Bravo Kriegg! (Czyli Cyc, dupencja oraz oczodół...).

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
panthyme
w mackach Zła

Re: Bravo Kriegg! (Czyli Cyc, dupencja oraz oczodół...).

15-03-2011, 12:40

Obrazek

Ale z tymi rosomakami, to trzeba jednak uważać, bo jakaś ukryta lufa nagle wyskoczy.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101

http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-03-2011, 12:43

Po prezentacji tego posta musiałem wyjść z domu i szybkim krokiem udać się do znajomych którzy w ramach pomocy rozlali śliwowicę łęcką w ilości wystarczającej. Znieczulenie okazało się skuteczne, aczkolwiek zwracam się z uprzejmą prośbą do użytkowników tego forum, by w trosce o moją wątrobę nie publikowali więcej takich wstrząsających zdjęć:)
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

15-03-2011, 12:52

panthyme pisze:Obrazek

Ale z tymi rosomakami, to trzeba jednak uważać, bo jakaś ukryta lufa nagle wyskoczy.
Dokładnie. W tej dżungli mogła się ukryć nawet austriacka szkoła gwałtu. Nie narażajmy się na takie bawarskie kanony piękna.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

22-03-2011, 08:55

Jako że Kel'Thuz woli nagrywać swoją propagandę korwinizmu zamiast zgodnie z sugestiami i propozycjami wypowiedzieć się na temat kanonu samiczego piękna, proponuję zbiórkę na prezent dla niego.

Upominek ten pomoże mu powoli acz konsekwentnie rozwinąć zdolności manualne i wyobraźnię - i, co najistotniejsze - pokonać strach i obawy związane z pękniętymi jeżami, rosomakami oraz bobrami.

A nuż, po uporaniu się z tą lekturą i wypracowaniu niewidzialnej ręki gwałtu i doktryny let'sgetasexxe, wypowie się w naszym temacie. :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?

Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-03-2011, 19:14

ale ty glupi jestes. co chcesz wiedziec?
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

23-03-2011, 19:16

<werble>
do not make equal what is unequal
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

23-03-2011, 19:17

Drone pisze:Kurwa, te wasze typy to są tak typowe, że aż strach. Podobają wam się albo kandydatki na sprzedawczynię bielizny albo na prezenterkę pogody, żadnego indywidualizmu.
Protestuję. Mój typ nie jest typowy i wywołał sporo kontrowersji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

23-03-2011, 20:07

KelThuz pisze:ale ty glupi jestes. co chcesz wiedziec?
TaDAAAM! Jednak podjąłeś wyzwanie Światopełka!

1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku?
3) Przeszkadza Ci bóbr?
4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)?

Na razie tyle mi wystarczy. Pozdrowienia!

Awatar użytkownika
Havoc
zaczyna szaleć

23-03-2011, 20:16

czuje, że bedzie zabawnie ;d Kelciu, nie zawiedź! ;d
Awatar użytkownika
Skaut

23-03-2011, 20:20

Wujek Lucyferiusz pisze:
KelThuz pisze:ale ty glupi jestes. co chcesz wiedziec?
TaDAAAM! Jednak podjąłeś wyzwanie Światopełka!

1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku?
3) Przeszkadza Ci bóbr?
4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)?

Na razie tyle mi wystarczy. Pozdrowienia!
tutaj masz odpowiedź na wszystkie pytania:

Obrazek
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-03-2011, 22:14

Wujek Lucyferiusz pisze: 1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
oczy
nie. a lewaczki nawet dobrze ciągną
3) Przeszkadza Ci bóbr?
nad cipą nie
te hordy nie grały koncertów
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

23-03-2011, 22:17

najlepiej ciągną żydówki, prawda Kel? ;)
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

24-03-2011, 13:45

KelThuz pisze:
Wujek Lucyferiusz pisze: 1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
oczy
Jak na fana ManOwar to odpowiedź dość zaskakująca.
2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku? nie. a lewaczki nawet dobrze ciągną
Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(
3) Przeszkadza Ci bóbr? nad cipą nie
A zwierzak znany jako Castor fiber to już tak? :D :D :D Chatę kielecką Ci zalały skurwiele, czy co?! ;D
4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)? te hordy nie grały koncertów
Jednoosobowa horda - zawsze mnie ten termin rozczulał. A ogólnie laski chętniej lgną jak się dowiedzą, że hordujesz?

Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

24-03-2011, 15:28

Wujek Lucyferiusz pisze: Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(
kobieta nie ma poglądów. przecież kobieta przesiąka poglądami mężczyzny, z którym sypia. jest to tak ewidentne, że dziwi mnie twoje zaskoczenie.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

24-03-2011, 15:44

A ty przypadkiem nie wolisz chłopców? Często zdarza ci się rzucić "socjalistom chuj w dupe/w pysk", no nie?
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

25-03-2011, 20:54

KelThuz pisze:
Wujek Lucyferiusz pisze: Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(
kobieta nie ma poglądów. przecież kobieta przesiąka poglądami mężczyzny, z którym sypia. jest to tak ewidentne, że dziwi mnie twoje zaskoczenie.
Celna uwaga. Ale skoro lewaczki zaraziły się lewactwem a potem spółkują z Tobą, to czy nie obawiasz się zlewaczenia? Jakiego mentalnego kondomu używasz?

Pozdrowienia.

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-03-2011, 20:56

celna uwaga ale w wypadku laski na jedna noc, dluzej spotykac sie z taka co "nie ma pogladow" to masochizm :) no albo brak alternatyw, hehe
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

25-03-2011, 21:02

Zauważ, iż Kel twierdzi, że każda laska nie ma poglądów i jest politycznym tworem mimetycznym. Nie da się niestety odmówić temu ułamka racji, patrząc na niektóre babole... ;)

Ja wychodzę z założenia, że jeśli babeczka ma gdzieś politykę, to mi to odpowiada. Najgorzej, jeśli tak właśnie jest, ale maniurka próbuje mędrkować na zasadzie - "Borowski sympatyczny, to zagłosuję...", "Tusk wie ile kosztują ziemniaki, to go poprę!", "Napieralski napierdala techno-pop, więc jest młodzieżowy. Poprę go!". W skrócie: Oczekuję konsekwencji w działaniu. :D

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-03-2011, 21:06

ja nie mowilem o polityce,tylko ogolnie o intelekcie. tepe lalunie mnie nudza, mozg to podstawa ;))). nie wyobrazam sobie zyc z jakas nudna sunia co tylko przytakuje na kazdym kroku.

"Borowski sympatyczny, to zagłosuję...", "Tusk wie ile kosztują ziemniaki, to go poprę!", "Napieralski napierdala techno-pop, więc jest młodzieżowy. Poprę go!"

no takie stwierdzenia nie moga pasc z ust osoby o iq wyzszym niz 90 ;))))
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

25-03-2011, 21:22

Riven pisze:no takie stwierdzenia nie moga pasc z ust osoby o iq wyzszym niz 90 ;))))
Intelekt nie przeczy wiedzy i rozeznaniu niestety. Problem w tym, że w Polsce modny jest polityczny analfabetyzm. Jeśli nie znamy się na teorii względności to się o niej nie wypowiadamy - proste. Za to o polityce mówi każdy, najlepiej w gównianym tonie. Skutek widać gołym okiem. :(

I nie wiedziałem, że chodzi Ci jedynie o worki na wacka (czyli złośliwe narośle wokół kuciapy). Jeśli tak sprawy się mają, to traktuję takie sunie na równi z trędowatymi...

ODPOWIEDZ