Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Dowcipy v. n'ta

25-02-2019, 22:29

Od kilku tygodni ktoś smarował budynki w norweskim Halden odchodami. W niedzielę policji udało się zatrzymać mężczyznę w wieku 40 lat, przy którym znaleziono plecak z zapasem ludzkiego kału. Okazało się, że to Polak.

Sprawca specyficznych aktów wandalizmu od tygodni unikał zatrzymania. Kamery monitoringu ani razu nie zarejestrowały jego specyficznej działalności.

- To było naprawdę obrzydliwe - powiedziała lokalnym mediom Eva Andreassen, mieszkanka jednego z pobrudzonych ekskrementami budynków.

Ponieważ efekty wandalizmu stały się poważnym problemem, funkcjonariusze policji w 30-tysięcznym Holden postawili sobie za punkt honoru złapanie sprawcy.

W końcu w niedzielę o świcie zatrzymali mężczyznę w wieku 40 lat. Zwrócił uwagę mundurowych dziwnym zachowaniem, postanowiono więc go przeszukać. W plecaku miał ludzkie odchody. Okazało się, że wandal jest obywatelem Polski.

Policja stara się ustalić, dlaczego mężczyzna niszczył elewacje budynków oraz czy działał w pojedynkę.
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019 ... lDEohdRU3U" onclick="window.open(this.href);return false;

Szanuję :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

25-02-2019, 22:30

dlugopis i jego sloik na wakacjach:)
niech to miejsce niebawem zniknie
byrgh
zahartowany metalizator

25-02-2019, 22:33

maciek z klanu pisze:
535 pisze:
byrgh pisze:Obrazek

Geekowe żarty zazwyczaj zalatują mychą, ale w tym wypadku w sumie śmiechłem
Słabe. Wystarczy wyciąć otwór, uratować talerze, a z wymianą takiej szyby poradzi sobie każdy kto ma dwie sprawne ręce i IQ równe numeracji noszonego obuwia w standardzie EU sajz.
Dokładnie . Można np też wyciąć otwor wrzucić magnesy i niżej pod półka dać przeciwmagnesy i już. Albo wdupic pełno pianki montażowej to jak spadną nic się nie stanie. I to ja wymyśliłem więc nienproblem
Chyba nie zrozumieliście żartu ;)
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-02-2019, 22:37

Hatefire pisze:
Od kilku tygodni ktoś smarował budynki w norweskim Halden odchodami. W niedzielę policji udało się zatrzymać mężczyznę w wieku 40 lat, przy którym znaleziono plecak z zapasem ludzkiego kału. Okazało się, że to Polak.

Sprawca specyficznych aktów wandalizmu od tygodni unikał zatrzymania. Kamery monitoringu ani razu nie zarejestrowały jego specyficznej działalności.

- To było naprawdę obrzydliwe - powiedziała lokalnym mediom Eva Andreassen, mieszkanka jednego z pobrudzonych ekskrementami budynków.

Ponieważ efekty wandalizmu stały się poważnym problemem, funkcjonariusze policji w 30-tysięcznym Holden postawili sobie za punkt honoru złapanie sprawcy.

W końcu w niedzielę o świcie zatrzymali mężczyznę w wieku 40 lat. Zwrócił uwagę mundurowych dziwnym zachowaniem, postanowiono więc go przeszukać. W plecaku miał ludzkie odchody. Okazało się, że wandal jest obywatelem Polski.

Policja stara się ustalić, dlaczego mężczyzna niszczył elewacje budynków oraz czy działał w pojedynkę.
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019 ... lDEohdRU3U" onclick="window.open(this.href);return false;

Szanuję :-)
kto nie srał na wycieraczkę ulubionemu sąsiadowi/ oblewał kocimi szczochami samochodu równie ulubionego ziomka z dzielni ten przegrał życie. choć to było tak na oko w wieku 17-19 lat .... a tu 40 letni fekalny terrorysta .... zasraniec wręcz ...
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

25-02-2019, 22:41

Za bajtla kiedyś z kumplami nazbieraliśmy do kubełka pełno psich kup. Usypaliśmy z tego piramidkę na takim skwerku z ławkami i włożyliśmy, w to taką naprawdę solidną petardę. Rozbryzło po ludziach naprawdę spektakularnie :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

25-02-2019, 22:42

WaszJudasz pisze:Pewnie ktoś sobie okładkę robił, trzeba więc tylko poczekać, aż foty wypłyną w jakimś distro. Dostrzegam pewne wyczucie estetyki i inspirację GBK :)

Obrazek

No tak, skoro wszaruch wyłapuje całe życie wpierdol i traktowany jest jak spluwaczka to musi gdzieś odreagować.
Ja pierdole, co za upadek.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-02-2019, 22:47

