TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
pierwszy drugi i czwarty to dopiero porażka w chuj, haha
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- postuje jak opętany!
- lucass
- kocurejro
- postuje jak opętany!
Re: TATUAŻE
zrobilem sobie prezent na gwiazdke, a co

kon byl, doszly czerwienie, a w marcu cos sie jeszcze dorobi

kon byl, doszly czerwienie, a w marcu cos sie jeszcze dorobi

- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Spoko. W więźniu dziabałeś?
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Czaszka ma dziwne rysy 'twarzy'.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ten, no, tego, tło fajnie wyszło.
- Egr
- zaczyna szaleć
Mam zamiar w niedalekiej przyszłości dziarać sobie coś takiego na plecach:

Powiem tak - moje poczucie estetyki (jeśli chodzi o grafikę/malarstwo itd) nie jest jakoś szczególnie wysublimowane więc chciałbym poznać opinię kogoś "w temacie" nt. tego wzoru.
Moim laickim okiem jest genialny a przy tym wyraża to co chciałbym żeby wyrażał (do tego dojdzie pewien napis).
Więc dobrzy ludzie (;) ) rzućcie okiem i poradźcie czy warto

Powiem tak - moje poczucie estetyki (jeśli chodzi o grafikę/malarstwo itd) nie jest jakoś szczególnie wysublimowane więc chciałbym poznać opinię kogoś "w temacie" nt. tego wzoru.
Moim laickim okiem jest genialny a przy tym wyraża to co chciałbym żeby wyrażał (do tego dojdzie pewien napis).

- karabin
- zaczyna szaleć
- Egr
- zaczyna szaleć
Wiadomo, że to jest punkt wyjścia. Projekt samego tatuażu jest w rękach tatuażysty (w końcu prostokątnych pleców też nie mam
)
Widziałem już tego typu dziary i to autorstwa ziomka u którego mam zamiar ten tatuaż wykonać. Wyglądają naprawdę szczegółowo...

Widziałem już tego typu dziary i to autorstwa ziomka u którego mam zamiar ten tatuaż wykonać. Wyglądają naprawdę szczegółowo...
Ostatnio zmieniony 06-01-2009, 07:51 przez Egr, łącznie zmieniany 1 raz.
- karabin
- zaczyna szaleć
no i problem jest w tym czy ćwiczysz coś tam czy nie: kumpel chodził swego czasu długo na siłownie i ze tak powiem za chudego stanu ciała zrobił dziarę na plecach, przypakował i wyszła niezła lipa, odstępy między motywami przejebane (nie, rozstępy
)...ha ale to chyba wiadome 

PAL KRZYŻ.
- Egr
- zaczyna szaleć
Właśnie dlatego napisałem "w niedalekiej przyszłości"
. Mam w planach 2-3 masowe cykle przedtem. A że nie chcę się jakoś potwornie zeświniaczyć to myślę, że po tych 6-7 miesiącach masa będzie na tyle odpowiednia, że pozostanie tylko utrzymywanie formy.
I wtedy przyjdzie pora na tatuaż
Wcześniej mam jeszcze w planach przedramię ale nie mam jeszcze konkretnego pomysłu...

I wtedy przyjdzie pora na tatuaż

Wcześniej mam jeszcze w planach przedramię ale nie mam jeszcze konkretnego pomysłu...
to wygląda po prostu do dupy.nie bierz sie za to synu,szczerze odradzam.Egr pisze:Mam zamiar w niedalekiej przyszłości dziarać sobie coś takiego na plecach:
pozdrawiam
Tato
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Husar
-
- mistrz forumowej ceremonii
moim zdaniem skarajnie chujowy ten wzór, barwy też zjebane, no nic mi się nie podoba
- Egr
- zaczyna szaleć
Kurwa, muszę się przejść do tego tatuażysty - ciekawe co on na to powie. Barwy jak dla mnie spoko - zależy mi właśnie na czymś mocno psychodelicznym. Może znacie jakieś ciekawe prace tego typu?
Nie wiem nawet gdzie czegoś takiego szukać. Myślałem o tym, żeby dać gościowi wolną rękę ale jednak dobrze by było mieć jakiś punkt odniesienia...
Nie chce tatuować jakichś smoków/tribali/biomechanicznych pierdół czy szatanów bo to straszna sztampa (co drugi tatuaż tak wygląda).
Nie wiem nawet gdzie czegoś takiego szukać. Myślałem o tym, żeby dać gościowi wolną rękę ale jednak dobrze by było mieć jakiś punkt odniesienia...
Nie chce tatuować jakichś smoków/tribali/biomechanicznych pierdół czy szatanów bo to straszna sztampa (co drugi tatuaż tak wygląda).
- kocurejro
- postuje jak opętany!
moze ty cos znajdziesz ? -> http://www.psytrance.pl/galleryindex.phpEgr pisze:Kurwa, muszę się przejść do tego tatuażysty - ciekawe co on na to powie. Barwy jak dla mnie spoko - zależy mi właśnie na czymś mocno psychodelicznym. Może znacie jakieś ciekawe prace tego typu?