dodałbym jeszcze, że w tym melanżu przedziwnych postaw (jak na forum metalowe, bo tak poza to wiadomix. róbta co chceta, włącznie z akwarystyką i byciem działkowcem ) i zaburzeń, znalazło się jeszcze miejsce na "sympatykowanie" dla inicjatywy o nazwie "Europa Christi". co zresztą w dużym stopniu tłumaczy wpisy i rys psychologiczny jednego osobnika. więc nie tylko mentalny wąs, gumowa pała, ale też jezusicko-maryjna jazda po bandzie. a i żeby nie było. wiem co piszę.nagrobek pisze:halo, określanie tych kilku tutaj przypadkowych wąsatych kolesi w swetrach i ministrantów milicjantów "metalową społecznością" to jednak gruba przesada
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
Poro
- Ascetic
Michał. wiesz. jak jest. tak jak i Ty mam centralnie w dupie, nawet w jelicie grubym, czy okrężnicy jakieś bóle cfaniaczka niedorajdy-ciamajdy. a, że jak i Ty nie rozumiem, że właściciele tego bajzlu pozwalają mu pompować te swoje mundrości rodem z zakrystii , to inna sprawa.535 pisze:Musisz wymienić klawiaturę. Coś się blokuje, bo przecież nie podejrzewam, że chcesz zburzyć porządek i deptać autorytety tutejszej metalowej społeczności.Ascetic pisze:i piss-profesora legutko,
Poro
To znaczy ja mam w dupie dopóki nie straszy, bo tego jak mi pan jezus niemiły nie dam rady znieść. Nawet na trzeźwo.
-
- zahartowany metalizator
I tak wcześniej czy później skończysz jak nie pod płotem, to w puszce, tak działa sprawiedliwość, więc pogódź się z faktem tu i teraz, że lada moment będzie ci potrzebny kubeł wazeliny, ziomeczku :*
A teraz lećcie poskarżyć się adminowi, dwa cipeusze :)
A teraz lećcie poskarżyć się adminowi, dwa cipeusze :)
-
Jaką łatkę mi jeszcze przylepisz, pojemniku na rzygi? :D Takie pierdolenie przejdzie tylko na forum metalowym, więc pofolguj sobie, bo twoja szamotanina zawsze sprawiała i dalej sprawia mi dużo radości :D
- Block69
-
Przecież u tego nieszczęśnika piąteczek trwa siedem dni w tygodniu ;)
- Ascetic
zamiast stulić ryj, znów pyszczysz. skończy się jak zawsze. zostaniesz rozprowadzony jak gówno w betoniarce> będziesz przepraszał> i skamlał o zgodę. miękka pizda.byrgh pisze:Przecież u tego nieszczęśnika piąteczek trwa siedem dni w tygodniu ;)
Poro
-
Rozumiem, że kiedyś tak było? :D Ja też mam dla ciebie radę: pierdolnij może swojej żonce, bo znowu kozaczysz :D
Kapuś i jeszcze zazdrosny. Niedobre połączenie. Dobrze że kwity mam w porządku i śmieciami nie palę.
-
No dopsze, dopsze, ale gdyby alkoholizm podlegał karze, skończyłbyś najpewniej na krześle, zapita mordo ty :(
- Ascetic
masz jeszcze szansę grzecznie przeprosić. ostatnią.byrgh pisze:Rozumiem, że kiedyś tak było? :D Ja też mam dla ciebie radę: pierdolnij może swojej żonce, bo znowu kozaczysz :D
Poro
-
Chuj ci w dupe, frustracie ;]
Szkoda że nigdy nie wypowiesz takich słów żadnemu z użytkowników tego forum osobiście. Jesteś garażową podróbą plastka, aczkolwiek metody podobne. Tyle twojej nędznej radości. Dawaj dalej. Jeszcze trochę , a podpierdolisz sam siebie.
-
A może tak popłaczesz do lustra i przy wiadomym napitku, zamiast nawijać o tym bez końca na forum?
Koleś tobie normalnie żal dupsko ściska. To wyziera niemal z każdego twojego posta. Niby szydera ale tak naprawdę zawiść i zazdrość. Zero radości i szczerości. Nie wiem po co się z nami tak męczysz . Leć powklejaj jeszcze trochę okładek ,dobrze ci idzie.
-
I co mi jeszcze ciekawego o mnie powiesz? Kontakt mam z niejedną osobą stąd, ale taka spierdolina jak ty nie musi o tym wiedzieć ;] Ale mimo to nie szukam tutaj kolegów, z którymi mógłbym napić się harnasia na koncercie brudów, którym obciągnąłbyś za bezpłatny merch. Podobnie jak gardzę takim szambem, z wiecznie nadętą mordą jak ty czy twój forumowy pies ascetic, to nie znaczy, że nikogo tu nie szanuję, bo wręcz przeciwnie, nawet mimo skrajnie różnych poglądów.
Tak że nie mieszaj innych do swoich gierek, urojeń i problemów alkoholowych, bo to zbyt duże kurestwo nawet jak na ciebie ;]
Tak że nie mieszaj innych do swoich gierek, urojeń i problemów alkoholowych, bo to zbyt duże kurestwo nawet jak na ciebie ;]
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Chuja tam kurwa. Jest temat do bluzgów i walk a wy znowu zaśmiecacie kolejny temat (nieważne, że chujowy) prywatnymi płaczami.
Tańczyć !
[youtube][/youtube]
Tańczyć !
[youtube][/youtube]
-
Ja tylko rozniecam ich pożary w gaciach, nie chciałoby mi się z nimi celowo żreć, nie mam tyle czasu, co te dwie zapite dętki ;]