Paniczu Plastek ma panicz racje
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

26-02-2019, 06:53

O ja jebie..musze ten film zobaczyc xD
SPOILER
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
TheDude

26-02-2019, 10:46

Lekcja picia w mieście Angeli Merkel. Uczniowie dostali po trzy piwa, lub butelce wina

https://www.newsweek.pl/swiat/lekcja-pi ... na/0xm18xv

:)
Nasum

26-02-2019, 12:29

Obrazek
byrgh
zahartowany metalizator

26-02-2019, 18:52

Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire

26-02-2019, 19:48

Komendant Służby Ochrony Państwa gen. bryg. Tomasz Miłkowski złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska, po wcześniejszych ustaleniach z min. Joachimem Brudzińskim - podało Biuro Prasowe MSWiA. Jak dowiedział się reporter RMF FM, przyczyną tej decyzji mógł być niedawny kuriozalny incydent z udziałem kierowcy limuzyny premiera.

Chodzi o kierowcę, który w ostatnich dniach przyjechał wcześnie rano po premiera na jedno z warszawskich osiedli, gdzie mieszka Mateusz Morawiecki. Funkcjonariusz miał przypadkowo włączyć sygnały dźwiękowe. Według informatorów RMF FM, nie umiał ich wyłączyć.

Hałas obudził mieszkańców zamkniętego osiedla, którzy zaczęli dzwonić na policję. Kierowca z włączonymi syrenami wyjechał z osiedla i przejechał do mieszczącej się nieopodal siedziby jednej ze służb specjalnych. Tam prosił o pomoc. Gdy wysiadł z pojazdu, limuzyna się zatrzasnęła.

Trzeba było ściągnąć specjalną ekipę. Po premiera przyjechał inny samochód.

MSWiA wydał dziś komunikat dotyczący rezygnacji Miłkowskiego. Czytamy w nim: Po wcześniejszych ustaleniach z ministrem Joachimem Brudzińskim, gen. bryg. SOP Tomasz Miłkowski, komendant Służby Ochrony Państwa, złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska. Nowego szefa Służby Ochrony Państwa - na wniosek ministra - powoła Prezes Rady Ministrów.
https://www.rmf24.pl/fakty/news-szef-so ... BJaQGuQs2w" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten cały zreformowany BOR ze zmienioną nazwą, wygląda mi na bandę kolesi co jak dać im dwie metalowe kulki to jedną zgubią, a drugą zepsują. Nie ma chyba miesiąca, żeby jakiejś fury nie rozpierdolili, a teraz taka komedia :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

26-02-2019, 22:07

bo to DEGEnerał był.
Gang Olsena normalnie.... żeby nie powiedzieć gang bang
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

26-02-2019, 22:24

Rządy ekspertów. Szczególnie w resortach siłowych.
Awatar użytkownika
trup

26-02-2019, 23:28

teraz gówny ekspert z jednego z resortóww siłowych przesunięty zostanie na odcinek edukacyjny. Członek z ramienia przesunięty na czoło.

a tymczaem... kto zna koty...: ta mina....
Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

26-02-2019, 23:34

Obrazek
to już wiem dlaczego triceps i byrgh nie lubią wegan...
Nasum

26-02-2019, 23:47

trup pisze:teraz gówny ekspert z jednego z resortóww siłowych przesunięty zostanie na odcinek edukacyjny. Członek z ramienia przesunięty na czoło.

a tymczaem... kto zna koty...: ta mina....
Obrazek

haha śmiechłem ;-))))))
Awatar użytkownika
Triceratops

27-02-2019, 09:12

trup pisze:Obrazek
Kol trup, ja nimi tylko gardze, czy nie lubie to nie wiem.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-02-2019, 15:15

Triceratops pisze:
Jestem weganem, do tego grubym i jak?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Ascetic

27-02-2019, 15:27

maciek z klanu pisze:
Triceratops pisze:
Jestem weganem, do tego grubym** i jak?
nie pierd'l T. vel Maciej ;-) każdy lubi opierdolić kurczaka z rożna. albo schabowszczaka ze zesmażano kapusto.
ja np. tak ze pińć razy w tygodniu walę trawę i inne kolendry, marchewki, pietruszki, wege burgery ze szfeckiego MaxBurgers* itp. itd. ale w łikend lubię rzucić się na padlinę. poczuć się jak prawdziwy prawicowy Lolak. jak męszczyzna wręcz, a nie homo-pizda ze starbunia. nie mów, że tak nie masz. nie mów, że jesteś taki jak być nie powinieneś. bądź inny. no i schudnij.

*polecam ja. też te prawilne mnięsne też w pyte są. soczyste i takie mnięsne. a nie tekturowe jak z wiadomej konkurencji burgerowej.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