Żułek pisze:co chcesz od Demichelisa ? zabawny koleżka a jak ma dobry dzień to nawet grac umie ;)
no geniusz dosłownie, pewnie by miał kłopot żeby się załapać do pierwszego składu Podbeskidzia
Messiemu sie fartem udało strzelić, ja podejrzewam że mógłby strzelic jeszcze przynajmniej z 2 gole gdyby zamiast swojego dennego dryblingu od razu strzelał ale niech się cieszą, 1/8 i do domu
no trochę to było irytujące to jego walenie głową w mur, z drugiej strony w tym spotkaniu ilość ofensywnych graczy Argentyny porażała, więc mu się nie dziwię, chyba że ktoś liczył że bramki zacznie zdobywać Mascherano albo Campagnaro
H-K44 pisze:KAKAESIAK pisze:co robią w kadrze takie ogórki jak Maxi Rodriguez, Romero, Basanta, Demichelis a brak takich graczy jak Banega, Lameli, Pastore, Incardi, Fazio, Otamendi to chyba jakiś sabotaż jest.
Brak Lameli akurat tak bardzo nie dziwi, ale absencja takich zawodników jak Banega, Otamendi czy przede wszystkim Pastore, to już się w głowie nie mieści...
Ale i tak będę im kibicował, jak zwykle. Chociaż z takim składem, większych sukcesów nie wróżę...
ja tak samo ale te powołania mnie irytują, moim zdaniem za tego typu decyzje powinien być sąd wosjskowy w trybie natychmiastowym, co do Lameli to szkoda że koleś się zmarnował w Anglii bo byłby jakąs tam alternatywną w ofensywie, Banega i Pastore byliby natomiast jakimś ratunkiem na to obecne walenie głową w mur i przewidywalność Argentyny