ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Kto stosuje? Nie bardzo rozumiem w ogole o czym jest rozmowa i dlaczego akurat do mnie z tym piszesz szczerze mowiac.
woodpecker from space
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Bo wyskoczyłeś z tą logiką w jednym poście, w tym temacie. Zresztą mniejsza z tym. Muszę zacząć kiedyś pracować, a przede mną jeszcze kawa, sranie, przejrzenie Przeglądu Sportowego, no i na ploty do dziewczyn trzeba pójść, co by wiedzieć co nowego w łagrze, to na forume na razie czasu brak ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Luzik, po prostu pare razy tutaj dostalem od prawakow, bo osmielilem sie skomentowac spierdoliny umyslowe paru osob, kiedy to byl zwykly , pozbawiony politycznych asocjacji komentarz, wynikajacy ze zwyklej logiki.
woodpecker from space
- Triceratops
Mocne raczysko
https://nczas.com/2019/10/27/zaiste-war ... y-dziecmi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiscie zaraz przyjdzie panicz Drone i powie, ze nczas to zadne zrodlo i okaze sie, ze w rzeczywstosci to nie wariat tylko homoseksualna czarnoskora feministka przebrana za rasowego psa udajacego gumowa lale z sexshopu, ale coz, rak to rak.
https://nczas.com/2019/10/27/zaiste-war ... y-dziecmi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiscie zaraz przyjdzie panicz Drone i powie, ze nczas to zadne zrodlo i okaze sie, ze w rzeczywstosci to nie wariat tylko homoseksualna czarnoskora feministka przebrana za rasowego psa udajacego gumowa lale z sexshopu, ale coz, rak to rak.
woodpecker from space
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ech, przez ciebie wdepnąłem w prawackie gówno :(
skoro wariat, to chyba lepiej, że się poddał wazektomii, czyż nie?
Artur Zawisza pisze:Przepraszam, ponownie przepraszam potrąconą rowerzystkę panią Anetę oraz wszystkich zawiedzionych i rozczarowanych.
Jest niedzielny poranek. Jesienne słońce świeci między drzewami, a ja mam ciągle ból w sercu i słowa przeprosin wypowiadam do nieobecnych. Tego bólu już nie da się wyplenić i będzie bolał.
Na mszy przyjdzie wyrażać żal i skruchę z powodu popełnionych błędów i wyrządzonych krzywd. Ludzi uwikłanych w moje czyny będę jeszcze wiele razy przepraszał.
Bardzo żałuję, jest mi niezmiernie przykro i do końca życia nie zapomnę splotu niedobrych okoliczności. Skutki prawne i moralne będę ponosił wedle miary czynów.
Przytaczałem publicznie okoliczności jazdy autem bez prawa jazdy nie po to, aby upsrawiedliwić późniejsze zdarzenia, ale aby wyjaśnić. Nie stała za tym brawura, ale moje poczucie konieczności stojące w konflikcie z przepisami prawa. Wyjaśniając więc każdemu, kto chciałby rozumieć, nie próbuję usprawiedliwić i bardzo proszę tak na to patrzeć.
Czytam w sieci słowa tych, których żadne moje przeprosiny nie przekonają i słowa tych, którzy wiedzeni gniewem wykrzykują rzeczy straszne. Bardzo to niedobre, ale taką mam konsekwencję swojego braku rozwagi i nawet nie zgadzając się z wieloma oskarżeniami, biorę je jako cierpienie być może oczyszczające.
Szczególnie dziękuję tym, którzy publicznie lub osobiście wyrazili solidarność, a takich Bogu dzięki nie brakuje. Niektórzy z obecnie bliskich, niektórzy ze sfery publicznej i medialnej, niektórzy z dawniejszych znajomych, niektórzy dotąd nieznani. Przyjaciół, jak to się mówi, poznaje się w biedzie i za tę przyjaźń raz jeszcze dziękuję.
