Odjechane akcje w środkach transportu

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

Re: Odjechane akcje w środkach transportu

21-08-2011, 18:56

Gówno wiecie na temat zła. Ogarnijcie manifest prawdziwego blackmetalowca:

LastOneOnEarth
zaczyna szaleć

21-08-2011, 18:58

ultravox pisze:Gdybym był muzykiem kapeli black metalowej i głosił ze sceny (tudzież w wywiadach) określone poglądy, to miałbyś prawo ode mnie wymagać pewnej konsekwencji w życiu codziennym.
Niby dlaczego? To tylko pewna idea, a jak wiadomo idee należą do świata idei.

Ciekawe czy Siid morduje ludzi? Jak nie to popierdółka z niego, a nie black metalowiec. ;)
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-08-2011, 19:00

Self pisze:Gówno wiecie na temat zła. Ogarnijcie manifest prawdziwego blackmetalowca:

Fantastyczne. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

21-08-2011, 19:13

Karkasonne pisze:Chyba powinieneś przeczytać te parę krótkich zdań jeszcze raz, bo widzę, że nie zrozumiałeś, a inni jeszcze przyklaskują. Przecież nie napisałem, że jak masz płyty to musisz się utożsamiać z poglądami muzyków. Założyłem tylko sytuację, w której to może być prawdą. Jeśli zatem sam twierdzisz że się z nią utożsamiasz - a nikt nie mówi, że musisz się utożsamiać ze wszystkim, czego słuchasz - to nie dziw się, że ktoś wyrzuci niekonsekwencję, skoro prężysz się przy satanistycznej muzyce, a na żywo z uśmiechem ustępujesz staruszce miejsca w tramwaju. Nie utożsamiasz się? Spoko, Twoja sprawa. To wolny kraj.
Doprawdy? A jaki związek ma Twoja hipotetyczna sytuacja z fochami Siida? Która z osób, którym So it is done wytknął tutaj "hipokryzję" stwierdziła, że utożsamia się z tego rodzaju przekazem? Nawet on sam się z nim nie utożsamia ;) Któż więc się tutaj "pręży przy satanistycznej muzyce"? Zakładam, że są i tacy na tym forum, ale nie zauważyłem w tym temacie tego rodzaju deklaracji. Sugerujesz czyjś brak konsekwencji posiłkując się zabawnymi hasłami ("extreme music for extreme people"), a tymczasem dyskusja dotyczy po prostu usprawiedliwiania pewnych zachowań za pomocą rzekomej ideologii. Nie widzę powodu by odwracać kota ogonem.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

21-08-2011, 19:15

Heretyk pisze:uwielbiam black metal, a przy tym jestem dość tolerancyjnym i miłym kolesiem. hipokryzja? pewnie tak, ale mam to w dupie. chciałbym mieć tylko takie problemy :))

w ogóle zajebisty temat i zajebiste rozkminy, większość kabaretów może wypierdalać
Ja jestem nietolerancyjnym chrześcijaninem słuchającym diabelskich rzygów, to jest dopiero hipokryzja. Ale wracając do tematu - kilkunastu pijanych diabłów, których przeciętny człowiek ominąłby szerokim łukiem, wysypujących się z dowodów osobistych i kajających się przed kilkoma prawdopodobnie podstarzałymi kanarami - to jest kabaret.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

