RUTKOWSKI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: RUTKOWSKI
I jeszcze najnowsze dzieło singiel zatytułowany
"R commando", strona A: poczułem zapach z kocyka (w hołdzie Pungent Stench), strona B: rozwaliłem ją
"R commando", strona A: poczułem zapach z kocyka (w hołdzie Pungent Stench), strona B: rozwaliłem ją
- Block69
- zahartowany metalizator
A już w przygotowaniu je EP:
1. Mielony, ziemniaki i buraki (intro)
2. Miałam ja se sraczke w parku
3. Zaćpana Stoperanem (outro)
1. Mielony, ziemniaki i buraki (intro)
2. Miałam ja se sraczke w parku
3. Zaćpana Stoperanem (outro)
PENIS METAL
- metalized
- weteran forumowych bitew
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A i tak najlepszy kawałek to "Sex.Madzia.Art."
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Kocyk.Próg.Pierdolnięcie.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Że wam się tej Furii chce naprawdę słuchać to jestem pełen podziwu.
A do tematu: Był już taki zespół "Dzieci z beczek" (Miasto Łodź było kiedyś jeszcze weselsze od Sosnowca bo i pavulon był grany) nawet chyba "G. Pejsata" robiła z tego straszny skandal.
A do tematu: Był już taki zespół "Dzieci z beczek" (Miasto Łodź było kiedyś jeszcze weselsze od Sosnowca bo i pavulon był grany) nawet chyba "G. Pejsata" robiła z tego straszny skandal.
Tak, tak. Do dzisiaj powtarzam "wiesz co jest w beczkach?". Miłość do dzieci na gierkówce, czyli na linii Sosnowiec-Łódź - kwitnie (czasem w krzakach, czasem w beczkach). Nie wiem, czy kogoś nie obrażam, jeżeli tak, to z góry przepraszam.
- empir
który wykrakał? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Czego się nie zrobi, by masy miały czym żyć :D
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- w mackach Zła
Ciekawe czy już można robić preorder.
- empir
- Adrian696
http://www.empik.com/wybaczcie-mi-barto ... ,ksiazka-pHollowman pisze:Ciekawe czy już można robić preorder.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- w mackach Zła
haha o kurwa. Ja myślałem że oni ją dopiero będą pisać a tu się okazuje że już można w Empiku zamawiać. Pachnie mi to spiskiem.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
http://usa.se.pl/wydarzenia/kraj/jasnow ... 48265.html
Wyniki sondy rozkurwiają. Ciekawe gdzie są ci wszyscy ludzie w Polsce którzy sięgają po tarota i inne takie, nikt się nie wychyla a potem takie sondy i jeb.
Wyniki sondy rozkurwiają. Ciekawe gdzie są ci wszyscy ludzie w Polsce którzy sięgają po tarota i inne takie, nikt się nie wychyla a potem takie sondy i jeb.
Yare Yare Daze
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ta sprawa od samego początku śmierdziała.Ci psychole przez zaniedbanie zabili swoje dziecko.A teraz taplają się w sławie,niedługo będą pewnie książki wydawać,może nakręcą film i nieźle na tym zarobią skoro są zapraszani do programów,udzielają wywiady i organizują konferencje.Zabili dziecko i w nagrodę dostali mieszkanie oraz pracę.Chory kraj.Jestem ciekaw kiedy zaczną spłacać koszty operacji zmarłej córki kiedy wprowadzili policję w błąd i 2 tygodnie poszukiwano dziecko.Podobno wyliczono je na 400 tysięcy złotych.No i kiedy kurwa pójdą do pierdla.Rzygać się chce mi już patrząc na ich ryje.Gdzie nie otworzysz strony tam o nich piszą coś nowego.
Destroy your life for Noisecore!
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Blackwinged pisze:Ta sprawa od samego początku śmierdziała.Ci psychole przez zaniedbanie zabili swoje dziecko.A teraz taplają się w sławie,niedługo będą pewnie książki wydawać,
mówisz masz
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
-
- w mackach Zła
Nie narzekaj tylko zamawiaj książkę bo cały nakład zejdzie i będzie płacz!Blackwinged pisze:Ta sprawa od samego początku śmierdziała.Ci psychole przez zaniedbanie zabili swoje dziecko.A teraz taplają się w sławie,niedługo będą pewnie książki wydawać,może nakręcą film i nieźle na tym zarobią skoro są zapraszani do programów,udzielają wywiady i organizują konferencje.Zabili dziecko i w nagrodę dostali mieszkanie oraz pracę.Chory kraj.Jestem ciekaw kiedy zaczną spłacać koszty operacji zmarłej córki kiedy wprowadzili policję w błąd i 2 tygodnie poszukiwano dziecko.Podobno wyliczono je na 400 tysięcy złotych.No i kiedy kurwa pójdą do pierdla.Rzygać się chce mi już patrząc na ich ryje.Gdzie nie otworzysz strony tam o nich piszą coś nowego.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
empir pisze:mówisz masz http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... e_mi_.html
Kra kra! Jebani celebryci, książki, filmy , programy -- co za pojebany kraj......
heheHollowman pisze:Nie narzekaj tylko zamawiaj książkę bo cały nakład zejdzie i będzie płacz!Blackwinged pisze:Ta sprawa od samego początku śmierdziała.Ci psychole przez zaniedbanie zabili swoje dziecko.A teraz taplają się w sławie,niedługo będą pewnie książki wydawać,może nakręcą film i nieźle na tym zarobią skoro są zapraszani do programów,udzielają wywiady i organizują konferencje.Zabili dziecko i w nagrodę dostali mieszkanie oraz pracę.Chory kraj.Jestem ciekaw kiedy zaczną spłacać koszty operacji zmarłej córki kiedy wprowadzili policję w błąd i 2 tygodnie poszukiwano dziecko.Podobno wyliczono je na 400 tysięcy złotych.No i kiedy kurwa pójdą do pierdla.Rzygać się chce mi już patrząc na ich ryje.Gdzie nie otworzysz strony tam o nich piszą coś nowego.
ten cyrk tak szybko się nie skończy, dochodzenie w toku, potem będzie proces, który pewnie będzie się ciąąąągnął...zresztą tak jak sprawa breivika, którego pierwsza rozprawa zacznie się dopiero w przyszłym roku
- Góral
- w mackach Zła
K. podobno trafiła do psychiatryka. Powinna nagrać split z Nattramanem, na pewno by mieli wspólny temat na koncept album.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color