Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
'Jeden z żołnierzy brytyjskiej armii nie będzie dobrze wspominał ostatniej sesji treningowej. Mężczyzna postanowił zabić kompana w grze i w rezultacie został oskarżony przez swoich podwładnych.'
https://www.ppe.pl/news/131229/zolnierz ... zyciu.html
https://www.ppe.pl/news/131229/zolnierz ... zyciu.html
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- TheDude
-
Jimmy Boyle pisze:a propos burzliwej dyskusji toczącej się w innym temacie

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Zal dupę ściska jak się posłucha jego mądrości więc nic dziwnego, że nikt nie chce słuchać jego piosenek.
Dawno nie czytałem Newsweeka - dalej pisze tam felietony?
Dawno nie czytałem Newsweeka - dalej pisze tam felietony?
-
- zahartowany metalizator
Ale jedna piosenka mu się w życiu udała ;)
- smooker
- w mackach Zła
Przecież to był fake... sprzed 5 lat, a najlepsze, że sam Hołdys teraz w niego uwierzył xD
- Ascetic
smooker pisze:Przecież to był fake... sprzed 5 lat, a najlepsze, że sam Hołdys teraz w niego uwierzył xD
fejk nie fejk, podali melepecie forumowej na wykopie mema, na tacy, w tagu: "beka z lewusów", to przekazała dalej.
bezreflesyjnie.
ja się już do tego przyzwyczaiłem.
przyzwyczaj się i Ty.
lys på slutten av lys
- uglak
naprawde ten kretyn w to uwierzyl? :D fakt, ze na kazdym kroku pokazuje, ze co najwyzej szczatkowa inteligencje, ale bez przesady...smooker pisze:Przecież to był fake... sprzed 5 lat, a najlepsze, że sam Hołdys teraz w niego uwierzył xD
Guilty of being right
-
- zahartowany metalizator
Petru świata muzycznego. Kiedyś miałem znajomego podobniego do niego, z tym że łupał na bębnach, i z podobnym skutkiem ;)uglak pisze:naprawde ten kretyn w to uwierzyl? :D fakt, ze na kazdym kroku pokazuje, ze co najwyzej szczatkowa inteligencje, ale bez przesady...smooker pisze:Przecież to był fake... sprzed 5 lat, a najlepsze, że sam Hołdys teraz w niego uwierzył xD
-
Najzabawniejsze są jednak inwektywy pod moim adresem ze strony osobnika na takim poziomie intelektualnym jak Ty.Ascetic pisze:smooker pisze:Przecież to był fake... sprzed 5 lat, a najlepsze, że sam Hołdys teraz w niego uwierzył xD
fejk nie fejk, podali melepecie forumowej na wykopie mema, na tacy, w tagu: "beka z lewusów", to przekazała dalej.
bezreflesyjnie.
ja się już do tego przyzwyczaiłem.
przyzwyczaj się i Ty.
PS. Co do Hołdysa: byłem skłonny uwierzyć w tę informację, bo jest w zbieżna z tym co ten facet reprezentuje jako artysta. Sam to zresztą potwierdza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
no weź nie mów, tak od miesiąca odnosimy się do siebie b. kulturalnie. przynajmniej ja do ciebie. a ty mi tu takie rzeczy wypisujesz.
choć muszę przyznać, że wpierdalanie się w nie swoje sprawy jest zasadniczo niekulturalne -:) do ciebie to było ? co się wtranzalasz ? daj sobie swobodnie poheblować naszego dżezmena. bądź ludź -:) co ty lewus jesteś. musisz bronić słabszych ?
a co do mojego intelektu. spoczko foczko. przetestujemy na nowo na tobie -:) lubisz. co ?
choć muszę przyznać, że wpierdalanie się w nie swoje sprawy jest zasadniczo niekulturalne -:) do ciebie to było ? co się wtranzalasz ? daj sobie swobodnie poheblować naszego dżezmena. bądź ludź -:) co ty lewus jesteś. musisz bronić słabszych ?
a co do mojego intelektu. spoczko foczko. przetestujemy na nowo na tobie -:) lubisz. co ?
-
^ Pomyliły ci się loginy?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie. jak pisze z A - jestem przy jednym urządzeniu. jak pisze z W - jestem przy drugim. jestes chyba ostatni, który tego nie złapał -:)Pacjent pisze:^ Pomyliły ci się loginy?
-
Akurat ten login widzę chyba pierwszy raz, znałem Twój poprzedni :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
to w takim razie masz dużo do czytania -:) bardzo wartościowego i inteligentnego lol-contentu -:) bo sram tymi postami jak głupi -:)Pacjent pisze:Akurat ten login widzę chyba pierwszy raz, znałem Twój poprzedni :)
nareczkaaa
-
^ Wiem, że dużo tracę przez swoje kilkugodzinne absencje tutaj, ale lubię świeże powietrze itp. Miłej soboty.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tak. jak tez takie preferuje. a tu czasem bywa mocno nieświeże -:)Pacjent pisze:^ Wiem, że dużo tracę przez swoje kilkugodzinne absencje tutaj, ale lubię świeże powietrze itp. Miłej soboty.
równie udanego sobotniego wypoczynku życzę !
-
Dzięki!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiast ... tml#sondaz" onclick="window.open(this.href);return false;
jak zwykle najlepsze komentarze :)
jak zwykle najlepsze komentarze :)