Samoloty

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: Samoloty

22-06-2011, 04:51

i to jest wlasnie..kurwa....dobry powod...dla ktorego nalezy sobie....dac spokoj....z czytaniem..kurwa....tego forum; no bo po co??; hehehehhehe...kurwa;... jednak pare dni bez czytania;...tego typu belkotu...dobrze robi na samopoczucie;...kurwa...trza wrocic znow; straganiara....dobre okreslenie...ja bym dodal??? jeszcze kapus i pisowiec co wyciaga kwity i klamie na forum publicznym... hahaha ...?? jakie to charakterystyczne ze organ partyjny ds. tepienia PISu przejawia wszelkie cechy typowego pisowca....lol??
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-06-2011, 07:34

no tak mi sie zachcialo, to jest jakis problem?
co do Morbid Angel to prosze mi wybaczyc, ale kocham ten zespol i bardzo zabolal mnie fakt ze wysrali takiego koszmarnego kloca - stad egzaltacja z mojej strony :-)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-06-2011, 07:36

no wiec wlasnie :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

22-06-2011, 08:06

Riven pisze:straganiara....jeszcze kapus i pisowiec co wyciaga kwity i klamie na forum publicznym...
znow ci sie poluzowalo... to juz nie jestem pełowskim lemingiem? a czy ty czasami nie miales dac mi ignora zeby nie czytac?
idz synku i nie zawracaj glowy
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-06-2011, 08:09

Adrian696 pisze:. to juz nie jestem pełowskim lemingiem?
nie do ciebie pisalem - ale skoro juz do mnie kierujesz posta to odpowiem:
luz, jestes (ja akurat nic takiego nie pisalem, ale moge sie z tym zgodzic skoro pytasz)
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

22-06-2011, 08:45

Tygodniowe wietrzenie forum byłoby jednak bardzo dobrym pomysłem.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

22-06-2011, 20:13

Drone pisze: Kurwa... debil... bez odbioru...
pisales to juz z 10 razy i dalej dupe zawracasz... wiec nie pisz juz EOT, bez odbioru, nie bede wiece z toba rozmawiał, obiecuje ze juz z Adriankiem nie bede pisał, juz koniec... bo to jest gówno warte...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

25-06-2011, 09:28

Chodzi chyba o mnie, więc Ci odpowiem: Co z tego? W którym miejscu to się nie zgadza z moimi wypowiedziami i ile razy mam wkleić swoje zdanie, żeby dotarło o jakim aspekcie moralnym i logicznym pisałem? Bynajmniej nie o winie i niewinności pilota.

Wklej jeszcze kilka gazetowych rozkminek, to z pewnością sprawi, że będziesz miał rację. :) Miłego dnia.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

25-06-2011, 09:52

A, to chyba że tak. Przekonałeś mnie.

NIE.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?

Awatar użytkownika
kapez
świeżak

25-06-2011, 22:58

Hehe, forum czytam od dłuższego czasu więc mniej więcej wiem kto ma jakie poglądy i rozjebała mnie tutaj postawa Drone ; ))))
Z tego co zaobserwowałem deklarujesz się jako wolnościowiec, głosujesz(?) na Korwina, a tu proszę: wyszło szydło z worka hehe, zamordysta i faszysta w jednym z naszego profesorka ; ))) Ciekaw jestem jak się ma postawa arbitralnego zakazu pokazów lotniczych do paremii volenti non fit iniuria hehe, nie odpieraj tego proszę w ten sposób, że chodzi Ci wyłącznie o koszta ratowania i pomocy medycznej, bo w ten sposób można by było jak słusznie ktos zauważył zabronić wszelkiej ludzkiej aktywności ; ))) Przepraszam, ale w tym temacie zareagowałeś jak stara baba, która po każdym newsie w telewizji krzyczy, zeby zabronić tego i tamtego bo ludzie giną, nie widzę żadnego logicznego uzasadnienia dla twoich "postulatów"; )
mad
weteran forumowych bitew

26-06-2011, 03:52

Taki jeden nic nie znaczący, chaotyczny post ignoranta w temacie. Jestem osobnikiem kompletnie nie interesującym się żadnymi formami motoryzacji. Nawet samochodu nie posiadam (na szczęście nie muszę), a w kwestii lotnictwa najbliższa jest mi opinia niejakiego Kramera, który w "Vabank 2" stwierdził, że to nienormalne, żeby maszyna latała w powietrzu ;)

