to dojebałeś najdłuższy post w historii swego bytu na forum :)))))))uglak pisze:
Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Dowcipy v. n'ta
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Teraz tylko czekać aż parę osób go zacytuje i będzie najdłuższa strona...BOLEK pisze:to dojebałeś najdłuższy post w historii swego bytu na forum :)))))))uglak pisze:
;)
-
- zahartowany metalizator
Nee, to parafraza najdłuższej listy muzycznej sprzed lat ;)
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jakiej listy?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
FajneBOLEK pisze:to dojebałeś najdłuższy post w historii swego bytu na forum :)))))))uglak pisze:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
zaraz pewnie następni "żartownisie" zaczną cytować post po kilka razy i będzie ubaw nie z tej ziemi
- Sybir

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/ ... id,tm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
którego tak poniosło?
którego tak poniosło?
- WaszJudasz
Pewnie ktoś sobie okładkę robił, trzeba więc tylko poczekać, aż foty wypłyną w jakimś distro. Dostrzegam pewne wyczucie estetyki i inspirację GBK :)

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
Bardzo nieładnie. Ciekawy obiekt, stacje drogi krzyżowej zrobione w eleganckim, modernistycznym stylu. Co zresztą typowe dla Katowic, większe zagęszczenie międzywojennego modernizmu tylko w Gdyni, choć katowicki bardziej na bogato i monumentalnie.
Poza tym moja babcia mieszka na Panewnikach i za bajtla z bratem chodziliśmy na Kalwarię zimą na sankach zjeżdżać, więc sentyment jest.
Poza tym moja babcia mieszka na Panewnikach i za bajtla z bratem chodziliśmy na Kalwarię zimą na sankach zjeżdżać, więc sentyment jest.
Ostatnio zmieniony 25-02-2019, 09:59 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- WaszJudasz
No, to teraz jest postmodernizm,Hatefire pisze:Bardzo nieładnie. Ciekawy obiekt, stacje zrobione w eleganckim, modernistycznym stylu.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- TheDude

No comment :)
- maciek z klanu
Cały ten kompleks jest bardzo spoko. Fajne miejsceHatefire pisze:Bardzo nieładnie. Ciekawy obiekt, stacje drogi krzyżowej zrobione w eleganckim, modernistycznym stylu. Co zresztą typowe dla Katowic, większe zagęszczenie międzywojennego modernizmu tylko w Gdyni, choć katowicki bardziej na bogato i monumentalnie.
Maciej. Komu takie bajki? Ja was blekmetalowców dobrze znam. Najpierw, jeden z drugim dorysuje genitalia panu Jezusowi, a potem "kompleks bardzo spoko", "fajne miejsce".
- maciek z klanu
Michał. Ale ja nie jestem księciem ciemności lubię też Death metal, doom, thrash czasem hejvi. Mam dość otwarta kopułę. A niszczenie jezuskow uważam za dość debilne.
-

Geekowe żarty zazwyczaj zalatują mychą, ale w tym wypadku w sumie śmiechłem
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Słabe. Wystarczy wyciąć otwór, uratować talerze, a z wymianą takiej szyby poradzi sobie każdy kto ma dwie sprawne ręce i IQ równe numeracji noszonego obuwia w standardzie EU sajz.byrgh pisze:
-
Nie dyskryminuj inwalidów, tej.
- maciek z klanu
Dokładnie . Można np też wyciąć otwor wrzucić magnesy i niżej pod półka dać przeciwmagnesy i już. Albo wdupic pełno pianki montażowej to jak spadną nic się nie stanie. I to ja wymyśliłem więc nienproblem535 pisze:Słabe. Wystarczy wyciąć otwór, uratować talerze, a z wymianą takiej szyby poradzi sobie każdy kto ma dwie sprawne ręce i IQ równe numeracji noszonego obuwia w standardzie EU sajz.byrgh pisze: