Odjechane akcje w środkach transportu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Odjechane akcje w środkach transportu
HAILSA!!!!!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
blachy SMI, powiat mikołowski
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Tylko za co ma kupić sobie czarną limuzynę jak nie uznaje konformistycznej pracy. ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Ukraść oczywiście.
Albo jeszcze lepiej ukraść i zabić kierowcę.
Albo jeszcze lepiej ukraść i zabić kierowcę.
HAILSA!!!!!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nazwijmy rzecz po imieniu, SIID kradnie. To jest złodziejstwo, prostactwo, buractwo i tyle. Typowa postawa dresa. I nie chodzi o tępe tłumaczenie pseudo antyspołecznych postaw. Rozumiem, że konsekwentnie swojemu pracodawcy nakazał nie odprowadzanie składek na zus i zdrowotnej, a za wodę, gaz i prąd też nie płaci.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Husar
- weteran forumowych bitew
Ja tam pół życia jeżdżę na gapę i chuj. Nie uznaję tego za złodziejstwo, a nawet jeśli ktoś tak uważa to i tak wbijam chuj w jego opinię. Oczywiście w razie jakiejś kontroli nie wyzywam ani nic z tych rzeczy, bo po 1 nie lubię być takim chamem bez powodu, a po 2 sam mam pracę związaną z kontaktem z ludźmi i wiem, jak ludzie potrafią być wkurwiający jak myślą, że ja to robię, bo lubię a nie dla kasy, Moim sposobem na kanarów jest przytakiwanie, a gdy wysiądziemy wypisać mandat to spierdalam gdzieś w jakieś zaułki.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Najprzewielebniejszy
Re:
Przecież on to robi za darmo. Albo dopłaca tym zespołom.Skaut pisze:ciekawe czy SIID odprowadza podatki od sprzedaży swoich INSAAANE LOGOS?
Oj... odprowadza opłaty Allegro... jednak za coś płaci... rysa na niesplamionym wizerunku...
-
- rasowy masterfulowicz
Konkurencja się SiiDowi szykuje. :)Husar pisze:Ja tam pół życia jeżdżę na gapę i chuj. Nie uznaję tego za złodziejstwo, a nawet jeśli ktoś tak uważa to i tak wbijam chuj w jego opinię. Oczywiście w razie jakiejś kontroli nie wyzywam ani nic z tych rzeczy, bo po 1 nie lubię być takim chamem bez powodu, a po 2 sam mam pracę związaną z kontaktem z ludźmi i wiem, jak ludzie potrafią być wkurwiający jak myślą, że ja to robię, bo lubię a nie dla kasy, Moim sposobem na kanarów jest przytakiwanie, a gdy wysiądziemy wypisać mandat to spierdalam gdzieś w jakieś zaułki.
HAILSA!!!!!
- koreaniec
- w mackach Zła
Tu powstaje kolejny problem. Grzecznie płacić za paliwo czy spierdalać po zatankowaniu? A może prawdziwy blackmetalowiec sam robi odwierty i rafinuje ropę?Drone pisze:A od kiedy blackmetalowy mizanthrop jeździ autobusem czy tramwajem z motłochem? Powinien jeździć czarną limuzyną albo zabić się.
Lefthandpathyoga
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Analny jaki ułożony obywatel, śmiechu warte. Okradam ZTM i mam wyjebane, a ty zgłoś to na policje społeczniaku. A zamiast wozić tłuste dupska samochodami i robić korki i syf, przesiedlibyście sie na rowery patałachy. Samochodu nie mam i nie zamierzam mieć, zbędna wygoda tłustodupca.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Dokladnie, a prawdziwy black metalowiec zapierdala za ocean kajakiem. only trv ekologikal kvlt is real. 666 o/So_It_Is_Done pisze:A zamiast wozić tłuste dupska samochodami i robić korki i syf, przesiedlibyście sie na rowery patałachy. Samochodu nie mam i nie zamierzam mieć, zbędna wygoda tłustodupca.
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wygodniej jest jechać w samochodzie, każdy wieprz w swoim własnym z zimnym łokciem. Lans jak chuj.
- Najprzewielebniejszy
Siid, a na koncerty nie chodzisz bo nie mozesz ochroniarzowi powiedziec "spierdalaj" czy dlatego, ze gardzisz spoconym tłumem ?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
"Nie możesz"? Ja się nie krępuję jeśli trzeba. "Nie chodzę"? Skąd ten wniosek? Znamy się?