byrgh

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: byrgh

07-07-2019, 11:41

Przepraszam, czy doszło do naruszenia przepisów RODO? Czy ktoś się orientuje?

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

07-07-2019, 11:43

Po raz kolejny zadaje sobie pytanie czemu ja to wszystko czytam..?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Sybir

07-07-2019, 11:44

Bo nie masz lepszego pomysłu na swoje życie. Ja niby mam, ale jestem moderatorem i muszę trzymać rękę na pulsie forume.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-07-2019, 12:06

Lord Gorloj pisze: No więc właśnie. W dobie braku anonimowości te "haki" to żadne haki. Trzeba mieć nasrane w bani równo, żeby się tym przejmować. Wyciąganie merytorycznych niespójności to inna rzecz - bo jak ktoś się kreuje na specjalistę co kocha Islands od zawsze, a potem da się pokazać, że ti ti ti, ktoś tu chyba oszukuje, to wtedy takie "haki" mają sens. Nie dlatego, że zmienił zdanie, bo każdy może, tylko dlatego, że udaje coś, co nie jest prawdą. Jest nieszczery. Nieprawdziwy, nieautentyczny - a to podważa zupełnie autorytet takiego "eksperta". I o ile nie ma znaczenia, czy przejmie się tym "ekspert" (trotzky, byrgh, jakiś Lykantrop i kto tam jeszcze tu robił z siebie alfę i omegę), to dla osób postronnych to jednak jakieś znaczenie ma.
To jest sedno tego wszystkiego, bo przeciez rozmawiamy wylacznie w kontekscie spolecznosci forum. Kogo obchodzi kto gdzie pracuje, ile ma dzieci i gdzie mieszka itp? (abstrahujac od faktu, ze jest tu paru zjebow, ktorych takie rzeczy interesuja) Zatem logiczna implikacja tego wszystkiego jest to, ze te cale "haki" itp funkcjonuja wylacznie w tym kontekscie. Konkluzja jest taka:
Lord Gorloj pisze: Niemniej jednak jakoś nie zauważyłem w dobie tamtych pyskówek - jak trotzky obśmiewał Konopnickiego za to, że poznał Voivod i Coroner tak późno i nagle został wielkim fanem co to kocha "Mental Vortex"od zawsze - żeby ktokolwiek komukolwiek groził, wyzywał od jebanych kurew, wycieruchów, straszył pozwami i jeszcze podpuszczał prymitywnie, że niby "słyszałem już, że krążą o tobie plotki i ludzie się z ciebie śmieją". Ręce opadają.
Takich przepychanek byly setki, bo to istota forum, spory i roznice zdan, rozne byly akcje ale takich jak dzis, ze ktos wyskakuje "dojade cie kurwo, twoja rodzina wpierdala gowna a pozew juz sie pisze" to jakis nowy level internetowych przepychanek a zaproszenie na Wielicka wydaja sie przy tym objawem niezwyklej kultury dyskusji. Kiedys byla beka i wysmiewanie, dzisiaj jest jakas napinka i zyly na czole. A, ze jeden kolega powiedzial "sprawdzam" i okazalo sie, ze krol jest nagi.........zamykajcie swoje profile na fb gdzie lepicie zdjecie z grazynami na grillu i bachorami w pompowanym basenie, bo okaze sie ze zajadly milosnik brutalnego mielenia jest januszem z bebzunem. Takie "haki" moga skonczyc forumowe zycie.
Oczywiscie praca kol Lorda pelna profeska, i w zasadzie z pelna kultura, przeciez pamietamy prymitywna zagrywke pana ksiegowego z wszechpoteznej, ktory zakonczyl kariere lykantropa o wiele prymitywniejszymi metodami, siegajac bodajze do krsu czy jakiegos innego rejestru na podstawie poufnych danych wynikajacych z tego, ze kol lykan kupil u niego towar za ktory legalnie zaplacil. To byly juz jakies haki, abstrahujac, ze mi sie trollowanie lykana podobalo.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

07-07-2019, 13:53

Przy okazji, chciałbym zauważyć, że pesel niektórych uczestników wyżej wspomnianych igraszek zaczyna się od 7 :)
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 16:42

Brak mi go, nie mam latarni muzycznej, nie wiem czego fajnego sluchac. Forum zdominowalo chore pierdolenie o ksiezach, polityce i ssaniu ogolonych jaj. Wynosze sie na gondolin.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

12-10-2019, 16:50

Triceratops pisze:Brak mi go, nie mam latarni muzycznej, nie wiem czego fajnego sluchac. Forum zdominowalo chore pierdolenie o ksiezach, polityce i ssaniu ogolonych jaj. Wynosze sie na gondolin.
Na rymie dorzucił kolejne 3 tyś ocen, na pewno któraś z tych płyt będzie odpowiadać.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 16:51

Biore same dziesiatki ale nie nadazam ze sciaganiem takiej ilosci muzyki, namierzylem jego tajne konto dla koneserow
woodpecker from space
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

12-10-2019, 17:33

Triceratops pisze:Brak mi go, nie mam latarni muzycznej, nie wiem czego fajnego sluchac. Forum zdominowalo chore pierdolenie o ksiezach, polityce i ssaniu ogolonych jaj. Wynosze sie na gondolin.
MEFITIS to nowe, ze Stanów no i SAMMATH.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Skaut

12-10-2019, 21:49

Trendy mówią że Podsiadło i Hemingway wyprzedają koncerty
Coś tam było! Człowiek!
535

12-10-2019, 22:25

Prawda jest taka, że zaszczuliście chłopaka. Jebać was wszystkich.
Awatar użytkownika
Bloodcult

12-10-2019, 22:30

535 pisze:Prawda jest taka, że zaszczuliście chłopaka. Jebać was wszystkich.
+1
Nikomu nic złego nie zrobił.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

12-10-2019, 22:39

Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 22:45

Sluszne slowa kol hatefire
woodpecker from space
535

12-10-2019, 22:46

Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
Nie histeryzuj. Sto razy im pisałem, że nie jestem betoniarzem 169 cm wzrostu i nie przeskakuję co wieczór z haranasiami na osiedlu przez ognisko. Niewiele do nich trafia. Są tutaj ludzie, którzy naprawdę mogą kogoś kiedyś próbować uszkodzić za pisanie na tym forum.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 22:47

nie pierdol betoniarzu hehe
woodpecker from space
535

12-10-2019, 22:49

Triceratops pisze:nie pierdol betoniarzu hehe
Akurat ciebie nawet bym nie osrał. Znachorze z polski K.

edit
K jak kaseta, rzecz jasna.
Ostatnio zmieniony 12-10-2019, 22:51 przez 535, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 22:49

hehe tak czulem, to dlatego, ze lubisz rajstopy
woodpecker from space
535

12-10-2019, 22:54

Triceratops pisze:hehe tak czulem, to dlatego, ze lubisz rajstopy
Napisał fan Culture Club. Przestań, bo cię znowu przejadę betoniarą.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 22:55

czekam na to hehe
woodpecker from space
ODPOWIEDZ