Dzisiaj pierwsze lepsze newsy z polskich dróg: 2 wypadki po 5 ofiar w każdym, a to może nie być liczba ostateczna. A to przecież na przyjaznym lądzie było...
Mnie lotnictwo nie interesuje, na piknik nie poszedłbym nawet gdyby pokazy były po drugiej stronie ulicy. Zresztą za oknem na jeziorze raz w roku są jakieś zawody motorowodne rangi europejskiej i chuja mnie to obchodzi. To jednak nie znaczy, że muszę mieć coś naprzeciwko. Warto by coś zmienić, poprawić bezpieczeństwo, ale zakazywać? Trochę mi to kononowicza przypomina.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

26-06-2011, 10:41

Drone pisze:A kto chce zakazywać pikników? Przecież nie ja.
Jestem całkowicie przeciwny organizowaniu takich kretyńskich widowisk w obecnej postaci. Niech sobie je organizują, ale tylko pod dwoma warunkami: są one całkowicie opłacone z pieniędzy prywatnych (łącznie z obsługą medyczną, ratowniczą, strażą pożarną) i wstęp na nie jest tylko dla dorosłych.
Więc byś zakazał, gdybyś mógł. A potem wprowadził +18 i full commercial. Która część Twojej osobowości pisze w dni parzyste, a która w nieparzyste, abym mógł się dostosować i nie śmiać się z tej połowy Drone'a, która akurat śpi? :D

Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-06-2011, 14:50

No ale być przeciwnym to nie od razu oznacza że się chce coś zakazywać
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

26-06-2011, 22:32

empir pisze:No ale być przeciwnym to nie od razu oznacza że się chce coś zakazywać
Tak, według tego wytłumaczenia oczywiście. Zauważ jednak, że Drone jest przeciw promowaniu się gmin poprzez lotnicze imprezy masowe i pragnie pełnej komercjalizacji takich imprez (dla pełnoletnich). Przy tym założeniu chyba rozumiesz, że żadna firma nie sfinansuje "Zbąszynkowi" imprezy dla wypromowania jego browarów/zabytków/czegokolwiek. Więc promujące samorządy imprezy zdechłyby śmiercią rynkową przy nakazie prywatnych+18 widowisk. Czysto abstrakcyjnie pytam: Czy gdyby mógł, zakazałby? No właśnie.

Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-07-2011, 15:32

Rybak nagrał katastrofę rosyjskiego samolotu

Samolotu linii lotniczych Angaraawia lecący z Tomska do Surgutu został zmuszony do awaryjnego lądowania na rzece Ob na Syberii z powodu pożaru jednego z silników. Na pokładzie znajdowało się 37 osób: 33 pasażerów i czterech członków załogi. W rezultacie awaryjnego lądowania An-24 zginęło siedem osób, a 28 odniosło obrażenia. Los dwóch nie jest znany. Całe zdarzenie nagrał będący w okolicy rybak.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rybak-n ... omosc.html
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-07-2011, 15:34

no kurwa, klip w klipie? ja pierdole...
Awatar użytkownika
nicram

12-07-2011, 15:46

empir pisze:Rybak nagrał katastrofę rosyjskiego samolotu

Samolotu linii lotniczych Angaraawia lecący z Tomska do Surgutu został zmuszony do awaryjnego lądowania na rzece Ob na Syberii z powodu pożaru jednego z silników. Na pokładzie znajdowało się 37 osób: 33 pasażerów i czterech członków załogi. W rezultacie awaryjnego lądowania An-24 zginęło siedem osób, a 28 odniosło obrażenia. Los dwóch nie jest znany. Całe zdarzenie nagrał będący w okolicy rybak.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rybak-n ... omosc.html
Mam nadzieję, że pilot przeżył, bo mistrz!
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-07-2011, 00:11

Obrazek
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

23-08-2011, 09:20

Miałem zamiar wkleić ostatnio linki do 2 wypadków w PL ale jebać to. I tak każdy słyszał.

To pewnie też niektórzy widzieli http://wiadomosci.wp.pl/galeria.html?gi ... tu-zdjecia&
[V]
mistrz forumowej ceremonii

23-08-2011, 09:56

to jest głupota .tego typu imprezy to nieporozumienie,zawsze ktos chce zgrywac bohatera,porwać sie na coś trudnego i nagle jest dym ogien płacz i zgrzytanie zębów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