Chyba czas na najlepszy kefir, ja obstawiam, ze Krasnystaw z butelki.
Najpierw zbierzmy kandydatow a potem nowy temate z ankieta.
Po tych jalowych przepychankach polityczno-medyczno-religijnych czas na jakas gimnastyke intelektualna
Nie no Krasnystaw rozpierdala konkurencję jak Armia Czerwona Volksturm
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Tak, ja jeszcze sobie wsypuje pol lyzeczki soli ziolowej, pieprz cayenne, pieprz ziolowy, czarny i to porzadnie wstrzasam. Raniutko po libacji piekna sprawa.
Tylko trza pamietac, ze ten z kubka rozni sie od tego z butelki.
oprócz majezonu, podstawą w lodówie jest też dobry musztard. Prymat wyskoczył ostatnio z ciekawymi nowościami. zakupiłem 4 z nich i niebawem będzie testowane
Ostatnio kupiłem musztardę Jalapeno z prymat. Bardzo ostra ale zajebiście pyszna. Świetna jest ma lekko czerwonawy kolor, bardzo dużo kawałków papryki w środku. Kremowa konsystencję. Pycha.
oprócz majezonu, podstawą w lodówie jest też dobry musztard. Prymat wyskoczył ostatnio z ciekawymi nowościami. zakupiłem 4 z nich i niebawem będzie testowane
Cichy bohater tego tematu, nigdy się nie zawiodłem na tej firmie. Z własnego podwórka polecam produkty z Popowa (Fruktus). Oj, potrafią zaskoczyć in plus. Taki majonez to dla mnie idealne połączenie Winiar i Kieleckiego. Bardzo fajne sałatki, do wyboru do koloru.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell