Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Masa mode ON ;)
HIIT przy takiej nadwadze? Z 40 minutowym aerobem, podejrzewam, byłyby problemy, a co dopiero z interwałowym treningiem. Generalnie przy 20kg powyżej normy odpadają jakiekolwiek mordercze treningi ze względu na stawy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
hej, a kto mówi o jakis rekordach?poza tym nie przyjmuje coraz wiekszych i wiekszych obciazen w cwiczeniu klatki, gdyz jak wiadomo wiekszy ciezar przy mniejszej liczbie powtorzen powoduje rozrost danej grupy miesniowej a juz wiekszy byc nie musze hehe..tak jak wspomnialem nogi mam mocne a plecy traktuje odpustowo,jest mocno i to wystarczy,martwy ciag raz w tygodniu i jest git,wielkie plecy wygladaja po prostu karykaturalnie,i kazdy kto choc raz widzial takiego delikwenta z poteznnie rozrosnietym tylem na silowni albo widzial jak kobiety na to reaguja wie o co biega hehestreetcleaner pisze:Swoją drogą olewanie pleców przy wchodzeniu na większe ciężary na klatkę jest zupełnie pozbawione sensu. Lekarz szybciej niż rekordy jakieś.
a tym BMI to sie nie sugerujcie, bo wedlug niego to wielu znajomych ma skrajna otylosc,tymczasem maja oni bardzo malo tkanki tluszczowej.innymi slowy,jest to dosc niedokladny wskaznik.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
bo to nie jest wskaźnik dla ludzi czynnie uprawiających sport.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No zgadza sie, konknretnie to nie jest glownie dla zawodowych kulturystow, bo czynne uprawianie sportu to moze byc granie w siatke 3 razy w tygodniu z kumplami.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Znaczy nie chodziło mi o żadne rekordy kulturystyczne, a te własne, które budują satysfakcję z działania. A nawet zdrowotnie jest to istotne. Miałem kiedyś znajomego, który nabawił się kontuzji, bo nie robił prawie w ogóle pleców. (lekarz mu to przyznał, że jest nierównomiernie rozwiniety) Mógł na klatke wziac 140kg, ale ze strony pleców i nóg nie miał wsparcia. (Wbrew pozorom przy wyciskaniu nogi są szalenie ważne!)
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Siłownia
No ja wpadam, obecnie 3 x tydzien. Poza tym bieganie, ciągle w wersji dla nawiedzonych, czyli wytrzymałość tempowa, szybkość i zabawy biegowe. Na dobicie pływanie, co sumarycznie daje 7 sesji w tygodniu i sprawia, że nie mam tyle czasu na Masterfulawolf pisze:Zakładam temat bardziej z ciekawości,czy ktoś z forum szacownego Masterfula prócz wlewania w paszcze litrów browarów lub czystej krajowej i słuchania notorycznego napierdolu wpada czasem na siłownię aby doprowadzić do porządku swe zwiotczałe ,liche mięśnie?Są jacyś koksiarze,czy tylko suplementowcy ewentualnie miłośnicy ryżu z twarogiem,dawajcie staż,cykl treningowy,diety ewentualnie suple jesli ktoś spożywa.

W lecie dorzucę rower, więcej pływania i kajaki.
A w przyszłym roku, jak wszystko się ładnie zazębi, planuję pierwszy triathlon.
-
nie wiem jak inni,ale ja mam satysfakcje z dzialania;)oczywiscie kazda grupa miesniowa jest wazna,ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku.dlatego nie przesadzam z plecami ,robie co najwyzej martwy ciag raz w tygodniu i tyle.przy wiekszych rozrostach tej partii ciala wyglada to po prostu zle (choc zawodowi kulturysci oczywiscie widza ten problem inaczej,ich sprawa)streetcleaner pisze:Znaczy nie chodziło mi o żadne rekordy kulturystyczne, a te własne, które budują satysfakcję z działania. A nawet zdrowotnie jest to istotne. Miałem kiedyś znajomego, który nabawił się kontuzji, bo nie robił prawie w ogóle pleców. (lekarz mu to przyznał, że jest nierównomiernie rozwiniety) Mógł na klatke wziac 140kg, ale ze strony pleców i nóg nie miał wsparcia. (Wbrew pozorom przy wyciskaniu nogi są szalenie ważne!)
moje nogi to jeden wielki miesien wiec tez jest ok,nie zalezy mi na startowaniu w zawodach itp,moim celem jest utrzymanie zdrowej,atletycznej sylwetki,z dobrze zarysowana rzezba,ale tez bez przesady.to najlepiej dziala na kobiety,sprawdzice sami hehehe..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
streetcleaner pisze:(Wbrew pozorom przy wyciskaniu nogi są szalenie ważne!)
że jak to?
-
- rasowy masterfulowicz
przy szczególnie większych ciężarach silne oparcie się nogami czyni cuda
-
- rasowy masterfulowicz
Mostkowanie?zuo pisze:streetcleaner pisze:(Wbrew pozorom przy wyciskaniu nogi są szalenie ważne!)
że jak to?
-
- zaczyna szaleć
przy wyciskaniu nigdy się w takie bajery nie bawiłem, ale w sumie to i klatkę robiłem raz na ruski rok.
- Triceratops
czas budic sie z letargu, spalacz i bialko juz w akcji , czas wycinki nastal
woodpecker from space
- Lykantrop
To jeszcze bcaa sobie dokup, żeby efektów zimowego masowania nie przepierdolić 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- zekke
- weteran forumowych bitew
jebac bcaa, kup se porzadnego stacka i huj. jebac spalacze.
- Triceratops
Jak bialeczko klasowe to bcaa niepotrzebne, bo jest juz w zasadzie w srodku. Poza tym nie masuje a raczej trzymam poziom, na masie mi nie zalezyLykantrop pisze:To jeszcze bcaa sobie dokup, żeby efektów zimowego masowania nie przepierdolić

woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
jak to mawiają starzy górale, bez masy nie ma klasy 

- Triceratops
A indianie, ze na mase dziewuchy nie sa lase 
Nie mam zamiaru przemeblowywac sobie szafy nowymi lachami, te mi pasuja. Trzymam sie swojego BMI i nie mam zamiaru wychodzic poza jego obreb choc wiem, zedla osob conajmniej srednio aktywnych sportowo nie jest ono wyznacznikiem. Mniejsza masa, mniejsze obciazenie dla organizmu, mniejsza podatnosc na choroby cywilizacyjne, mniej problemow potem

Nie mam zamiaru przemeblowywac sobie szafy nowymi lachami, te mi pasuja. Trzymam sie swojego BMI i nie mam zamiaru wychodzic poza jego obreb choc wiem, zedla osob conajmniej srednio aktywnych sportowo nie jest ono wyznacznikiem. Mniejsza masa, mniejsze obciazenie dla organizmu, mniejsza podatnosc na choroby cywilizacyjne, mniej problemow potem

woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
no wiem wiem, żartowałem, ale wiesz... bez anabolików nie ma wyników
sam się staram redukować wagę, raz mi się zdarzyło ważyć 98kg co przy moim wzroście siedzącego psa było średnim pomysłem, zero dynamiki, zero rozciągnięcia, tragedia.

sam się staram redukować wagę, raz mi się zdarzyło ważyć 98kg co przy moim wzroście siedzącego psa było średnim pomysłem, zero dynamiki, zero rozciągnięcia, tragedia.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator