Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Jest tam wrzucone ogłoszenie
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Seba ogarnij żonę, wiadomo, że szkoda, ale zwierzak ma prawo wybrać styl życia.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2020, 15:26Może nie miałeś dołączonej żony która płacze tak, że puchnie jej twarz, mówi że chce skoczyć z balkonu i po 19 godzinach szukania od 6.30 do 1.30 wciąż ciśnie, żebyśmy chodzili w środku nocy po ogródkach działkowych, twardzielu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
trzymam kciuki aby mała menda się znalazła
z moim kotem nie było takich problemów bo był dziki, wiec przyłaził kiedy miał ochote i spierdalał kiedy miał nas dosyć
kiedy pojawił się kundel przyłaził coraz rzadziej ale to był stary wyjadacz wiec se poradził
kundel jak spierdalał z ogródka (naprawde tak trudno zamknąć furtkę na klamke ? - jebane śmieciarze) sam wracał po zwiedzeniu pół dzielnicy
z moim kotem nie było takich problemów bo był dziki, wiec przyłaził kiedy miał ochote i spierdalał kiedy miał nas dosyć

kiedy pojawił się kundel przyłaził coraz rzadziej ale to był stary wyjadacz wiec se poradził

kundel jak spierdalał z ogródka (naprawde tak trudno zamknąć furtkę na klamke ? - jebane śmieciarze) sam wracał po zwiedzeniu pół dzielnicy

