Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Złote Wary Masterfula 2006
kto dołki kopie, ten sam w nie wpada
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poczytaj sobie jego bez wyrazu, dupowłazowe posty, płynące z nurtem poprawności tego forum...DCI Hunt pisze:no i widzisz jak się spinasz? :) wystarczyło, że gość zaśmiał się z wielkości Masachist, którą widzisz tylko ty i nagle jest ćwierćinteligentem.nicram pisze:A z jakim sensem? Z Twoim? Czy ćwierć inteligentnego Heretyka? Tak sobie wziąłeś do serca moje wywody o Angst Skvadron, że za każdym razem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z tym wyjeżdżasz. Więc sam zluzuj galoty i się grzecznie odpierdol.
all the monsters will break your heart
-
Heretyk i riven to chyba nie ta sama osoba? :)
Masachist, Mustaine, Megadeth...DCI Hunt pisze:no i widzisz jak się spinasz? :) wystarczyło, że gość zaśmiał się z wielkości Masachist, którą widzisz tylko ty i nagle jest ćwierćinteligentem.nicram pisze:A z jakim sensem? Z Twoim? Czy ćwierć inteligentnego Heretyka? Tak sobie wziąłeś do serca moje wywody o Angst Skvadron, że za każdym razem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z tym wyjeżdżasz. Więc sam zluzuj galoty i się grzecznie odpierdol.
-
- w mackach Zła
:DKraft pisze:Człeki, które fikają do Heretyka ni stąd ni zowąd znikają w dole z wapnem. Bym uważał...
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja pierdolę, jaki kolo :Dnicram pisze:A z jakim sensem? Z Twoim? Czy ćwierć inteligentnego Heretyka? Tak sobie wziąłeś do serca moje wywody o Angst Skvadron, że za każdym razem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z tym wyjeżdżasz. Więc sam zluzuj galoty i się grzecznie odpierdol.
Ty ponoć jesteś jakimś pracownikiem naukowym i masz ponad 30 lat, tak? nieprawdopodobna sprawa :)))
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Dla uściślenia - kolega satanking666 wypowiadał się w takich superlatywach o ostatniej płycie Lord Wind. Swoją drogą trzeba mieć naprawdę nielichy humor, żeby się obwołać tytułem lorda piardów.satanking666 pisze: ostatnia jest najlepsza, naprawdę wychodzi mu to co ma wyjść, jakby to wydał jakiś ULVER albo DEAD CAN DANCE czy w zasadzie ktokolwiek kto nie jest z Polski/nie pierdoli farmazonów w wywiadach to by było głośno
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
przeczytałem wsadza :)byrgh pisze:kto dołki kopie, ten sam w nie wpada
- Riven
- Kontakt:
swoją drogą, tylko debil wpada do dołu który sam wykopal :D
this is a land of wolves now
Skoro powoli podsumowujemy maj, nie może zabraknąć w tym temacie tego. Dowiedziałem się w tym miesiącu, że
1. South Of Heaven to najsłabsza płyta Slayer.
2. Na South Of Heaven brakuje wkurwienia.
Gdyby to był rok 1988, pociąłbym się zeszytem do geografii.
Mistrz pisze:akurat tak się złożyło, że dzisiaj przesłuchałem sobie "South of Heaven", czego od paru lat nie robiłem. nie chcę wyjść na nieczułego chama - Hannavalda mi szkoda, wielkim poetą był, ale to jest naprawdę jeden z najsłabszych albumów SLAYER, jeśli nie najsłabszy.
vicek pisze:mi też się wydaje ta płyta słaba <ale na pewno nie gówniana> , z prostych przyczyn , wokale już nie takie wkurwione tylko śpiewane bardziej melodyjnie , zwolnili i ten nieszczęsny kruked kros , nie lubię tego kawałka , seasons zdecydowanie lepsze .
- Riven
- Kontakt:
ktoś tam jeszcze pisał, że soh skomponowano na kolanie. lepsze to niż być skomponowanym w dupie, jak autor tej złotej myśli ;d
- vicek
no i ja tu trafiłem , czuje się spełniony :E
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
W sensie, że komponowali to już na kolanach?Riven pisze:ktoś tam jeszcze pisał, że soh skomponowano na kolanie.
Kerosene keeps me warm.
- Riven
- Kontakt:
Może, albo cos mu się pomylilo z własnym zawodem X)).
- Nerwowy
Nieee, no to nie do wiary. Nie, to być nie może.535 pisze:Skoro powoli podsumowujemy maj, nie może zabraknąć w tym temacie tego. Dowiedziałem się w tym miesiącu, że
Mistrz pisze:akurat tak się złożyło, że dzisiaj przesłuchałem sobie "South of Heaven", czego od paru lat nie robiłem. nie chcę wyjść na nieczułego chama - Hannavalda mi szkoda, wielkim poetą był, ale to jest naprawdę jeden z najsłabszych albumów SLAYER, jeśli nie najsłabszy.vicek pisze:mi też się wydaje ta płyta słaba <ale na pewno nie gówniana> , z prostych przyczyn , wokale już nie takie wkurwione tylko śpiewane bardziej melodyjnie , zwolnili i ten nieszczęsny kruked kros , nie lubię tego kawałka , seasons zdecydowanie lepsze .
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Tak to jest jak poważnie dorośli ludzie z upośledzonymi gimnazjalistami dysputy o muzyce prowadzą. Kiedyś nie byłoby to możliwe - dziś tak, dzięki Internetowi. Dlatego takie kwiatki wychodzą :)
-
- postuje jak opętany!
Była tu koleżanka (Maria, zdaje się), która twierdziła, że nieważne, czy płyta kosztuje 55 złotych, czy 7 złotych - zawsze sprzeda się ta sama ilość egzemplarzy. Dlaczego jeszcze nie trafiła do tego tematu?
In God We Trust
Szkoda, że nie ma tematu "Debile, którzy nie rozumieją słowa pisanego" - mógłbyś zostać jego patronem :)Agony pisze:Była tu koleżanka (Maria, zdaje się), która twierdziła, że nieważne, czy płyta kosztuje 55 złotych, czy 7 złotych - zawsze sprzeda się ta sama ilość egzemplarzy. Dlaczego jeszcze nie trafiła do tego tematu?
- Rattlehead
Jakiś taki Marian się wulgarny zrobiłeś. Barometr niekorzystny?
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
A przecież Forum czytają także kulturalni, wykształceni ludzie, którzy nie mają ochoty na czytanie bluzgów i wulgaryzmów. Ale Maria dla nich nie pisze.
In God We Trust