ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Czas przypomnieć nieśmiertelny klasyk: Sebaton 40:1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zawsze bawi ;D
- Lukass
- zahartowany metalizator
Wytrzymałem do "stop policyjnej przemocy". Każda inna, jak mniemam, jest w pełni godna pochwały. A klasyk oczywiście wspaniały.
Ostatnio zmieniony 18-11-2019, 21:05 przez Lukass, łącznie zmieniany 1 raz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
w Koninie to tylko jeden diler byl, ze tak sie wszystkie cpuny w dresach przejmuja jego odstrzeleniem?
Guilty of being right
-
Lukass pisze:Wytrzymałem do "stop policyjnej przemocy". Każda inna, jak mniemam, jest w pełni godna pochwały.
Stop policyjnej przemocy - no tak, bo Polska policja wyprzedza w swej brutalności meksykańską, kolumbijską, amerykańską i szwadrony śmierci. Kilka innych kwiatków tez tam znajdziecie - jak na przykład wypowiedź siostry denata, która puszczając jakąs piosenkę, mówi, że za każdym razem kiedy ją usłyszycie pamiętajcie, że zabiliście mojego brata. Burza oklasków zderzyła się z absolutną obojętnością policjantów. ;-)
- Hatefire
Triceratops pisze:Faflun Szumi rozjebal impreze u Gozdyry xDD
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... ia-goscia/" onclick="window.open(this.href);return false;

Niemniej opłaciła mu się ta wyprawa speleologiczna w głąb dupy Maciory ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Ja pierdole, no masz kurwa racje Lucjan, az sie pisac odechciewa, bo jakis pojeb sie dorwal do przyciskow. No niech wyjebie wszystko w kosmos, wyzeruje wszystkie dzialy i wtedy bedzie najlepsze forum, nie bedzie niczego.Lucek pisze:farsa trwa :D ktoś znowu usunął mojego posta i w tym zniknął chyba cały "temat" o Karkasie, nie wierze ze ktoś odpierdala taką dziecinade :D
woodpecker from space
- Lucek
- weteran forumowych bitew
najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
- Triceratops
No niestety, nie bylo zadnych bluzgow i w dodatku temat zalozony przez kol headcraba, ladny, kulturalny, kol headcrab rzadko zaklada tematy. Hujnia z grzybnia i dziecinada kurwa. Moze nie powinienem pisac "kurwa" bo zaraz usuna i ten temat.
woodpecker from space
-
kurwa. odpierdolcie sie ode mnie :( słucham sobie nowej mgły po raz tysięczny i mam was w dupie i w ogóle mnie już nie interesuje co tu robicie :(Lucek pisze:Triceratops pisze:To reptilianin, wiec wszystko na to wskazujemaciek z klanu pisze:Na bank heretyk. Ostatnio za dobry humor miał. Ja rozumiem że nowa mgła ale to było podejrzane.
jeśli to Heretyk to nie po raz pierwszy dał plame i zawiódł zaufanie, w mojej ocenie powinien zostać spierdolony ze stanowiska w trybie pilnym
- Lucek
japierdole jak dziecinada, kurwo jak nie ty (w co wątpie) to sie wytłumacz, nie rozlewaj sraki, żeby jakieś debile nie miały tu wątpliwości nie chodzi tu o mnie, tylko szumne słowowo zasady, zasady kurwo elementarne, jeśli tego nie czaisz to wypierdalaj z polski kurwo
- Triceratops
No na razie tajemnicza cisza, nikt sie nie chce przyznac, bo wiadomo, statuetka nadpobudlowego pojeba roku czeka. W kazdym grono podejrzanych jest dosc waskie, dr,amputator ponoc zawiesil skalpele na kolku. Najbardziej wkurzylbym sie jakby byl to ten ulktrawox, co go nie ma na forum i nie wiadomo jakim cudem jeszcze jest moderatorem. Proponuje go usunac z tej funkcji jak i reszte towarzystwa. Mozecie wybrac np mnie, mam wieloletnie doswadczenie z wielu for, poza tym gwarantuje, ze nie bede kasowal postow, a wrecz nawet bede je dopisywal, To spowoduje, ze forum znowu stanie sie najpoterzniejsze w sieci i wyprzedzi pod wzgledem popularnosci Gonodlin i Vox Maligum
woodpecker from space
- Bloodcult
Tęsknię za mhousem :(
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie mam czasu pisać i tłumaczyć się. Wyjebałem ten Twój chujowy płacz na Karkasa i chyba kurwa jasne dlaczego - od stu lat piszę, że możecie sobie napierdalać na zespoły, wytwórnie, polityków, babcię Jadzię, ale jak pół forum zamienia się w personalny shitstorm to ktoś to musi wziąć na widły i wyjebać ze stajni. Jak się nie podoba to wypad.Lucek pisze:najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
no to teraz ustawiać się ładnie w kolejce i przepraszać grzecznie Pana Heretyka :)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i chuj, skończył się dzień dziecka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Lucek
Olo pisze:nie mam czasu pisać i tłumaczyć się. Wyjebałem ten Twój chujowy płacz na Karkasa i chyba kurwa jasne dlaczego - od stu lat piszę, że możecie sobie napierdalać na zespoły, wytwórnie, polityków, babcię Jadzię, ale jak pół forum zamienia się w personalny shitstorm to ktoś to musi wziąć na widły i wyjebać ze stajni. Jak się nie podoba to wypad.Lucek pisze:najlepsze ze ów bohater sie nie przyznaje i nie wiadomo kto to :) kiedyś jak usuwali to sie dostawało maila i było powiedziane, nie mów tak bo to nie ładnie, jeszcze raz i ban, a teraz nic nie mówią i nie wiadomo o co chodzi, najzabawniejsze ze usuwane są posty w których nie ma żadnych bluzgów, powiesz coś co sie komuś nie spodoba i jest to usuwane, pedaliada, to juz jest kurwa rak
jeżeli już to dlaczego zatem twoja sprawiedliwość jest taka wybiurcza ? mój chujowy płacz ? przecież to nie ja załozyłem o nim temat debilu, czemu jest tak kurwo ze "temat" o mnie wisi od roku a o twoim narzeczonym znika na drugi dzień ? wez ty młotka i wyjeb se w ten pusty kurwa łeb imbecylu, po chuju odpowiedz, chyba jednak to nie jest przepracowanie tylko po prostu jesteś zwykłym debilem
- Lucek
kurwo jakie ten cały masterful to jest moralne dno...
- trup
Bosz.... dorośli ludzie a takie rzeczy.... macie w ogóle świadomośći co się dzieje? Chaamy weszły, srają i co im zrobisz....
Resztki szarych komórek i godności wam te internety wyżarły?
Resztki szarych komórek i godności wam te internety wyżarły?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lucek
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:No i chuj, skończył się dzień dziecka.
debil uskrzydlił idiote :D