Słowo stało się ciałem. Radocha jak u dzieciaka. Żeby nie być gołosłownym:SCREAMBLOODYGORE pisze:Dobra! Wizyta w serwisie umówiona na 13.30. Trzymajcie kciuki!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Słowo stało się ciałem. Radocha jak u dzieciaka. Żeby nie być gołosłownym:SCREAMBLOODYGORE pisze:Dobra! Wizyta w serwisie umówiona na 13.30. Trzymajcie kciuki!
Dobrze mówili, że susza. Na północy, prawdziwa preria. Gratulacje.SCREAMBLOODYGORE pisze:
jakbys zmienial preferencje seksualne i zaczal gustowac w stulejach tak jak panicz Gaahl to daj znac. Chetnie zostalbym twoim bojfriendem :)SCREAMBLOODYGORE pisze:Słowo stało się ciałem. Radocha jak u dzieciaka. Żeby nie być gołosłownym:SCREAMBLOODYGORE pisze:Dobra! Wizyta w serwisie umówiona na 13.30. Trzymajcie kciuki!
Przemysl to jeszcze :)SCREAMBLOODYGORE pisze:Dzięki za propozycję ale jest mi strasznie przykro - w czerwcu zmieniłem stan cywilny:(
Nie wyczyszczone zaciski, brak blaszek, a w wersji gorszej, chujowe klocki i tarcze. Najlepiej zrób sobie to sam. To robota z którą nawet ten lewus manieczki da sobie radę. Przy odrobinie staranności,ciężko to spierdolić, choć w najlepszym warsztacie się zdarzy...hi,hi,hi.[V] pisze:Mam problem z hamulcami, wymieniłem tarcze I klocki z przodu I tyłu a przy hamowaniu wciąż pojawia się irytujący pisk.ktoś wie jak temu zaradzić? wkurwia mnie to niemiłosiernie.
dzięki,jutro tam wbijam na pełnej kurwie.535 pisze:Nie wyczyszczone zaciski, brak blaszek, a w wersji gorszej, chujowe klocki i tarcze. Najlepiej zrób sobie to sam. To robota z którą nawet ten lewus manieczki da sobie radę. Przy odrobinie staranności,ciężko to spierdolić, choć w najlepszym warsztacie się zdarzy...hi,hi,hi.[V] pisze:Mam problem z hamulcami, wymieniłem tarcze I klocki z przodu I tyłu a przy hamowaniu wciąż pojawia się irytujący pisk.ktoś wie jak temu zaradzić? wkurwia mnie to niemiłosiernie.
Poważnie, to zdejmij koło i sprawdź, czy było tam coś czyszczone, czy tylko szybka zamiana. Przypomnij sobie za co płaciłeś, a najlepiej zjeb profilaktycznie od wejścia to towarzystwo, bo inaczej nic z tego nie będzie.
Fajny ale zastanawiałbym się nad białym.pr0metheus pisze:
wczesniej pisalem o s 60 ze mnie cisnie, no to teraz sie pochwale(w sumie pasuje do tematu "wybitnie mnie cieszy") niedawno odebrany z salonu ,silnik 2.0 benzyna . 240 KM przy masie 1600kg... kopa ma niesamowitego. wersja r design. z dodatkow oprocz ksenonow, skory i podgrzewania dupy nie moglo zabraknac oczywiscie lepszego zestawu audio harman kardon:)
Dzieki.SCREAMBLOODYGORE pisze:Fajny ale zastanawiałbym się nad białym.pr0metheus pisze:
wczesniej pisalem o s 60 ze mnie cisnie, no to teraz sie pochwale(w sumie pasuje do tematu "wybitnie mnie cieszy") niedawno odebrany z salonu ,silnik 2.0 benzyna . 240 KM przy masie 1600kg... kopa ma niesamowitego. wersja r design. z dodatkow oprocz ksenonow, skory i podgrzewania dupy nie moglo zabraknac oczywiscie lepszego zestawu audio harman kardon:)