W piątek wieczorem, gdy odstawiałem auto do firmowego garażu upolował mnie pracujący w Parlamencie Europejskim asystent pani poseł z Koalicji Europejskiej i jego zdjęciami posłużyły się media, gdy po doniesieniu na policję patrol zatrzymał mnie w aucie robiącego trzyminutowy objazd ulicami do garażu. Zdjęcia zostały opublikowane na profilu autora i zaczęły żyć własnym życiem. Zgodnie z literą prawa ja działałem nielegalnie, a on legalnie.
W niejednym krytycznym komentarzu podkreślano moje polityczne zaangażowania. Widać wielu przez lata zalazłem za skórę, ale podkreślam, iż nie jestem formalnie związany z partiami, na które głosowałem w październikowych wyborach do Sejmu (Konfederacja) i Senatu (PiS). Działam na własny rachunek i proszę nie obciążać tych zasłużonych formacji moimi przypadkami.
Niektóre życzliwe osoby doradzają, żeby nie zabierać głosu, bo to prowokuje nieżyczliwych. Zapewne tak jest, ale nie chciałem milczeć i uciekać od tematu, lecz raczej stanąć twarzą w twarz z wydarzeniami życia. Powoduje to dodatkowe rozedrgania, ale pozwala osobom bez uprzedzeń poznać moje stanowisko, a to wydaje mi się ważne.
Dobro i zło przewija się w życiu ludzkim. Video meliora proboque deteriora sequor. Dojrzałość wymaga stanięcia w prawdzie. Znam intencje swoich czynów, znam konieczności wynikające z żywicielstwa, znam różnorakie oceny dziejących się wydarzeń. Nie chcę tu wchodzić w oceny prawne, które szalenie upraszczano czy nawet wykrzywiano wobec mnie (np. w sprawie wyroku zatartego i będącego poza obiegiem karnym), bo na to są inne gremia i postępowania. Swoich win jednak nie umniejszę i nie chcę tego. Chcę stanąć w prawdzie.
Przepraszam jak od pierwszej chwili piątkowego poranka i szczególnie współczuję pani Anecie. Swoich rzeczywistych win nie wybielam i wiem, że życie nabrało innego ciężaru, który muszę nieść. Mam nadzieję na pełne zdrowie i sprawność oraz dobre w końcu samopoczucie pani Anety. Przepraszam i do końca życia będę przepraszał.
157
Gdyby istniało coś takiego jak bóg. Z nieba lunąłby gówniany deszcz. Zwieracze niebieskiego ojca nie wytrzymałyby tego pierdolenia.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Gdyby istniał bóg to od dawna byśmy nie mieli zapijaczonych frajerów żebrzących o datki, lewackich kurew polujących na dzieci i Mayhem.
Jebać żuli.
- Triceratops
Masz racje ziomeczku, jakby wszystkie ekolewaki tak zrobily to byloby calkiem ekologicznieyossarian84 pisze:ech, przez ciebie wdepnąłem w prawackie gówno :(
woodpecker from space
- Triceratops
Edukacja seksualna w praktyce.
https://nczas.com/2019/10/30/to-nie-mie ... iwe-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://nczas.com/2019/10/30/to-nie-mie ... iwe-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
-
Chłopcy spod szyldu Homo Sovieticus odpowiedzą Ci, że w Polsce taka edukacja w wykonaniu LGBTQitd. będzie w wersji light, a poza tym to samo robią księża :)Triceratops pisze:Edukacja seksualna w praktyce.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
O ile zgadzam się zasadniczo, że akcja z drag queens czytającymi dzieciom jest idiotyczna, a to co zrobił ten typ jest z gruntu złe i obrzydliwe i nie powinno w tym momencie być dla niego cienia jakiejkolwiek „wyrozumiałości”, o tyle podciąganie tego pod prawiczkową histerię dotyczącą edukacji seksualnej w Polsce jest zwykłą manipulacją a Najwyższy Czas to jedna z podlejszych prorosyjskich gadzinówek, prowadzona w dodatku w połowie przez dyletantów a w drugiej przez cwaniaków.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
Tow. Sakiewicz, uspokójcie się.Oferma pisze:O ile zgadzam się zasadniczo, że akcja z drag queens czytającymi dzieciom jest idiotyczna, a to co zrobił ten typ jest z gruntu złe i obrzydliwe i nie powinno w tym momencie być dla niego cienia jakiejkolwiek „wyrozumiałości”, o tyle podciąganie tego pod prawiczkową histerię dotyczącą edukacji seksualnej w Polsce jest zwykłą manipulacją a Najwyższy Czas to jedna z podlejszych prorosyjskich gadzinówek, prowadzona w dodatku w połowie przez dyletantów a w drugiej przez cwaniaków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
lol xD, widze Sakiewicz dobrze pierze na NiezaleznejOferma pisze: prorosyjskich
woodpecker from space
- Oferma
- weteran forumowych bitew
To wam Sakiewicz jest potrzebny do zaakceptowania tego prostego faktu?
