To są reakcje na gorąco. Inaczej będzie się miała sprawa, gdy Chile jebnie Australii, przykładowo "czwórkę". To będzie pierwszy krok do wyeliminowania spanieli.byrgh pisze:a ja nieco inaczej, Hiszpania po dzisiejszej druzgocącej porażce wielce nieprzewidywalna, trudno jest prognozować przyszłe wyniki, nie mając jak dotąd precedensu owej porażki na tym etapie rozgrywek ;)535 pisze:Ojciec mi przed chwilą to samo napisał. Zaraz zobaczymy na co stać pozostałe ekipy z tej grupy.Sybir pisze:Powiem Ci, co dalej: Hiszpania nie wyjdzie z tej grupy.
Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
- Oki
- weteran forumowych bitew
przy sprzyjającym wietrze nawet ewentualna wygrana z Chile (przy lekkim kunktatorstwie pomarańczowych) może im nie dać wyjścia z grupyLurtz pisze:espania rozstrzelana! :O wiedzialem ze bedzie 'przerzez!!', ale nie spodziewalem sie takiego wyniku
nie przesadzaj, z Chile i Australia dadza se chyba radeSybir pisze:Powiem Ci, co dalej: Hiszpania nie wyjdzie z tej grupy.
Jak patrzę na czwórkę sędziowską to jestem pewien, że za karton bananów sprzedadzą własne matki.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jak na razie, to ta czwórka sędziuje najlepiej :)535 pisze:Jak patrzę na czwórkę sędziowską to jestem pewien, że za karton bananów sprzedadzą własne matki.
Czyli jednak pozory mylą?Jimmy Boyle pisze:Jak na razie, to ta czwórka sędziuje najlepiej :)535 pisze:Jak patrzę na czwórkę sędziowską to jestem pewien, że za karton bananów sprzedadzą własne matki.
I mamy kolejną dzisiaj historyczną chwilę. Kangury strzelają pierwszą bramkę drużynie z Południowej Ameryki. Może pójdą za ciosem i obejrzymy w końcu jakiś morderczy futbol, gdzie honor i zwykła przyzwoitość nie pozwolą nikomu odstawić nogi, ani paść z głodu niczym zwykła pizda.
Gniotą Kangury, gniotą. Jeszcze piętnaście minut. Plus to co doliczy arbiter, oczywiście.
-
- mistrz forumowej ceremonii
cały czas to powtarzam :)Sybir pisze:Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę, ale van Persie mistrz.
.
ale generalnie nie wiedziałem, czy mam się śmiać, czy plakać, bo lubię obie reprezentacje. dawno mnie tak nic nie zaskoczyło w piłce nożnej jak ten wynik
- Biały
- w mackach Zła
super mecz, oczywiście w wykonaniu Holandii, aż przyjemnie było popatrzeć na tę bezradność hiszpanów i próby łapania fauli, które już mogły tylko śmiech na ustach rywali wywołać :) nie mniej jednak wynik zaskakujący, w ataku nie istnieli, a w obronie, cóż powinni się zastanowić czy nie zastąpić Casillasa w kolejnych meczach, bo już zaczynają przegrywać przez niego ważne spotkania i to nie dotyczy tylko reprezentacji
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie napisałbym, że Hiszpanie nie istnieli. Gdyby Silva trafiła na 2:0 to pewnie Holandia nie podniosłaby się. Holendrzy wczoraj mieli po prostu dzień konia. Skuteczność na granicy 80% zawsze kończy się wysokim wynikiem. Co mnie oczywiście cieszy. Casillas powinien usiąść, bo jest słabo (mentalnie) przygotowany do turnieju, no bo jak się przygotować siedząc od dwóch lat na ławce?
all the monsters will break your heart
- Sybir
Re: Odp: Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Jak tam, gra Suarez? Akurat dzisiaj nie mam w zasięgu żadnego odbiornika tv :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zahartowany metalizator
Suarez jeszcze na łańcuchu
- COFFIN
I na razie średnio to wygląda. Za to ciekawy jestem, jak drugi mecz wypadnie.
'Come the Blessed Madness'
- Oki
- weteran forumowych bitew
ja za to czekam, chociaż nie wiem czy dotrwam, na ostatni mecz dzisiejszego dnia WKS-Japonia - może być ciekawie. Po meczu Angoli z Włochami niczego ciekawego się nie spodziewam
-
tak z innej beczki, te godziny emisji są konkretnie dziabnięte, ale, jak mniemam, tą strefą osiągneli złoty środek dla - z perspektywy Europy - naszej sześciogodzinnej różnicy czasu
-
Kostarykanie doznali olśnienia :D
- COFFIN
Teraz już zdecydowanie lepiej:DCOFFIN pisze:I na razie średnio to wygląda.
E: 1:3:)
'Come the Blessed Madness'
-
i już historyczny mecz dla Kostaryki
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Urugwaj jak Hiszpania ;)
oj dzieje sie dzieje sie :)
oj dzieje sie dzieje sie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist