ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
ten Nolleck to dobry cwaniak.Pacjent pisze:
cytuję. Panią to musiało "mocno bolec". taka niby omyłka a jednak cham.
ja tam nawet lubię tą ja-kirę. ma w sobie coś szalonego. jak brałn. myślę, że by stanowili idealną parę. jakby ich zamknięto w tym samym ośrodku.
lys på slutten av lys
-
Ona jest taka dziecinna. Mówisz, że ją lubisz...
PS. Wiedziałem, że skupisz się na gimnazjalnej ripoście tego Nollecka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
lubię. jest krejzi. wnosi dużo folkloru.Pacjent pisze:Ona jest taka dziecinna. Mówisz, że ją lubisz...
np. widziałem live u roli jak gadała z tymże rolą na proteście dot. jak wy to tam nazywacie seksualizacji dzieci, czy sto pedofili. i miałem nieodparte wrażenie, że się dwie takie same persony spotkały. jedna taka z błędnym wzrokiem i rola też jakiś taki niezdrowo podniecony. cyrk. rola też mógłby do sejmu wejść. ten samo poziom krejzolstwa. potrzeba nam takich. nic nie wnoszą, poza kabaretem, ale chyba nikt poważny poważnie nie traktuje polityki i nic od niej nie wymaga. bo sam na siebie zarobi. sam sobie zorganizuje życie. tym samym im więcej klaunów w sejmie czy na ytubkach, tym życie weselsze. co nie?
lys på slutten av lys
-
To mówisz, że dodatkowo bagatelizujesz werbalną pedofilię, zwaną seksualizacją, doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu i przekazywanie im "mechanicznych" treści? Niby miałeś tu nie ujawniać swoich poglądów, skrywanych pod wesołkowatą formą i atakiem poprzez uogólnianie opinii oponentów, ale czasem rzucasz takie kwiatki, że pozostaje mi tylko życzyć Ci miłego weekendu :)
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Już chyba każdy rozgryzł zagrywki Ascetica/ Wacława, a on nadal myśli, że może coś ugrać w świadomości forumowiczów.Pacjent pisze:To mówisz, że dodatkowo bagatelizujesz werbalną pedofilię, zwaną seksualizacją, doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu i przekazywanie im "mechanicznych" treści? Niby miałeś tu nie ujawniać swoich poglądów, skrywanych pod wesołkowatą formą i atakiem poprzez uogólnianie opinii oponentów, ale czasem rzucasz takie kwiatki, że pozostaje mi tylko życzyć Ci miłego weekendu :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
wczoraj ugrałem. mi zależy tylko na Twojej świadomości. reszta mnie zupełnie nie interesuje. wczoraj nawet ładnie przepraszałeś. oczywiście teraz napiszesz, że to sarkazm, niewyłapana ironia, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem< napisz to proszę, żeby nie było, że się pomyliłem i ciebie źle rozgryzłem. pamiętaj medrad jesteś dla mnie ważny.Medard pisze:
Już chyba każdy rozgryzł zagrywki Ascetica/ Wacława, a on nadal myśli, że może coś ugrać w świadomości forumowiczów.
lys på slutten av lys
- Ascetic
daj spokój. takie zarzuty do mnie! jezus maria. przeraziłem się, że ja, takie rzeczy. teraz zdałem sobie sprawę, że kwestionując próbę wprowadzenie ustawy jak z szariatu, albo kato-talibanu, zbagatelizowałem pedofilię i co tam jeszcze? cytat z pacjenta: zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu*ale, żeś mnie tera kurwa przeraził. normalnie jestem jak Twój ziom staszek-zabierzcie-mi-meble.Pacjent pisze:To mówisz, że dodatkowo bagatelizujesz werbalną pedofilię, zwaną seksualizacją, doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu i przekazywanie im "mechanicznych" treści? Niby miałeś tu nie ujawniać swoich poglądów, skrywanych pod wesołkowatą formą i atakiem poprzez uogólnianie opinii oponentów, ale czasem rzucasz takie kwiatki, że pozostaje mi tylko życzyć Ci miłego weekendu :)
teraz możemy być znajomymi na grupie onr? bo jakby nie patrzeć wychodzi na to, z tego co napisałeś, mamy takie same poglądy. cudownie.
