Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Re: Pokój AA
Raczej ludźmi chorymi, z pozerstwem nie ma to wiele wspólnego.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Pozerstwo to chęć zaimponowania komuś, czymś.
Czy można komuś zaimponować byciem na koncercie?
Chyba nie, nie w tych czasach.
Moooże jak miałem jakieś 10 czy 12 lat, jak zaczynałem słuchać metalu.
Teraz koncerty to codzienność.
A imponowanie komuś samym się najebaniem, to choroba.
Albo pretekst to się najebania i patrz wyżej - choroba.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bez przesady. Wy musicie przeginac zawsze pod katem wlasnych doswiadczen? Znam wielu ziomkow co sie najebali przed koncertem, zaliczyli zgona i nie maja problemu tylko po prostu tak wyszlo. Bez przesady. ze to od razu alkoholicy i choroba. Raz na jakis czas zdarza sie towarzystwo, ze samo sie pije.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑03-09-2025, 11:41Tak jest.
woodpecker from space
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
Zawsze i wszędzie!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Normalnie juz strach sie napic podczas jazdy autem przez te wasze gadanie, bo zaraz "problem masz"
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Ja tylko czekam jak ktoś powie, że "klin to nie lekarstwo"!Triceratops pisze: ↑03-09-2025, 13:03Normalnie juz strach sie napic podczas jazdy autem przez te wasze gadanie, bo zaraz "problem masz"

Guilty of being right
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Ale je nikomu, nic nie wyrzucam. Wolna wola - można chlać.Triceratops pisze: ↑03-09-2025, 11:56Bez przesady. Wy musicie przeginac zawsze pod katem wlasnych doswiadczen? Znam wielu ziomkow co sie najebali przed koncertem, zaliczyli zgona i nie maja problemu tylko po prostu tak wyszlo. Bez przesady. ze to od razu alkoholicy i choroba. Raz na jakis czas zdarza sie towarzystwo, ze samo sie pije.
Ale zajebanie przyjemności, na korzyść alkoholu powinna być sygnałem.
Tym bardziej, jeśli więcej niż raz.
Będąc alkoholikiem nietrudno mi rozpoznać typa o tej samej przypadłości.
A, że przeginam - pewnie tak, ale to wynik złego doświadczenia i chęci przestrogi.
Niejeden podąży tą drogą mimo przestróg.
Lepiej dmuchać na zimne, bo granica jest niewyraźna i bardzo łatwo jej nie zauważyć, a konsekwencje są niemiłe.
Ale jak pisałem na początku - każdego wola, a poruszam temat bo taki akurat temat rozmowy.
To co przekazuję to pewnego rodzaju wiedza.
Wiedzy lepiej mieć dużo, a co się z nią zrobi to już indywidualna sprawa.
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Jeśli nie masz problemu, to nie masz się czego bać i powinieneś mieć wyjebane na to, co mówią inni.Triceratops pisze: ↑03-09-2025, 13:03Normalnie juz strach sie napic podczas jazdy autem przez te wasze gadanie, bo zaraz "problem masz"
-
- rasowy masterfulowicz
picie na klina jest zajebiste bo potem kac jest praktycznie nieodczuwalny.Gorzej jak jesteś tak zajebiście przechlany że organizm nawet na klina mówi ''stop'' odruchem wymiotnym.uglak pisze: ↑03-09-2025, 13:12Ja tylko czekam jak ktoś powie, że "klin to nie lekarstwo"!Triceratops pisze: ↑03-09-2025, 13:03Normalnie juz strach sie napic podczas jazdy autem przez te wasze gadanie, bo zaraz "problem masz"![]()
ja odpuściłem to gówno i czuje że zacznym funkcjonować, głowa inaczej pracuje, powoli do przodu.
-
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj rano w moim rodzinnym mieście 16latek zajebał sie w tym miejscu co ja planowałem miesiąc temu.Dokładnie w tym samym miejscu, moim ulubionym torowisku.Miał więcej jaj niż ja. Oczywiście opisane to zostało jako potrącenie jakże by inaczej.Z opisu znajomego z psiarni ciało zostało rozczłonkowane, położył sie w poprzek i czekał i przy nie dość dużej prędkości został przemielony
-
- w mackach Zła
Pamiętam jak byłem raz najbany na koncercie Anthrax ? lub Cannibal corpse gdzies w 2005-2007 w proximie i caly koncert przestalem pod scena 50 cm od glosnika i calkowicie ogluhlem na kolejne 2-3 dni , miałem stracha że to już na zawsze . A teraz pierdole koncerty oszczedzam to co mi ze słuchu zostało bo jestem audiofilem 

-
- w mackach Zła
jako posiadacz prywatnego holtera i aparatu ekg 12to odprowadzeniowego , licze na nawiązanie owocnej współpracy z panem dohtorem , ja bede sobie robic ekg a pan dohtór bedzie opisywał oki ?
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A jakieś stopery na koncert? Czy audiovoodoo nie przewiduje XDtabaluga pisze: ↑03-09-2025, 18:56Pamiętam jak byłem raz najbany na koncercie Anthrax ? lub Cannibal corpse gdzies w 2005-2007 w proximie i caly koncert przestalem pod scena 50 cm od glosnika i calkowicie ogluhlem na kolejne 2-3 dni , miałem stracha że to już na zawsze . A teraz pierdole koncerty oszczedzam to co mi ze słuchu zostało bo jestem audiofilem![]()
-
- w mackach Zła
stopery to zakladam jak jade metrem , albo odkurzam albo susze łeb suszarką ... na koncertowe hałasy to chyba zbyt mała ochrona no i jakosc dzwieku do bani.
- Yohn_Edward_Yancey
- rozkręca się
O proszę. Moje miejsce do spacerowania z psem. Ostatni raz tam byłem jak była żona kopnęła mnie w dupęmocny2_3 pisze: ↑03-09-2025, 16:22Dzisiaj rano w moim rodzinnym mieście 16latek zajebał sie w tym miejscu co ja planowałem miesiąc temu.Dokładnie w tym samym miejscu, moim ulubionym torowisku.Miał więcej jaj niż ja. Oczywiście opisane to zostało jako potrącenie jakże by inaczej.Z opisu znajomego z psiarni ciało zostało rozczłonkowane, położył sie w poprzek i czekał i przy nie dość dużej prędkości został przemielony