ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

18-11-2019, 20:59

Czas przypomnieć nieśmiertelny klasyk: Sebaton 40:1
[youtube][/youtube]
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-11-2019, 21:01

Zawsze bawi ;D
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

18-11-2019, 21:03

Wytrzymałem do "stop policyjnej przemocy". Każda inna, jak mniemam, jest w pełni godna pochwały. A klasyk oczywiście wspaniały.
Ostatnio zmieniony 18-11-2019, 21:05 przez Lukass, łącznie zmieniany 1 raz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
uglak

18-11-2019, 21:04

w Koninie to tylko jeden diler byl, ze tak sie wszystkie cpuny w dresach przejmuja jego odstrzeleniem?
Guilty of being right
Nasum

18-11-2019, 21:06

Lukass pisze:Wytrzymałem do "stop policyjnej przemocy". Każda inna, jak mniemam, jest w pełni godna pochwały.

Stop policyjnej przemocy - no tak, bo Polska policja wyprzedza w swej brutalności meksykańską, kolumbijską, amerykańską i szwadrony śmierci. Kilka innych kwiatków tez tam znajdziecie - jak na przykład wypowiedź siostry denata, która puszczając jakąs piosenkę, mówi, że za każdym razem kiedy ją usłyszycie pamiętajcie, że zabiliście mojego brata. Burza oklasków zderzyła się z absolutną obojętnością policjantów. ;-)
Awatar użytkownika
Hatefire

18-11-2019, 21:10

Triceratops pisze:Faflun Szumi rozjebal impreze u Gozdyry xDD
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... ia-goscia/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Niemniej opłaciła mu się ta wyprawa speleologiczna w głąb dupy Maciory ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

18-11-2019, 21:41

Lucek pisze:farsa trwa :D ktoś znowu usunął mojego posta i w tym zniknął chyba cały "temat" o Karkasie, nie wierze ze ktoś odpierdala taką dziecinade :D
Ja pierdole, no masz kurwa racje Lucjan, az sie pisac odechciewa, bo jakis pojeb sie dorwal do przyciskow. No niech wyjebie wszystko w kosmos, wyzeruje wszystkie dzialy i wtedy bedzie najlepsze forum, nie bedzie niczego.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

18-11-2019, 22:12

najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
Awatar użytkownika
Triceratops

19-11-2019, 07:44

No niestety, nie bylo zadnych bluzgow i w dodatku temat zalozony przez kol headcraba, ladny, kulturalny, kol headcrab rzadko zaklada tematy. Hujnia z grzybnia i dziecinada kurwa. Moze nie powinienem pisac "kurwa" bo zaraz usuna i ten temat.
woodpecker from space
Heretyk

20-11-2019, 17:50

Lucek pisze:
Triceratops pisze:
maciek z klanu pisze:Na bank heretyk. Ostatnio za dobry humor miał. Ja rozumiem że nowa mgła ale to było podejrzane.
To reptilianin, wiec wszystko na to wskazuje

jeśli to Heretyk to nie po raz pierwszy dał plame i zawiódł zaufanie, w mojej ocenie powinien zostać spierdolony ze stanowiska w trybie pilnym
kurwa. odpierdolcie sie ode mnie :( słucham sobie nowej mgły po raz tysięczny i mam was w dupie i w ogóle mnie już nie interesuje co tu robicie :(
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-11-2019, 18:41

japierdole jak dziecinada, kurwo jak nie ty (w co wątpie) to sie wytłumacz, nie rozlewaj sraki, żeby jakieś debile nie miały tu wątpliwości nie chodzi tu o mnie, tylko szumne słowowo zasady, zasady kurwo elementarne, jeśli tego nie czaisz to wypierdalaj z polski kurwo
Awatar użytkownika
Triceratops

20-11-2019, 18:59

No na razie tajemnicza cisza, nikt sie nie chce przyznac, bo wiadomo, statuetka nadpobudlowego pojeba roku czeka. W kazdym grono podejrzanych jest dosc waskie, dr,amputator ponoc zawiesil skalpele na kolku. Najbardziej wkurzylbym sie jakby byl to ten ulktrawox, co go nie ma na forum i nie wiadomo jakim cudem jeszcze jest moderatorem. Proponuje go usunac z tej funkcji jak i reszte towarzystwa. Mozecie wybrac np mnie, mam wieloletnie doswadczenie z wielu for, poza tym gwarantuje, ze nie bede kasowal postow, a wrecz nawet bede je dopisywal, To spowoduje, ze forum znowu stanie sie najpoterzniejsze w sieci i wyprzedzi pod wzgledem popularnosci Gonodlin i Vox Maligum
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Bloodcult

20-11-2019, 19:18

Tęsknię za mhousem :(
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-11-2019, 19:27

Lucek pisze:najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
nie mam czasu pisać i tłumaczyć się. Wyjebałem ten Twój chujowy płacz na Karkasa i chyba kurwa jasne dlaczego - od stu lat piszę, że możecie sobie napierdalać na zespoły, wytwórnie, polityków, babcię Jadzię, ale jak pół forum zamienia się w personalny shitstorm to ktoś to musi wziąć na widły i wyjebać ze stajni. Jak się nie podoba to wypad.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

20-11-2019, 19:32

no to teraz ustawiać się ładnie w kolejce i przepraszać grzecznie Pana Heretyka :)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-11-2019, 19:52

No i chuj, skończył się dzień dziecka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-11-2019, 20:27

Olo pisze:
Lucek pisze:najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
nie mam czasu pisać i tłumaczyć się. Wyjebałem ten Twój chujowy płacz na Karkasa i chyba kurwa jasne dlaczego - od stu lat piszę, że możecie sobie napierdalać na zespoły, wytwórnie, polityków, babcię Jadzię, ale jak pół forum zamienia się w personalny shitstorm to ktoś to musi wziąć na widły i wyjebać ze stajni. Jak się nie podoba to wypad.

jeżeli już to dlaczego zatem twoja sprawiedliwość jest taka wybiurcza ? mój chujowy płacz ? przecież to nie ja załozyłem o nim temat debilu, czemu jest tak kurwo ze "temat" o mnie wisi od roku a o twoim narzeczonym znika na drugi dzień ? wez ty młotka i wyjeb se w ten pusty kurwa łeb imbecylu, po chuju odpowiedz, chyba jednak to nie jest przepracowanie tylko po prostu jesteś zwykłym debilem
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-11-2019, 20:30

kurwo jakie ten cały masterful to jest moralne dno...
Awatar użytkownika
trup

20-11-2019, 21:07

Bosz.... dorośli ludzie a takie rzeczy.... macie w ogóle świadomośći co się dzieje? Chaamy weszły, srają i co im zrobisz....
Resztki szarych komórek i godności wam te internety wyżarły?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-11-2019, 21:10

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:No i chuj, skończył się dzień dziecka.

debil uskrzydlił idiote :D
ODPOWIEDZ