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Karkass, lubię Cię. Zależy mi, żebyś odebrał niniejszy wpis 1:1, nie wyzłośliwiam się, nie staram się być chujem, nie znam Cię i Twojej kobiety osobiście. Jeśli są przeszkody naturalne, to przepraszam, nie wiedziałem. Jeśli nie ma, szczerze radzę, zróbcie sobie dziecko. Dziecko to najlepsza rzecz, jaka Wam się w życiu przytrafi.
Kerosene keeps me warm.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No tak, wybrał że nie wie jak wrócić samemu na 3 piętro, jak myślisz, jak miałby sam wrócić jak nigdy nie wychodził i w szoku pewnie gdzieś spierdzilił?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To chyba najgrzeczniejszy wpis, jaki kiedykolwiek popełniłeś:) Szczerze to nie planujemy i nie chcemy, zwłaszcza z moim obciążeniem genetycznym, nie chcę serwować dziecku tego przez co sam przechodziłem przez wiele lat w okresie formowania i wciąż przechodzę.83koper83 pisze: ↑07-08-2020, 17:02Karkass, lubię Cię. Zależy mi, żebyś odebrał niniejszy wpis 1:1, nie wyzłośliwiam się, nie staram się być chujem, nie znam Cię i Twojej kobiety osobiście. Jeśli są przeszkody naturalne, to przepraszam, nie wiedziałem. Jeśli nie ma, szczerze radzę, zróbcie sobie dziecko. Dziecko to najlepsza rzecz, jaka Wam się w życiu przytrafi.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Prawie każdy tak myśli, nie żartuję.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2020, 17:24To chyba najgrzeczniejszy wpis, jaki kiedykolwiek popełniłeś:) Szczerze to nie planujemy i nie chcemy, zwłaszcza z moim obciążeniem genetycznym, nie chcę serwować dziecku tego przez co sam przechodziłem przez wiele lat w okresie formowania i wciąż przechodzę.83koper83 pisze: ↑07-08-2020, 17:02Karkass, lubię Cię. Zależy mi, żebyś odebrał niniejszy wpis 1:1, nie wyzłośliwiam się, nie staram się być chujem, nie znam Cię i Twojej kobiety osobiście. Jeśli są przeszkody naturalne, to przepraszam, nie wiedziałem. Jeśli nie ma, szczerze radzę, zróbcie sobie dziecko. Dziecko to najlepsza rzecz, jaka Wam się w życiu przytrafi.
Kerosene keeps me warm.
-
- postuje jak opętany!
Radzę sprawdzić piwnicę i klatkę piętro czy tam dwa wyżej jeśli są :)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2020, 17:22No tak, wybrał że nie wie jak wrócić samemu na 3 piętro, jak myślisz, jak miałby sam wrócić jak nigdy nie wychodził i w szoku pewnie gdzieś spierdzilił?
Koty teściów jak wypadają z okna to albo do piwnicy albo piętro wyżej na klatce siedzą.
Chociaż pewnie od razu sprawdziliście.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Prawie każdy tak myśli, nie żartuję.
[/quote]
Nie chce nam się, serio. Jesteśmy już po 30 oboje i nie czujemy żadnej potrzeby. Wiem że dla większości jak dziecko już jest to przyćmiewa wszystko inne, ale u nas jakoś nie zadziałało.
Byliśmy i tu i tu, zresztą obława jest fest... Ludzie co chwila dzwonią, że gdzieś jakiegoś kota widzieli, jestem zaskoczony w sumie, ale widać że jak ktoś miał podobny problem kiedyś to teraz to rozumie...
- Medard
83koper83 pisze: ↑07-08-2020, 17:02Karkass, lubię Cię. Zależy mi, żebyś odebrał niniejszy wpis 1:1, nie wyzłośliwiam się, nie staram się być chujem, nie znam Cię i Twojej kobiety osobiście. Jeśli są przeszkody naturalne, to przepraszam, nie wiedziałem. Jeśli nie ma, szczerze radzę, zróbcie sobie dziecko. Dziecko to najlepsza rzecz, jaka Wam się w życiu przytrafi.
+100
Będziesz miał poważniejsze problemy, niż kot uciekinier, na którego polują obrońcy ptaków.
Na osiedlu spaceruje z wózkiem gość wiek ok 50-tki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ani śmieszne ani mądre takie poradyMedard pisze: ↑07-08-2020, 18:1483koper83 pisze: ↑07-08-2020, 17:02Karkass, lubię Cię. Zależy mi, żebyś odebrał niniejszy wpis 1:1, nie wyzłośliwiam się, nie staram się być chujem, nie znam Cię i Twojej kobiety osobiście. Jeśli są przeszkody naturalne, to przepraszam, nie wiedziałem. Jeśli nie ma, szczerze radzę, zróbcie sobie dziecko. Dziecko to najlepsza rzecz, jaka Wam się w życiu przytrafi.
+100
Będziesz miał poważniejsze problemy, niż kot uciekinier, na którego polują obrońcy ptaków.
Na osiedlu spaceruje z wózkiem gość wiek ok 50-tki.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jak kurwa stare ciotki na imprezie rodzinnej. A kiedy? A ile? A dlaczego tak?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
A stękanie kilka stron, bo kot sobie wyskoczył jest już ok?
- Lukass
- zahartowany metalizator
Wszystko jest ok. Ale jak coś komuś się nie podoba, to może powiedzieć, że tak właśnie to widzi. Poza tym, jednak trochę inny kaliber. Dawanie komuś rad typu "zrób se dzieciaka" zawsze jest niebezpieczne.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Seeebaa!!! Odwołuję! Wyciągaj! Albo róbcie aborcję!!! Kurwa, sorry!!! Zapomniałem, że jak coś przeczytasz na forum, to musisz wykonać!
Kerosene keeps me warm.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Moj pierwszy szczery smiech dzisiaj;) oblawa na 6 osob, wlasnie wrocilismy, o 1 ruszamy znowu...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Po zastanowieniu stwierdzilem, ze skoro mamy zastawiona pulapke z karma, to poloze tam tez zelki haribo. Jak zamiast kota zlapie sie jakis gowniarz to bierzemy go do domu zamiast kota. Dzieki ziomeczki
- Medard
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-08-2020, 22:13Po zastanowieniu stwierdzilem, ze skoro mamy zastawiona pulapke z karma, to poloze tam tez zelki haribo. Jak zamiast kota zlapie sie jakis gowniarz to bierzemy go do domu zamiast kota. Dzieki ziomeczki
Wreszcie dobrze kombinujesz, dostaniesz 500+, 300+, bon wakacyjny, a kuwetę i klatkę już masz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dokladnie, czego wiecej mialby chciec od zycia
- Stary Metal
- w mackach Zła
I jak?
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!