* te a skąd Ty bierzesz takie okrągłe słowa? cudowna nowomowa. naprawdę. pole do popisu do interpretacji i analiz. świetne.
lys på slutten av lys
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Pacjent pisze: doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu
Tak się składa, że jak dotąd ten "naturalny" - w rzeczywistości społecznie wdrukowany - wstyd zawsze był dla pedofilów darem niebios, ponieważ powszechnie wykorzystywali go do zamykania dzieciom ust. Niemal każdy opis przypadku wielokrotnego seksualnego wykorzystywania dziecka zawiera opis manipulowania nim przez zawstydzanie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Medard
Tam nie było mojej ironi, wykazałeś, że nie czytasz ze zrozumieniem, a to zakres podstawówki. I uważasz większość ludzi tutaj za idiotów, że nie zdają sobie sprawy, że stany są potęgą wydobywczą i mają zresztą do tego technologie lepsze często od nas, jak z gazem łupkowym.Ascetic pisze:wczoraj ugrałem. mi zależy tylko na Twojej świadomości. reszta mnie zupełnie nie interesuje. wczoraj nawet ładnie przepraszałeś. oczywiście teraz napiszesz, że to sarkazm, niewyłapana ironia, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem< napisz to proszę, żeby nie było, że się pomyliłem i ciebie źle rozgryzłem. pamiętaj medrad jesteś dla mnie ważny.Medard pisze:
Już chyba każdy rozgryzł zagrywki Ascetica/ Wacława, a on nadal myśli, że może coś ugrać w świadomości forumowiczów.
Zapewnie chętnie byś oddał amerykanom miedź, gaz łupkowy czy geotermię, żeby tylko wyborcza i Times napisały, że Polska to cudowny kraj, fajny przyjaciel, żeby poklepali, sprzedali nieuzbrojony samolot.
Po co mają płacić jakieś podatki, niech jeszcze płaci nasz piekarz albo inny sklepikarz.
To charakterystyczne, dla ludzi, którzy nie identyfikują się z żadnym miejscem, albo każde jest dla nich dobre.
Przypadkowo pokazałeś co myślisz o tutejszych ludziach, a nawet tego nie rozumiesz do tej pory. Przecież nikt nie wyjeżdża poza swoją ulicę, a jak gdzieś jedzie, to tylko siedzi przy basenie w Turcji i myśli, że to Łeba.
To duży błąd, bo przecież chciałbyś poklepać się z kolegami na koncertach, a oni mogą mieć teraz poczucie, że myślisz, że są idiotami.
To bardzo niedobre jest. Aj, waj...
Ostatnio zmieniony 23-11-2019, 13:17 przez Medard, łącznie zmieniany 3 razy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- dzik
O kurwa, co za bełkot :)Pacjent pisze: werbalną pedofilię, zwaną seksualizacją, doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu i przekazywanie im "mechanicznych" treści
dobry kościół to kościół spalony
Co więcej, przez strach i poczucie winy, a za to tym kurwom a przede wszystkim tym w koloratkach, które mają nieskrępowany , służbowy dostęp do dzieci należy się wiadomo co. I trzeba być wybitnym tępakiem oraz śmieciem , by tego nie rozumieć i jeszcze ich bronić.WaszJudasz pisze:Pacjent pisze: doprowadzanie dzieci do stanu bezbronności poprzez zbiorowe odzieranie ich z naturalnego wstydu
Tak się składa, że jak dotąd ten "naturalny" - w rzeczywistości społecznie wdrukowany - wstyd zawsze był dla pedofilów darem niebios, ponieważ powszechnie wykorzystywali go do zamykania dzieciom ust. Niemal każdy opis przypadku wielokrotnego seksualnego wykorzystywania dziecka zawiera opis manipulowania nim przez zawstydzanie.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Zagadywanie: "bolało, jak spadłaś z nieba?" jest molestowaniem niewerbalnym, jak rozumiem, bo nikt tak do niej nigdy nie powiedział? Sprytne nazifeministki otwierają furtkę w kierunku penalizacji molestowania poprzez nieokazywanie zainteresowania a nawet molestowania poprzez nieprzebywanie w tym samym pomieszczeniu czy budynku. Czy jest to - o zgrozo - molestowanie hybrydowe?Pacjent pisze:
Kerosene keeps me warm.
