Ale z tymi rosomakami, to trzeba jednak uważać, bo jakaś ukryta lufa nagle wyskoczy.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dokładnie. W tej dżungli mogła się ukryć nawet austriacka szkoła gwałtu. Nie narażajmy się na takie bawarskie kanony piękna.panthyme pisze:
Ale z tymi rosomakami, to trzeba jednak uważać, bo jakaś ukryta lufa nagle wyskoczy.
Protestuję. Mój typ nie jest typowy i wywołał sporo kontrowersji.Drone pisze:Kurwa, te wasze typy to są tak typowe, że aż strach. Podobają wam się albo kandydatki na sprzedawczynię bielizny albo na prezenterkę pogody, żadnego indywidualizmu.
TaDAAAM! Jednak podjąłeś wyzwanie Światopełka!KelThuz pisze:ale ty glupi jestes. co chcesz wiedziec?
tutaj masz odpowiedź na wszystkie pytania:Wujek Lucyferiusz pisze:TaDAAAM! Jednak podjąłeś wyzwanie Światopełka!KelThuz pisze:ale ty glupi jestes. co chcesz wiedziec?
1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku?
3) Przeszkadza Ci bóbr?
4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)?
Na razie tyle mi wystarczy. Pozdrowienia!
oczyWujek Lucyferiusz pisze: 1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
nie. a lewaczki nawet dobrze ciągną2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku?
nad cipą nie3) Przeszkadza Ci bóbr?
te hordy nie grały koncertów4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)?
Jak na fana ManOwar to odpowiedź dość zaskakująca.KelThuz pisze:oczyWujek Lucyferiusz pisze: 1) Na co zwracasz największą uwagę patrząc na kobietę - która część jest najważniejsza? Jednym słowem: co momentalnie przebudzi leledraga w portkach ze snu? :)
Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(2) Czy maniurka musi znać się na polityce, czy wystarczy, że potrafi inne rzeczy aby być z Tobą w związku? nie. a lewaczki nawet dobrze ciągną
A zwierzak znany jako Castor fiber to już tak? :D :D :D Chatę kielecką Ci zalały skurwiele, czy co?! ;D3) Przeszkadza Ci bóbr? nad cipą nie
Jednoosobowa horda - zawsze mnie ten termin rozczulał. A ogólnie laski chętniej lgną jak się dowiedzą, że hordujesz?4) Czy miewałeś groupies jako Kelthuzzar, Warraha, etc.? Były raczej namiętne (niczym grzmototopór) czy liryczne (niczym dzięcielina łąk Arkony)? te hordy nie grały koncertów
kobieta nie ma poglądów. przecież kobieta przesiąka poglądami mężczyzny, z którym sypia. jest to tak ewidentne, że dziwi mnie twoje zaskoczenie.Wujek Lucyferiusz pisze: Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(
Celna uwaga. Ale skoro lewaczki zaraziły się lewactwem a potem spółkują z Tobą, to czy nie obawiasz się zlewaczenia? Jakiego mentalnego kondomu używasz?KelThuz pisze:kobieta nie ma poglądów. przecież kobieta przesiąka poglądami mężczyzny, z którym sypia. jest to tak ewidentne, że dziwi mnie twoje zaskoczenie.Wujek Lucyferiusz pisze: Róża Luxemburg obrobi mi pałę więc chuj tam z wyznawanym ideałem? ;) Nieładnie. Wroga trzeba grzmotomłotem, a nie dopuszczać do reproduktora. Kolejne zaskoczenie, dodatkowo z rozczarowaniem. :(
Intelekt nie przeczy wiedzy i rozeznaniu niestety. Problem w tym, że w Polsce modny jest polityczny analfabetyzm. Jeśli nie znamy się na teorii względności to się o niej nie wypowiadamy - proste. Za to o polityce mówi każdy, najlepiej w gównianym tonie. Skutek widać gołym okiem. :(Riven pisze:no takie stwierdzenia nie moga pasc z ust osoby o iq wyzszym niz 90 ;))))