POGODA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POGODA
Maciek Taff? 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Sgt. Barnes
Zakład Pogrzebowy Bytom lubi to 
- Ascetic
Ja tam żulka rozumiem. On jeździ trambajami wszędzie, na gapę, płyty kupuje jak leci, aby przesyłka była za free, koncerty z krzaków obczaja* - oszczędny jest. Ja też. Z odpaleniem klimy poczekam do jutra. Tak przy 40C odpalam dopiero. Miniśmigło musi starczyć. A, że się po dupie pot leje ...

Tak na poważnie. Przy tych temperaturach, to zwierzaków szkoda. Te maty chłodzące to uj dla naiwnych. Zastanawiam się czy je nie ogolić.
*O przypomniałem sobie. Jakbym jechał to bym żułka na darmowy koncert Dezertera do Pruszkowa czy Piaseczna zawiózł, moi ludzie też są na jakichś folkach w Drohiczynie. Też darmowych.

Tak na poważnie. Przy tych temperaturach, to zwierzaków szkoda. Te maty chłodzące to uj dla naiwnych. Zastanawiam się czy je nie ogolić.
*O przypomniałem sobie. Jakbym jechał to bym żułka na darmowy koncert Dezertera do Pruszkowa czy Piaseczna zawiózł, moi ludzie też są na jakichś folkach w Drohiczynie. Też darmowych.
Ostatnio zmieniony 27-06-2026, 17:55 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Sgt. Barnes
Ale jak mawiał klasyk Schopenhauer, pod ziemią chłodek. Mam nawet koszulkę z tym hasłem, będę jutro prowokować 
- Ascetic
Dobrze, że jutro niedziela handlowa. Zrobię se termos z domu.

Swoją drogą mam już takich tutaj co już tak pokombinowali.
Choć widzę, że się ochładza, więc nie ma co panikować.

Swoją drogą mam już takich tutaj co już tak pokombinowali.
Choć widzę, że się ochładza, więc nie ma co panikować.

lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
backslifer
- w mackach Zła
Coś w tym jest, po paru dniach szoku organizm się przestawia na takie funkcjonowanie. Sam dziś miałem nawet zaskakująco przyjemny dzień.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑27-06-2026, 13:03Skłaniam sie ku tej tezie.
U mnie dzisiaj 34, cos mi sie przestawiło w glowie i sprawia mi to mnóstwo radości. Byłem przed chwilą na spacerze po osiedlu i bylo dojebanie - cisza, spokój, ludzi żadnych, ruchy samochodowy minimalny. Bajka. Nawet mi sie muzyki nie chciało słuchać, tak bylo fajnie. Ekspozycja na słońce raduje moje masochistyczne serce.
Ale dalej podtrzymuję, że to może sprawiać radość na krótką metę, ot, właśnie zrobić sobie jakiś spacer, pochłonąć promienie słoneczne, ale przez dłuższy czas bez przerwy to jednak męczące.
A najbardziej uciążliwe są noce i zwykłe siedzenie w mieszkaniu w dzień, jeśli się ma takowe od nasłonecznionej strony.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
można wygospodarować ze dwie polki w lodówce na odzież, zakładasz taki ice cold koszul prosto z lodowy, wkład chłodzący z zamrażarki w gacie i tak przygotowany wyruszasz w betonową dżunglę 
- Ascetic
Dobry, nowy, protip.
Do tej pory lodówa służyła do "ozonowania" butów/ odzieży. Ewentualnie trzymania podwawelskiej.
Do tej pory lodówa służyła do "ozonowania" butów/ odzieży. Ewentualnie trzymania podwawelskiej.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
mocny2_3
niewyróbka jest.W kiblu byłem na długim sraniu i zauważyłem że po muszli sie woda skrapla.To znak że jest grubo.
Nie wiem jak u was ale u mnie aktualnie w salonie jest 28.8 stopni przy wilgotności 67%.Przecież ja nie zasne dzisiaj na bank.
Nie wiem jak u was ale u mnie aktualnie w salonie jest 28.8 stopni przy wilgotności 67%.Przecież ja nie zasne dzisiaj na bank.
-
backslifer
- w mackach Zła
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Wspaniała pogoda! Uwielbiam lato!
-
mocny2_3
masakra.backslifer pisze: ↑27-06-2026, 19:46Rookie numbers.wczoraj było podobnie, ale przed snem udało się zbić do 27 i jakoś zaskakująco dobrze pospałem.
W piwnicy bym siedział.U mnie stare budownictwo i stare dobre zawilgocone piwnice.Dzisiaj 13 stopni na dole.
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
E tambackslifer pisze: ↑27-06-2026, 18:06Coś w tym jest, po paru dniach szoku organizm się przestawia na takie funkcjonowanie. Sam dziś miałem nawet zaskakująco przyjemny dzień.
Ale dalej podtrzymuję, że to może sprawiać radość na krótką metę, ot, właśnie zrobić sobie jakiś spacer, pochłonąć promienie słoneczne, ale przez dłuższy czas bez przerwy to jednak męczące.

