Szczupła i wysoka, tak jak lubię. Świetny nos poza tym i fajne zęby.
Zdecydowanie będzie wspólna kawa i słuchanie dżezu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no prosiak jest mistrzem w kwestiach muzyki, ale jak chodzi o laski to.... ja jebieTriceratops pisze:Na odtrutkę po tej prosiaczkowej raszpli :D
IDF <3Nasum pisze:No to ja też wkleję ostre dziewczyny, chociaż ostre może w innym niż zazwyczaj sensie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
pretensjonalna siksa z problemami i krzywym pyskiem, no pls (tak, tak, wiem, że "dżez" łacha, ale mimo wszycho) ;) miałbym problem ze spożywaniem przy niej posiłku.Plastek pisze:Przypomniałem sobie wczoraj rewelacyjny film "Another Earth" i tak jak nie lubię blondynek tak urzekła mnie Brit Marling:
Ototo, bardzo fajna, do tego przepiękny ma głos. Szkoda, że po "Another Earth" zaczęła grac w pretensjonalnych gównach.Plastek pisze:Przypomniałem sobie wczoraj rewelacyjny film "Another Earth" i tak jak nie lubię blondynek tak urzekła mnie Brit Marling:
Ok, to ty sobie spożywaj posiłek, a ja Brit wezmę do innego pokoju i tam ją spożyję:)byrgh pisze:no tak, przyszedł triceps, opierdolił kogoś, po czym wrzucił Rihannę i ani on się nie zająknął, ani nikt. dokąd zmierza to foróm? to już by chyba człowiek wolał trójkąta w Meryl Streep i Glenn Close.
pretensjonalna siksa z problemami i krzywym pyskiem, no pls (tak, tak, wiem, że "dżez" łacha, ale mimo wszycho) ;) miałbym problem ze spożywaniem przy niej posiłku.Plastek pisze:Przypomniałem sobie wczoraj rewelacyjny film "Another Earth" i tak jak nie lubię blondynek tak urzekła mnie Brit Marling:
Też na to zwróciłem uwagę. W "Another Earth" jest taki magiczny moment, gdy opowiada o stukaniu jakie słyszał rosyjski kosmonauta...swetrwser pisze:Ototo, bardzo fajna, do tego przepiękny ma głos. Szkoda, że po "Another Earth" zaczęła grac w pretensjonalnych gównach.Plastek pisze:Przypomniałem sobie wczoraj rewelacyjny film "Another Earth" i tak jak nie lubię blondynek tak urzekła mnie Brit Marling:
Nie widzę tutaj ani ozdób ani kobiety.wolff pisze:Jak wam się podobają takie ozdoby na ciele kobiety?
Harlequin pisze:Heretyk, weź Ty się albo uśmiechnij, albo w końcu poruchaj, bo od jakiegoś czasu gdzie się pojawi Twój wpis, to bije od Cie totalna maruda i smut. Nie cierpisz smerfów czy cycków też :D?
A w temacie:
https://boobychristmas.com/
Heretyk pisze: tak że miłość, pokój , muzyka i cycki
zaleciała mi:Nasum pisze:
Gwałt na kobiecej naturzewolff pisze:Jak wam się podobają takie ozdoby na ciele kobiety?
Kijem przez szmate bym nie tknal.Plastek pisze:Nie widzę tutaj ani ozdób ani kobiety.wolff pisze:Jak wam się podobają takie ozdoby na ciele kobiety?