Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
domeldoom
postuje jak opętany!

Re: Pokój AA

08-12-2025, 08:25

Jimmy Boyle pisze:
07-12-2025, 17:03
domeldoom pisze:
07-12-2025, 15:21
[p.s. tak przy okazji: poddałem się procesowi apostazji ;)
Ponoć strasznie dużo zawracania z tym dupy, prawda to?
Nie.
Jeden świstek z aktem chrztu + 1 świstek generowany w internetach.
Do proboszcza i po sprawie.
Nie ma prawa odmówić.
Czekam teraz na decyzję i pismo zwrotne.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
domeldoom
postuje jak opętany!

Re: Pokój AA

08-12-2025, 08:31

Hatefire pisze:
07-12-2025, 18:47
Szczerze nie rozumiem sensu tego. Jakbym miał 18 lat był pełnoletni i się sam zapisał, to potem mógłbym się wypisać. Tak to jest przyjmowanie i akceptowanie zasad, które narzuca KK. W sumie co mnie obchodzi, że w jakiejś parafii w kancelarii jest karteczka, że mnie ochrzcili jak miałem 2 miesiące i jedyne co mnie interesowało to cycek mamy?
Tak dla zasady i żeby nie zwiększać sztucznie statystyk ilu to mamy katolików.

Kontynuując przemyślenia - tym bardziej robię to świadomie i wyrażam niezadowolnenie, ze zostałęm zapisany bez własnej zgody.

Poza tym, co bardzo mało prawdopodobne, gdyby państwo się oddzielało od kk i każdy musiał deklarować przynależność, i od tego zależy wysokość podatku, to już będę miał z głowy :D

Ale nie odbiegajmy od tematu forume ;)

Wczoraj miałem, chyba, suchego kaca, ale nie fizycznego, tylko mega wkurw od samego rana - jak kiedyś po przepiciu - wszystko mnie wkurwiało, nawet mój ukochany psiak - a to już bardzo wiele mówi.
Do tego umknęła mi fajna okazja zakupu łuku ( serio ;) :D ) i się wkurwiłem dodatkowo.
Trzymało mnie do 20 i zdecydowałem odpalić książkę i iść do wyra.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
ODPOWIEDZ