Bloodcult pisze:Lewaki na szczęście słabo się reprodukują :)
Wy, katoliccy neofici (czy to trydenccy czy neokatechumenalni) macie jednak coś wspólnego ze sobą, podobna podszyta pogardą permanentna gotowość do oceniania innych przez pryzmat swoich imaginacji i projekcji.
[youtube][/youtube]
od 51:00 (zwłaszcza fragment o psach)
O cholera, srogie raczysko. Aż mam ciarki jak słucham takich ludzi (albo czytam jak w przypadku Blobculta). To musi być efekt jakiś nieodwracalnych zmian w mózgu., nie ma innej możliwości.
Ascetic pisze:śmieszki i heheszki, ale, uwierz, bardzo bym chciał wiedzieć kto takich katoli stworzył.
Kiedyś się tego dowiesz, każdy się dowie ;)
Wzlecimy wysoko, jak nas uczono,
Czyny i myśli będą przypomniane...
obawiam się, że jest to znacznie prostsze.
ja się na ten przykład "zreinkarnuje" jako Lucek i będę Wam doszczętnie i dokumentalnie zasrywał życie na forume AD 2069. nie płacąc składek. ale to oczywiste.
Wacław się skończył. tuż po tym jak się na dobre nie zaczął. taka prawda.
Weź go nawet nie naprowadzaj na te rejony bo zacznie coś o aborcji bredzić i po co to komu.
fakt. znów się zacznie wyliczanie. od kiedy co i jak. że jak się tam te komóry już zderzyły to itp. itd. ... przejebane....
ps. dzisiaj czytałem, że w którymś tam tygodniu jesteśmy u mamusi w brzuszku owłosieni jak małpka jakaś. i, że to dowód, że "pamięć genowa" jakaś tam jest. i, że tan karol (nie nie ten od hatefire) miał jednak rację. i tu jest pytanie. idealne w dziale lekarskim i nie tylko. e, jednak nie. odpuszczę.
Sprawa jest prosta. Sfrustrowani nieudacznicy, oszukani przez życie i świat, uczniowie Grzesia Brauna oraz roszczeniowi dresiarze, wiecznie prześladowani i zdradzani, głównie o świcie. To wszystko podlane plwociną biskupa arcyłotra. I jest. Idealny materiał na nowoczesnego katola. I z tym mamy tutaj do czynienia. Przynajmniej w dwóch odsłonach.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Bloodcult pisze:Oczywiście że nie, pić trzeba umieć :)
Co tam znowu stękasz cherubinku? Nie żałuj sobie. Jak tak nawet wolę. To dużo lepiej niż z Trockim, któremu najpierw obrabiałeś gałę, a teraz z tego co widzę, obrabiasz dupę. Trochę nieładnie, ale rozumiem, że czerpiesz garściami z tradycji swojej nowej wiary.
A kto tu mówił i piciu?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
właściwy pseudonim chyba "Flaszka" ale mogę się mylić ;-)
Co tam znowu stękasz cherubinku? Nie żałuj sobie. Jak tak nawet wolę. To dużo lepiej niż z Trockim, któremu najpierw obrabiałeś gałę, a teraz z tego co widzę, obrabiasz dupę. Trochę nieładnie, ale rozumiem, że czerpiesz garściami z tradycji swojej nowej wiary.
No musi sobie jakoś rekompensować swój życiowy przegryw. Najlepiej właśnie poprzez ocenianie i ganienie innych. Sam jednak nie widzi, że tkwi w życiowej pustce, a jego plany na razie (np. zapłodnienie jakiejś samicy) biorą w łeb.
Trotzky gdy polecał takie rzeczy jak Comus czy Techno Animal wart był robienia gały. Dziś nie jest wart niczego, a dupy mu nie obrabiam bo już mu dawno napisałem co o nim myślę :)
Ascetic pisze:śmieszki i heheszki, ale, uwierz, bardzo bym chciał wiedzieć kto takich katoli stworzył.
Kiedyś się tego dowiesz, każdy się dowie ;)
Wzlecimy wysoko, jak nas uczono,
Czyny i myśli będą przypomniane...
Kol. Bloodcult, miło, że cytujecie tekst z mojej piosenki, ale przypomnijcie sobie, że złoto kryje się gdzie indziej - przynajmniej wg podmiotu lirycznego ;)