Black metal to nie rurki z kremem
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, ja dzisiaj grałem koncert w longsleevie w miejscu bez niczego (60 stopni lekko przez światła jeszcze), jak się chce to się da. Trzeba chcieć, bo jak nie chcesz to aaaa idź sobie....Żwirek i Muchomorek pisze: ↑27-06-2026, 21:49E tambackslifer pisze: ↑27-06-2026, 18:06Coś w tym jest, po paru dniach szoku organizm się przestawia na takie funkcjonowanie. Sam dziś miałem nawet zaskakująco przyjemny dzień.
Black metal to nie rurki z kremem![]()
- hcpig
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Stoigniew
Taka sytuacja dzisiaj:
Na noc oczywiście wszystkie możliwe okna na kwadracie pootwierane, a tu nagle o wpół do czwartej nad ranem jak jest najprzyjemniej, bo u mnie pokazywało "tylko" 20 stopni , to obudziły mnie syreny straży pożarnej, bo kilkadziesiąt metrów od mojego bloku zapalił się autobus na parkingu. Musiałem szybko pozamykać okna bo gryzący dym leciał w naszą stronę i jebało spalonym plastikiem. Jak na powrót otwarłem okna około szóstej to rześkość poszła w zapomnienie bo już było 26 stopni. Dżemłem się jeszcze trochę i pojechałem rano na rower. Wracając o jedenastej już czułem momentami że pali
popołudnie będzie ciężkie, ale jebać to, jest lato - ma być ciepło 
Na noc oczywiście wszystkie możliwe okna na kwadracie pootwierane, a tu nagle o wpół do czwartej nad ranem jak jest najprzyjemniej, bo u mnie pokazywało "tylko" 20 stopni , to obudziły mnie syreny straży pożarnej, bo kilkadziesiąt metrów od mojego bloku zapalił się autobus na parkingu. Musiałem szybko pozamykać okna bo gryzący dym leciał w naszą stronę i jebało spalonym plastikiem. Jak na powrót otwarłem okna około szóstej to rześkość poszła w zapomnienie bo już było 26 stopni. Dżemłem się jeszcze trochę i pojechałem rano na rower. Wracając o jedenastej już czułem momentami że pali
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
ja sie wczoraj rozebralem do samych majteczek :> przykryłem mokrym recznikiem,bezposrednio na brzuch maly wiatrak 15 cm + z 1.5 metra duzy wiatrak i bylo znośnie . W pokoju 30 st . rekord jaki pamietam to kilkanascie lat temu 32 st w pokoju i w nocy prawie wcale nie spadalo .
musze jeszcze zakleic czyms okna od zewnatrz bo zaluzje nagrzewaja sie do 50 st .
musze jeszcze zakleic czyms okna od zewnatrz bo zaluzje nagrzewaja sie do 50 st .
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- nagrobek
pamiętaj misiaku o ukochanych pawelkach i piciu duzych ilości słodkich napojów z kubeczka 
-
backslifer
- w mackach Zła
Typ pojebany.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑27-06-2026, 21:49E tambackslifer pisze: ↑27-06-2026, 18:06Coś w tym jest, po paru dniach szoku organizm się przestawia na takie funkcjonowanie. Sam dziś miałem nawet zaskakująco przyjemny dzień.
Black metal to nie rurki z kremem![]()
A tak serio, to zazdraszczam, w tym sezonie planuję wrócić do biegania jak kolano naprawię, chociaż takich dystansów nigdy w życiu nie biegałem, max okolice dychy, i to na jesieni.
Już mi znajomy biegacz robił wykłady o heat acclimation, więc może to atrakcyjne warunki do treningu, nie wiem. xD