- WaszJudasz
Tak jest, w wypadku molestowania przez księży ten mechanizm jest widoczny jeszcze bardziej, bo oskarżenie epizodycznego zastępcy Chrystusa staje się rzeczą wręcz nie do pomyślenia, co zresztą często widać w histerycznych, pełnych agresji wobec ofiar reakcjach stad wiejskich i małomiasteczkowych owieczek.535 pisze: Co więcej, przez strach i poczucie winy, a za to tym kurwom a przede wszystkim tym w koloratkach, które mają nieskrępowany , służbowy dostęp do dzieci należy się wiadomo co. I trzeba być wybitnym tępakiem oraz śmieciem , by tego nie rozumieć i jeszcze ich bronić.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
83koper83 pisze:Zagadywanie: "bolało, jak spadłaś z nieba?" jest molestowaniem niewerbalnym, jak rozumiem, bo nikt tak do niej nigdy nie powiedział? Sprytne nazifeministki otwierają furtkę w kierunku penalizacji molestowania poprzez nieokazywanie zainteresowania a nawet molestowania poprzez nieprzebywanie w tym samym pomieszczeniu czy budynku. Czy jest to - o zgrozo - molestowanie hybrydowe?Pacjent pisze:
Mocno jej się pojebało pod deklem. Szkoda słów.
- Hatefire
Natomiast z tym ślinieniem rąk to byśmy jednak dali sobiee spokój. Moja anecdata wskazuje, że znajome kobiety o ile nie odbierają faktycznie tego jak molestowanie, to jednak jako zachowanie peszące, nieestetyczne, a tym samym niepożądane.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
tyle, ze oprocz malej czesci ludzi bardzo starej daty nikt tego juz nie robi*. powiedzialbym, ze ten zwyczaj niedlugo wymrze razem z jego uzytkownikami.
* - chyba, ze popularnosc calowania reki jakos bardziej regionalnie sie rozklada
* - chyba, ze popularnosc calowania reki jakos bardziej regionalnie sie rozklada
Guilty of being right
-
Tu się zgadzam. Z tym, że wbrew feministkom nie jest to żadna forma molestowania, ale wyrażania specjalnego szacunku dla kobiet.Hatefire pisze:Natomiast z tym ślinieniem rąk to byśmy jednak dali sobiee spokój. Moja anecdata wskazuje, że znajome kobiety o ile nie odbierają faktycznie tego jak molestowanie, to jednak jako zachowanie peszące, nieestetyczne, a tym samym niepożądane.
-
Właśnie chciałem napisać, że oprócz słów użytych prze Hatefire'a że jest to zachowanie niepożadane powinien dodać jeszcze - niemodne, staroświeckie, archaiczne. Takie wypowiedzi pojawiły się nawet kiedy omawiano takie zachowanie przez Jarosława.
-
Pacjent pisze:Tu się zgadzam. Z tym, że wbrew feministkom nie jest to żadna forma molestowania, ale wyrażania specjalnego szacunku dla kobiet.Hatefire pisze:Natomiast z tym ślinieniem rąk to byśmy jednak dali sobiee spokój. Moja anecdata wskazuje, że znajome kobiety o ile nie odbierają faktycznie tego jak molestowanie, to jednak jako zachowanie peszące, nieestetyczne, a tym samym niepożądane.
Ale taki właśnie to problem z feministkami. Chcą równouprawnienia, które kończy się, kiedy trzeba wnieść na czwarte piętro lodówkę.