How entranced we are by the fire
- Triceratops
Ten "fakt" zostal stworzony przez ukrainofila Sakiewicza dla pisoskiego ludu. De facto jest to tzw fakt medialny, czyli ciemnota wciskana malosprytnym.
woodpecker from space
-
To moja wina, że łagodzenie linii wobec LGBT, wbrew Konfederacji to koncepcja PiS, a głupoty o kacapstwie i dyletanctwie NCzasu to propaganda Sakiewicza? Sprawdzaj chociaż po kim powtarzasz.Oferma pisze:To wam Sakiewicz jest potrzebny do zaakceptowania tego prostego faktu?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Oferma pisze:To wam Sakiewicz jest potrzebny do zaakceptowania tego prostego faktu?

- Ascetic
gdybym był innego zdania to bym się nie zgodził z tą opinią, a, że jestem, to się zgadzam. co do reszty wypowiedzi wisi mi to i powiewa. jak ten cały "problem" "edukacji seksualnej". nikt nie karze nigdzie dziecka posyłać. nadymany i wyolbrzymiony problem. tak to widzę.Oferma pisze:O ile zgadzam się zasadniczo, że akcja z drag queens czytającymi dzieciom jest idiotyczna, a to co zrobił ten typ jest z gruntu złe i obrzydliwe i nie powinno w tym momencie być dla niego cienia jakiejkolwiek „wyrozumiałości”, o tyle podciąganie tego pod prawiczkową histerię dotyczącą edukacji seksualnej w Polsce jest zwykłą manipulacją a Najwyższy Czas to jedna z podlejszych prorosyjskich gadzinówek*, prowadzona w dodatku w połowie przez dyletantów a w drugiej przez cwaniaków.
jeden z wypowadiających nie ma na pewno dzieci. < podejmuje kwestię, która jakby go nie dotyczyła. a Ty Pacjent masz dzieci? to jakoś tam mnie nurtuje.
* czekam, aż się zmieni ten kraj i się zwyczajnie przypilnuje towarzyszy. jak to było za czasu samoobrony. bo się to pleni niemiłosiernie. te ruskie tałatajstwo,
Ostatnio zmieniony 30-10-2019, 19:53 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
wolff pisze:lewackich kurew polujących na dzieci
Bez przesady, rzymski Kościół był może faktycznie lewacki w pierwotnych założeniach, ale potem już poszło to raczej w drugą stronę...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Jaroslaw kiedys powiedzial, ze "z prawej strony tylko sciana" i na potrzeby tego stwierdzenia zaprzagl do roboty swoich "dziennikarzy" pokroju Sakiewicza czy siostr Karnowskich, ktorzy to rozpropagowali w tvpis i swoich szmatlawcach. Przekaz zostal skierowany do pisoskiego ludu albo ludzi niepelnosprytnych, co na jedno wychodzi. Krotko mowiac mamy juz drugiego wyborce pis z ankiety ;)Pacjent pisze:To moja wina, że łagodzenie linii wobec LGBT, wbrew Konfederacji to koncepcja PiS, a głupoty o kacapstwie i dyletanctwie NCzasu to propaganda Sakiewicza? Sprawdzaj chociaż po kim powtarzasz.Oferma pisze:To wam Sakiewicz jest potrzebny do zaakceptowania tego prostego faktu?
woodpecker from space