie dalej w tej swojej twierdzy oblężonej przez fryców,żydów,gejów i dalej strugaj głupa.
Nie widzę. Swoją drogą ciekawi mnie czy jesteś żydowskim pożytecznym idiotą, czy w inny sposób aspirujesz do miana inteligenta, że nie zauważasz słonia w składzie porcelany w postaci ichniego oblężenia naszej popękanej twierdzy? Jedno jest pewne - prawidłowo zareagowałeś na ich sygnał świętego oburzenia w sprawie kukły Judasza.
Awatar użytkownika
Ascetic

24-04-2019, 20:15

[youtube][/youtube]
lys på slutten av lys
Nasum

24-04-2019, 20:51

Obrazek
535

24-04-2019, 20:58

Abstrahując od wymiaru politycznego debilnych zabaw skrzywionego umysłowo ludu, chciałbym wyrazić pewien niepokój natury wychowawczej. Otóż, czy Janusze wąsiukole tradycjonaliści, husarze wyklęci , pierdoleni zbawcy i obrońcy narodu, są pewni, że obecne tam dzieciaczki, ochoczo podżegane do napierdalania marzanny, za kilka lat nie połamią bejsboli na ich zakutych i tępych łbach, gdy braknie do browara?
Awatar użytkownika
Ascetic

24-04-2019, 21:10

535 pisze:Abstrahując od wymiaru politycznego debilnych zabaw skrzywionego umysłowo ludu, chciałbym wyrazić pewien niepokój natury wychowawczej. Otóż, czy Janusze wąsiukole tradycjonaliści, husarze wyklęci , pierdoleni zbawcy i obrońcy narodu, są pewni, że obecne tam dzieciaczki, ochoczo podżegane do napierdalania marzanny, za kilka lat nie połamią bejsboli na ich zakutych i tępych łbach, gdy braknie do browara?
ha:ha:

dziś jebanie kijem w klarenbachową-podkarpacką-"tradycję", jutro w tego co zdroworosądkowo przytnie pato+. tak to widzę.

póki co u mnie, polaczkowe karpe(d)(k)ijem> dzisiaj płynne-zakupy pod jutrzejsze głosowanie: 500+, dla pierwszego bachora. hailza pi(ss)zz.
lys på slutten av lys
Pacjent

24-04-2019, 21:24

535 pisze:Abstrahując od wymiaru politycznego debilnych zabaw skrzywionego umysłowo ludu, chciałbym wyrazić pewien niepokój natury wychowawczej. Otóż, czy Janusze wąsiukole tradycjonaliści, husarze wyklęci , pierdoleni zbawcy i obrońcy narodu, są pewni, że obecne tam dzieciaczki, ochoczo podżegane do napierdalania marzanny, za kilka lat nie połamią bejsboli na ich zakutych i tępych łbach, gdy braknie do browara?
Co robiłeś ze swoim misiem i jaki ma to wpływ na Twoje obecne postępowanie? Ile osób utopili ludzie z Twojego otoczenia, którzy mają na koncie wrzucenie Marzanny do rzeki?
Awatar użytkownika
Ascetic

24-04-2019, 21:26

@ uglak
usunąłeś swój wpiSS. a nie był on taki głupi jak się na początku mógł wydawać.

czy instykty. mordercze. u dzieci. mhh.

czy jak wiem. "tradycja" lat 30tych pokazuje, że zaczyna się od przejęcia umysłów. zresztą mamy genialne "tradycje" lat międzywojnia.

podsumowując. nie potępiam. jako ten co lata z karnistrem/ rozrzuca pety z pędzącego samochodu na pobocze> w trakcie suszy, nawet kibicuje. każda metoda, aby się przewaliło nie jest niewłaściwa.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak

24-04-2019, 21:31

Ascetic pisze:@ uglak
bo wbrew temu co 535 napisal poszliscie w kukle Judasza, a nie w Marzanne, wiec bylo srednio na temat ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

24-04-2019, 21:33

uglak pisze:
Ascetic pisze:@ uglak
bo wbrew temu co 535 napisal poszliscie w kukle Judasza, a nie w Marzanne, wiec bylo srednio na temat ;-)
aaaa....rozumiem ;-)

mi się topienie marzanny podoba. lubię jak te zjebane katole przejmują świadomie/ nieświadomie pogańskie rytuały ;-) tłuki ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

24-04-2019, 21:41

Ascetic pisze:
ha:ha:

dziś jebanie kijem w klarenbachową*-podkarpacką-"tradycję", jutro w tego co zdroworosądkowo przytnie pato+. tak to widzę.

póki co u mnie, polaczkowe karpe(d)(k)ijem> dzisiaj płynne-zakupy pod jutrzejsze głosowanie: 500+, dla pierwszego bachora. hailza pi(ss)zz.

* tak na marginesie gość mi "zaimpoponował". tak przystartować do Pana Sukcesora Joachima. ma gość jaja. chyba dodam go do znajomych na fejsie.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