Znamienite piwko!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
+2SODOMOUSE pisze:+1Triceratops pisze:kawele z masele kurwa
ile chcesz do smaku, kiedys pisalem o tym na blogasku kawele z masele, bylo tam pare rodzialow Q&AMedard pisze:Zrobię w thermomixie,
bo samo rozpuszczenie masła zamiast śmietany czy spienionego mleka smakuje
słabiej.
Dużo tego masła na filiżankę?
Suweren głosował na pisiorstwo, suweren nie będzie miał małpek. :-)Triceratops pisze:Skurywysny chca zakazac sprzedazy malpek, socjalisci jebani
https://nczas.com/2019/11/06/rzad-wie-l ... sprzedazy/" onclick="window.open(this.href);return false;
W Auchanach jest w plastikowej butelce wino koreańskie ze śliwką na dnie. Bardzo dobre. Sprawdź sobieMedard pisze:Wróciłem z knajpki, gdzie, dla mnie to zupełna nowość, piliśmy w wesołym gronie wino koreańskie pod drobną przekąskę, jako, że kobiety chciały popróbować takich smaków.
Drogie to było, ale na coś trzeba wydawać kasę. Samo wino było białe, śliwkowe lub winogronowe do wyboru, dosyć słodkie i mocne, wyczuwałem nutę ryżową, chociaż nie jestem pewien, mógł być też anyż.
W każdym razie, ktoś poleca jakiś sklep stacjonarny w Wwie, gdzie można zanabyć
winko koreańskie? Do Wólki kosowskiej nie będę się wybierać :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
x 10BOLEK pisze:
dobre nawet bardzo na pewno zrobię większe sprawunki
czyli 6 groszy na jednym Harnasiu 535 i 3 grosze na DE Pilsie BOLKA (krafty od zeszlego roku placa o polowe mniej). kiedy idziemy na sejm? ;-)Medard pisze:Drodzy, róbcie zapasy alkoholu, albo nastawcie sobie bimber, bo rząd planuje podwyższyć akcyzę o 10%.