21-08-2011, 19:22

dałbyś już temu spokój :) przecież wiadomo, ze metalowcy to pizdy ;)
Karkasonne

21-08-2011, 20:24

nicram pisze:Wiesz, nie znam żadnej black metalowej piosenki o nieustępowaniu miejsca staruszce w tramwaju, czy o tym, że nie można się uśmiechać. Współczuję spojrzenia na życie.
Nie wiem, skąd wnioski, że akurat przyjmuję tę wizję, którą przedstawiłem jako możliwą. Faktycznie nie ma blackmetalowych utworów o staruszkach w tramwaju, ale już nieraz udowodniłeś, że trzeba różne podstawowe rzeczy ci tłumaczyć, więc się nie dziwię i tej frazie.
ultravox pisze:Doprawdy? A jaki związek ma Twoja hipotetyczna sytuacja z fochami Siida? Która z osób, którym So it is done wytknął tutaj "hipokryzję" stwierdziła, że utożsamia się z tego rodzaju przekazem? Nawet on sam się z nim nie utożsamia ;) Któż więc się tutaj "pręży przy satanistycznej muzyce"? Zakładam, że są i tacy na tym forum, ale nie zauważyłem w tym temacie tego rodzaju deklaracji. Sugerujesz czyjś brak konsekwencji posiłkując się zabawnymi hasłami ("extreme music for extreme people"), a tymczasem dyskusja dotyczy po prostu usprawiedliwiania pewnych zachowań za pomocą rzekomej ideologii. Nie widzę powodu by odwracać kota ogonem.
Jak się ma? Nijak. Nie twierdzę, że którakolwiek z waszych postaw jest dobra, przedstawiłem tylko swój ogólny punkt widzenia. Świat nie kręci się dla mnie wokół Siida ani wyłącznie użytkowników forum, więc nikogo konkretnego nie miałem na myśli.
Awatar użytkownika
nicram

21-08-2011, 20:32

Chłopczyku to tobie niestety wszyscy muszą tłumaczyć (nawet twój własny przekaz), bo wygląda na to, że nie bardzo rozumiesz co piszesz...
Karkasonne

21-08-2011, 21:15

Przecież sam rozjaśniłem. Sorry za wrzutę, mam kiepski dzień.
Awatar użytkownika
nicram

21-08-2011, 21:28

Karkasonne pisze:Sorry za wrzutę, mam kiepski dzień.
luzik. Obrazek
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

21-08-2011, 22:28

Nie rozumiem, czemu nie ma tak jak w UK. Placisz kierowcy wsiadajac do pojazdu. Nie placisz? Nie jedziesz i nie ma tematu. Nie jeden mandat za brak biletu dostalem, ale nie rozumiem czemu mialbym teraz skakac do kanara (o ile jest kulturalny) ktory wykonuje tylko i wylacznie swoja prace.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Heretyk

21-08-2011, 22:29

nie rozumiesz, ponieważ nie jesteś ortodoksyjnym wyznawcą black metalu. proste
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

21-08-2011, 22:32

to czego musze posluchac zeby zrozumiec?
[V]

21-08-2011, 22:33

Euronymous grał w takiej kapeli,Checker Patrol czy jakos tak.

sprawdzaj bilety dla szatana.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Heretyk

21-08-2011, 22:33

nie wiem, siida trzeba zapytać
[V]

21-08-2011, 22:35

Deathless King pisze:to czego musze posluchac zeby zrozumiec?
Zdrowego rozsądku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

21-08-2011, 22:36

kto ma ich plyty w distro?
[V]

21-08-2011, 22:37

konduktor
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

21-08-2011, 22:38

to jakas filia Pasazera?
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

21-08-2011, 23:26

blackmetalowcy powinni nakurwiac smietnikami w tramwaje,ale tylko wtedy, gdy maja na to ochote. jak trzeba jechac do szkoly na lekcje to black metalowiec zrzuca staruche z siedzenia i siada,bo jemu sie nalezy thron, a kanary same powinny kupowac im bilety.komus cos nie pasi? samym spojrzeniem powoduje ze reszta pasazerow spierdala w poplochu na pierwszym przystanku.czasem kaze zostac jakims dwom sukom,zeby lezaly u jego stop,ale tylko gdy ma na to ochote. blackmetalowiec w sklepie nie placi za cole tylko pluje spierdalaj w ryj sprzedawcy,bierze co chce i rozdeptuje glanami wszystko co mu niepotrzebne. satanisci-klasa panow na tym padole pierdolonym...nie ma innej opcji:o)
niech to miejsce niebawem zniknie
ODPOWIEDZ