Pejsbook
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: Pejsbook
na czyms trzeba swoja meskosc oprzec, widocznie niektorzy moga tylko na tym ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wygoda maestro.
- twoja_stara_trotzky
najprostsza komunikacja (widzisz, kto jest, z kim możesz aktualnie pogadać, jak go nie ma, to możesz sobie wiadomość wysłać), najszybszy dostęp do newsów - jak sobie coś subskrybujesz, to pojawia ci się na tablicy w momencie, gdy jest wrzucone, no i brak idiotycznych napinaczy, których odstrasza mniejsza anonimowość. krótko mówiąc pragmatyzm i wygoda. sam byłem sceptycznie nastawiony. używam od miesiąca, bardzo sobie chwalę. wiele miłych znajomości odnowiłem też.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Wujek nie ma wystarczająco dużo internetów, żeby mu pejsbook odpalił. :(YNKE pisze:No fakt, już chyba tylko ciebie tam nie ma, Wujka i długopisa.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- white_pony
choćby po to zeby mieć subskrypcje z interesujacych mnie stron wszystkie w jednym miejscu. informacje plytowe, koncertowe. jak chce wrzucic cos zeby dotarło do wszystkich znajomych to zajmuje mi to 3 sekundy. jest wygodny i zajebisty. nie wspomne juz o promocji kapel itp.Drone pisze:Dlaczego miałbym założyć konto na pejsbuku? Jaka jest funkcja celu?
do not make equal what is unequal
Cos w tym jest. W sumie nie jest to takie straszne jak myślałem. Tym bardziej, że można dużo rzeczy ustawić pod siebie/zablokować itd.twoja_stara_trotzky pisze:najprostsza komunikacja (widzisz, kto jest, z kim możesz aktualnie pogadać, jak go nie ma, to możesz sobie wiadomość wysłać), najszybszy dostęp do newsów - jak sobie coś subskrybujesz, to pojawia ci się na tablicy w momencie, gdy jest wrzucone, no i brak idiotycznych napinaczy, których odstrasza mniejsza anonimowość. krótko mówiąc pragmatyzm i wygoda. sam byłem sceptycznie nastawiony. używam od miesiąca, bardzo sobie chwalę. wiele miłych znajomości odnowiłem też.
- Deathless King
A mury runą, runą, runą... teraz czekac az Riven odkryje fejsa ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- twoja_stara_trotzky
weź się tam do mnie zgłoś, dodam sobie kolejnego celebrytę ;)Conflagrator pisze:Cos w tym jest. W sumie nie jest to takie straszne jak myślałem. Tym bardziej, że można dużo rzeczy ustawić pod siebie/zablokować itd.twoja_stara_trotzky pisze:najprostsza komunikacja (widzisz, kto jest, z kim możesz aktualnie pogadać, jak go nie ma, to możesz sobie wiadomość wysłać), najszybszy dostęp do newsów - jak sobie coś subskrybujesz, to pojawia ci się na tablicy w momencie, gdy jest wrzucone, no i brak idiotycznych napinaczy, których odstrasza mniejsza anonimowość. krótko mówiąc pragmatyzm i wygoda. sam byłem sceptycznie nastawiony. używam od miesiąca, bardzo sobie chwalę. wiele miłych znajomości odnowiłem też.
- Triceratops
teraz ich pioter spierz na twittera, fajnie bedzie sobie potwittowac masterfulowo w grupie, tweeeet tweeet masterful tweeet hehe
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
Robercie, takie narzędzie szpiegowskie ci umyka, że ho ho ;)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Drone pisze:Dlaczego miałbym założyć konto na pejsbuku? Jaka jest funkcja celu?

- twoja_stara_trotzky
to on?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Triceratops
komu umyka temu umyka ;>twoja_stara_trotzky pisze:Robercie, takie narzędzie szpiegowskie ci umyka, że ho ho ;)
woodpecker from space
- hcpig
-
- zaczyna szaleć
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Jaki ten świat mały ;) Jeszcze tylko Adam Krowisz, Darek Pętko, Babka i Serdel ;)Scaarph pisze:Drone pisze:Dlaczego miałbym założyć konto na pejsbuku? Jaka jest funkcja celu?
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Lykantrop
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95