Odjechane akcje w środkach transportu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: Odjechane akcje w środkach transportu
A co ty możesz wiedziec o mnie i o mojej pracy, albo podatkach? Pewnie jesteś zdziadziałym metaluchem z zakolami i kałdunem piwnym, szatanistą po ślubie kościelnym, czyli typowa pipa hipokryta.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- empir
- zahartowany metalizator
Wnioskuje po twoich wpisach
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
I skończmy na tym dyskusję z jedynym prawdziwym brutalem na forum, co? Taka propozycja do wszystkich...empir pisze:A może większość z nas wyrosła, ciężko pracuje a co za tym idzie, płaci podatki więc się wkurwia jak jakaś pizda chce wszystko za darmo. Jak dorośniesz to zrozumiesz. Ale nie łam się, w czasach LO też jeździłem na gapę. Tylko że nie chwaliłem się tym do okoła.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
- rasowy masterfulowicz
Mały Quiz.
Ile SiiD ma lat :
a)15
b)18
c)21
Innych możliwości nie widzę :D
Ile SiiD ma lat :
a)15
b)18
c)21
Innych możliwości nie widzę :D
HAILSA!!!!!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Z twoich postów można wywnioskować że jesteś niedojebanym pozerem, zakompleksionym wyrzutkiem społeczeństwa, mało rozgarniętym i o niewielkim pojęciu o życiu. Z zasobu twojego słownictwa oraz konstrukcji zdań bezapelacyjnie wnioskuję że jesteś mało inteligentny i raczej stronisz od lektury. O swojej pracy sam pisałeś: "nie stać mnie na bilet mzk", prawdopodobnie zresztą nie pracujesz w ogóle, zresztą do żadnej pracy byś się nie nadawał. Podatki natomiast to inny temat, może sobie porozmawiać nań z inną gwiazdą internetu.So_It_Is_Done pisze:A co ty możesz wiedziec o mnie i o mojej pracy, albo podatkach?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wspominając o brutalach z Maniac Butcher. Oni jeśli już wsiadają do jakiegoś busa czy tramwaju to tylko w pełnym rynsztunku bojowym, z siekierami i zioną ogniem.koreaniec pisze:Z jednej strony Siid nie słucha DsO wiec to bardziej komplikuje sytuację, ale z drugiej jestem przekonany, że ziomki z Vlad Tepes tym bardziej są przeciwni korzystaniu ze środków komunikacji publicznej.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Zdarzyło się parę razy.Nasum pisze:jeśli już wsiadają do jakiegoś busa czy tramwaju to (...) zioną ogniem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja wnioskuję, że jesteś pizdą studiującą wpisy na forach internetowych, bo ja np. nie mam pojęcia o tym, co tu wypisujesz, bo lata mi to koło jaj.Czesław pisze:Z twoich postów można wywnioskować że jesteś niedojebanym pozerem, zakompleksionym wyrzutkiem społeczeństwa, mało rozgarniętym i o niewielkim pojęciu o życiu. Z zasobu twojego słownictwa oraz konstrukcji zdań bezapelacyjnie wnioskuję że jesteś mało inteligentny i raczej stronisz od lektury. O swojej pracy sam pisałeś: "nie stać mnie na bilet mzk", prawdopodobnie zresztą nie pracujesz w ogóle, zresztą do żadnej pracy byś się nie nadawał. Podatki natomiast to inny temat, może sobie porozmawiać nań z inną gwiazdą internetu.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Cóż, So_it_is_done ma jednak trochę racji. Utożsamiasz się z daną muzyką? Jeśli nie, to ok. Jeśli tak? Extreme music for extreme people :) Nie każdemu to musi pasować, wiadomo.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No, ale "spierdalaj" to może punk powiedzieć, względnie skin. Blackmetalowiec powinien taką bezczelną mendę w ofierze złożyć!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Idziesz sobie oto ze słuchawkami na uszach po chodniku. Otwierają się drzwi. Wsiadasz. Ktoś Cię podwozi kilka(naście) kilosów. Otwierają się drzwi. Wysiadasz.Karkasonne pisze:Cóż, So_it_is_done ma jednak trochę racji. Utożsamiasz się z daną muzyką? Jeśli nie, to ok. Jeśli tak? Extreme music for extreme people :) Nie każdemu to musi pasować, wiadomo.
Umawiałeś się z nim na darmową sjestę i przejazd? Nie? No to...
Płać!
Jeżdżę swoim paliwem i kółkami, ale kiedy zapiję albo jadę na zapijawę to płacę nawet te jebane 4zł z czymś w najgorszym wypadku. Bo to nie mój kumpel mnie wiezie i doliniarskie polaczkowanie najzwyczajniej mnie wkurwia. Tyle w temacie. Co wybacza się smarkaczowi, nie uchodzi dorosłemu. Muzyka ma tu niewiele, jeśli właściwie NIC do powiedzenia. Ale to temat do innej dyskusji, niż napinactwo w KZK-GOP czy innym MZKP...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Może dla Ciebie nie ma.Wujek Lucyferiusz pisze:Muzyka ma tu niewiele, jeśli właściwie NIC do powiedzenia.
- Aron
- postuje jak opętany!
