STUDIA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: STUDIA

09-02-2017, 12:57

Jak dla mnie to mogą pracować nawet swoimi narzędziami, wpłacając miesięcznie na konto pracodawcy tę dwójkę. Odpadam stary. Mnie, od niemal dwudziestu lat, opiekunowie nie dokładają do budżetu. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

09-02-2017, 14:50

535 - chłopie, nie da się z tobą rozmawiać. pierdolisz jak potłuczony o rzeczach o których nie masz bladego pojęcia (prowadzenie działalności) a jak już ktoś tłumaczy ci jak krowie na rowie pewne kwestie i nie masz żadnych sensownych argumentów to uciekasz się do swojej ukochanej "szydery, ironii", hihihi" i rzucasz nonstop suchary o "opiekunach" i inne bzdury bo przecież tylko ty tutaj jesteś samodzielny (samodzielny pracując u kogoś? można by się zastanowić) a reszta to banda gówniarzy mieszkająca z rodzicami. Chyba się jednak całkiem niedawno wyprowadziłeś na swoje albo szef cię okrutnie poniewiera, bo serio, nie wiem czym to tłumaczyć.
Możesz nie odpisywać i darować sobie swoje hihi bo nie zamiarzam się okładać cepami, szkoda czasu.
Nebelwerfer
zaczyna szaleć

09-02-2017, 16:09

535 pisze: Mnie, od niemal dwudziestu lat, opiekunowie nie dokładają do budżetu. Pozdrawiam.
Mi też nie. I większości ludzi na tym forum, jak sądzę, również. Chociaż fakt, jeżeli stałeś się samowystarczalny w wieku +/- 13 lat to faktycznie rozdajesz.
535

09-02-2017, 16:09

O jakiej samodzielności bredzisz? Też płacisz swoim niewolnikom równowartość dwóch bronków z biedronki? Nie wstydzisz się, choć trochę? Muszę przyznać mogiłka, że trafiłeś mnie w samo serce. Czuję się , popularnie mówiąc, zaorany. Swoją drogą, sympatycznie się wkurwiłeś. Ktoś jeszcze? Zapraszam. Ulżyjcie sobie. Nie ma sensu się dusić.
Karkasonne

09-02-2017, 16:14

535 pisze:\Swoją drogą, sympatycznie się wkurwiłeś. Ktoś jeszcze? Zapraszam. Ulżyjcie sobie. Nie ma sensu się dusić.
TWOJA MATKA BYŁA CHOMIKIEM A OJCIEC ŚMIERDZIAŁ SKISŁYMI JAGODAMI PIERDZĘ W TWOIM OGÓLNIE POJĘTYM KIERUNKU
byrgh
zahartowany metalizator

09-02-2017, 16:20

voivod guwno
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

09-02-2017, 17:27

http://www.rp.pl/Rodzina/302039944-Sad- ... echne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprawa dotyczyła pozwu o ustalenie wygaśnięcia obowiązku alimentacyjnego, jaki M.M. wniósł przeciwko swojej 28-letniej córce, aplikantce adwokackiej. Ojciec uzasadniał, że córka ukończyła dwa kierunki studiów i w konsekwencji jest już w stanie utrzymać się samodzielne. Aplikantka wniosła o oddalenie powództwa, a jednocześnie złożyła pozew wzajemny o podwyższenie alimentów. Wskazała, iż obecnie jest aplikantką adwokacką. Nie jest w stanie utrzymać się samodzielnie (jest zatrudniona w oparciu o umowę zlecenia w kancelarii swojego patrona i otrzymuje z tego tytułu wynagrodzenie w kwocie 374 zł netto miesięcznie),
Panowie radcy / adwokaci to mają gest :)
Yare Yare Daze
535

09-02-2017, 17:28

Nebelwerfer pisze:
535 pisze: Mnie, od niemal dwudziestu lat, opiekunowie nie dokładają do budżetu. Pozdrawiam.
Mi też nie. I większości ludzi na tym forum, jak sądzę, również. Chociaż fakt, jeżeli stałeś się samowystarczalny w wieku +/- 13 lat to faktycznie rozdajesz.
Pojęcia nie mam skąd bierzesz dane do swych obliczeń, ale ewidentnie coś się nie zgadza.

Bardzo mi przykro, że w momencie, gdy usłyszycie zdanie prawdy, robicie przysłowiowego jeża, bijąc przy okazji na oślep. I ciekawostka, żeby sprowokować insynuacje, wystarczy nieco się podłożyć, zwyzywać wyzyskiwaczy-oszustów od skurwysynów i wspomnieć standardowo o matce. Tyle wystarczy. No i jak tu się nie śmiać?
tomaszm

09-02-2017, 17:36

hcpig pisze:http://www.rp.pl/Rodzina/302039944-Sad- ... echne.html
Sprawa dotyczyła pozwu o ustalenie wygaśnięcia obowiązku alimentacyjnego, jaki M.M. wniósł przeciwko swojej 28-letniej córce, aplikantce adwokackiej. Ojciec uzasadniał, że córka ukończyła dwa kierunki studiów i w konsekwencji jest już w stanie utrzymać się samodzielne. Aplikantka wniosła o oddalenie powództwa, a jednocześnie złożyła pozew wzajemny o podwyższenie alimentów. Wskazała, iż obecnie jest aplikantką adwokacką. Nie jest w stanie utrzymać się samodzielnie (jest zatrudniona w oparciu o umowę zlecenia w kancelarii swojego patrona i otrzymuje z tego tytułu wynagrodzenie w kwocie 374 zł netto miesięcznie),
Panowie radcy / adwokaci to mają gest :)
To jest poziom takiego skurwysyństwa, że pisanie dalej na ten temat urąga ludzkiej godności.
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
535

09-02-2017, 17:39

Uważaj Tomek, bo zaraz się okaże, że nie masz o tym pojęcia.
Awatar użytkownika
hcpig

09-02-2017, 17:40

Ja kojarzę przypadki pracy za 100 (słownie sto złotych) dla aplikantów albo zajebistą ofertę podpisania na okres aplikacji umowy wolontariackiej w celu zdobycia zajebistego doświadczenia zawodowego. Wciąż wierzę, że to urban legends.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-02-2017, 17:44

Osoba z mojego bliskiego otoczenia jest w z tego środowiska i takie przypadki zdarzają się bardzo często. Ale chuj koledzy, pamiętajcie:
Heretyk pisze: a pierdolenie o jakimś wyzysku czy niewolnictwie można między bajki włożyć
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
tomaszm

09-02-2017, 17:50

Tak jest niestety, że młodzi adepci podczepią się pod każdego patrona byleby móc odbyć aplikację a ci czując bezsilność młodego narybku i przewagę swojego położenia wykorzystują to w tak skurwysyński sposób.
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
535

09-02-2017, 18:20

Przeczytałem sobie fragment tego artykułu i osłupiałem. Sprawa dotyczy osoby w wieku 28 lat, która ukończyła dwa kierunki studiów. Czy któryś z mających pojęcie użytkowników, mógłby to jakoś prostemu Staszkowi z budowy wytłumaczyć, bo czuję, że nie zasnę. Napiszcie mi, skąd u diabła wzięła się jej średnia kwota utrzymania 2700 zł/ m-c? Jak się domyślam, panna musi opływać w dość poważne luksusy. Taka kupa siana na trzydzieści dni ?!? Trudno mi w to uwierzyć.
Awatar użytkownika
hcpig

09-02-2017, 18:38

Pewnie musi opłacić aplikację.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

09-02-2017, 21:07

Plastek pisze:Osoba z mojego bliskiego otoczenia jest w z tego środowiska i takie przypadki zdarzają się bardzo często. Ale chuj koledzy, pamiętajcie:
Heretyk pisze: a pierdolenie o jakimś wyzysku czy niewolnictwie można między bajki włożyć

Tak działa wol... oh wait.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

09-02-2017, 23:49

Próba destabilizacji polskiego rynku pracy i gwałt na spokoju panów przedsiębiorców w wykonaniu niemieckiego onetu. Nawiasem mówiąc jak widzę ile płaci Castorama za pracę w piątek świątek, to podejrzewam jakiś nieśmieszny żart. Zbuntują się w końcu ludziki, czy dalej wzrok w posadzkę i biegiem marsz do swojej przegródki?

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/handel ... mie/pp5he6" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebelwerfer
zaczyna szaleć

10-02-2017, 11:08

"Nikomu nie pozwolimy pobić naszych cen", chyba tak to szło.
535

10-02-2017, 11:21

Przecież to tylko hasło reklamowe, mające niewiele wspólnego z rzeczywistością.
Nebelwerfer
zaczyna szaleć

10-02-2017, 12:22

Mające tyle wspólnego, że jeśli pokażesz rachunek na produkt z ich oferty, kupiony gdzieś taniej, to zwracają Ci różnicę.
ODPOWIEDZ