Ziomki z Vlad Tepes korzystają tylko z upierdolonych węglem wagoników, które ciągnie Łysek z pokładu Idy.koreaniec pisze:Z jednej strony Siid nie słucha DsO wiec to bardziej komplikuje sytuację, ale z drugiej jestem przekonany, że ziomki z Vlad Tepes tym bardziej są przeciwni korzystaniu ze środków komunikacji publicznej.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- ultravox
Cóż, jeśli Twoje poglądy wynikają z muzyki, której słuchasz, to rzeczywiście jako fan black metalu możesz czuć spory dyskomfort w codziennych sytuacjach typu "kup bilet" albo "podziękuj kasjerce za wydanie reszty". Dla mnie jednak przekaz płynący z muzyki (a słucham dość różnorodnej, więc bywa on często skrajnie odmienny) niewiele ma wspólnego z moim postrzeganiem rzeczywistości. Gdybym był muzykiem kapeli black metalowej i głosił ze sceny (tudzież w wywiadach) określone poglądy, to miałbyś prawo ode mnie wymagać pewnej konsekwencji w życiu codziennym. Nie wiem jednak dlaczego sam fakt, że mam jakąś tam płytę na półce miałby warunkować moje zachowanie.Karkasonne pisze:Cóż, So_it_is_done ma jednak trochę racji. Utożsamiasz się z daną muzyką? Jeśli nie, to ok. Jeśli tak? Extreme music for extreme people :) Nie każdemu to musi pasować, wiadomo.
-
kolega Ultravox w paru zdaniach zawarl clou problemu. brawo i uczcie sie, dzieci, miast mierzyc sobie nawzajem fajki :-)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie. W przeciwnym wypadku każdy słuchacz Shining już dawno powinien był się porżnąć.
The madness and the damage done.
- Riven
- Kontakt:
co nie byloby takie glupie :)))))
tak czy siak, usprawiedliwianie wlasnego lenistwa/skapstwa etc. ideologią trzymaną na polce w plastikowych opakowaniach (albo, jeszcze lepiej, na dysku) to zaprawde genialny pomysl.
tak czy siak, usprawiedliwianie wlasnego lenistwa/skapstwa etc. ideologią trzymaną na polce w plastikowych opakowaniach (albo, jeszcze lepiej, na dysku) to zaprawde genialny pomysl.
this is a land of wolves now
Chyba powinieneś przeczytać te parę krótkich zdań jeszcze raz, bo widzę, że nie zrozumiałeś, a inni jeszcze przyklaskują.ultravox pisze:Cóż, jeśli Twoje poglądy wynikają z muzyki, której słuchasz, to rzeczywiście jako fan black metalu możesz czuć spory dyskomfort w codziennych sytuacjach typu "kup bilet" albo "podziękuj kasjerce za wydanie reszty". Dla mnie jednak przekaz płynący z muzyki (a słucham dość różnorodnej, więc bywa on często skrajnie odmienny) niewiele ma wspólnego z moim postrzeganiem rzeczywistości. Gdybym był muzykiem kapeli black metalowej i głosił ze sceny (tudzież w wywiadach) określone poglądy, to miałbyś prawo ode mnie wymagać pewnej konsekwencji w życiu codziennym. Nie wiem jednak dlaczego sam fakt, że mam jakąś tam płytę na półce miałby warunkować moje zachowanie.Karkasonne pisze:Cóż, So_it_is_done ma jednak trochę racji. Utożsamiasz się z daną muzyką? Jeśli nie, to ok. Jeśli tak? Extreme music for extreme people :) Nie każdemu to musi pasować, wiadomo.
Przecież nie napisałem, że jak masz płyty to musisz się utożsamiać z poglądami muzyków. Założyłem tylko sytuację, w której to może być prawdą. Jeśli zatem sam twierdzisz że się z nią utożsamiasz - a nikt nie mówi, że musisz się utożsamiać ze wszystkim, czego słuchasz - to nie dziw się, że ktoś wyrzuci niekonsekwencję, skoro prężysz się przy satanistycznej muzyce, a na żywo z uśmiechem ustępujesz staruszce miejsca w tramwaju. Nie utożsamiasz się? Spoko, Twoja sprawa. To wolny kraj.
- nicram
Wiesz, nie znam żadnej black metalowej piosenki o nieustępowaniu miejsca staruszce w tramwaju, czy o tym, że nie można się uśmiechać. Współczuję spojrzenia na życie.Karkasonne pisze:Założyłem tylko sytuację, w której to może być prawdą. Jeśli zatem sam twierdzisz że się z nią utożsamiasz - a nikt nie mówi, że musisz się utożsamiać ze wszystkim, czego słuchasz - to nie dziw się, że ktoś wyrzuci niekonsekwencję, skoro prężysz się przy satanistycznej muzyce, a na żywo z uśmiechem ustępujesz staruszce miejsca w tramwaju. Nie utożsamiasz się? Spoko, Twoja sprawa. To wolny kraj.
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
uwielbiam black metal, a przy tym jestem dość tolerancyjnym i miłym kolesiem. hipokryzja? pewnie tak, ale mam to w dupie. chciałbym mieć tylko takie problemy :))
w ogóle zajebisty temat i zajebiste rozkminy, większość kabaretów może wypierdalać
w ogóle zajebisty temat i zajebiste rozkminy, większość kabaretów może wypierdalać