Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Cytat dnia!
Tępa rura. Mogę się z nią zamienić. Akurat , gdy pierdolnęło to wszystko i myślałem , że se posiedzę, bo przecież po to kurwa zwolniłem się z roboty, zaczął mi się taki kocioł, że jak słyszę, że ktoś cierpi, bo siedzi uwięziony na kwadracie przez kwarantannę i wirus, to jak jestem kulturalny miś, bym przyjebał z otwartej.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
;-) wiesz. ona może być niedojebana. tu i tam. w sensie na dole i na górze. ktoś w końcu musi. poza tym tyle lat walenia dragów też robi swoje. tylko Ci "pismacy" .... że oni nie mają za grosz ... no nie wiem czego ... żeby takie "artykuły" pisać ... tak jak te tiktoki lewandowskiego... no gość się dobrze rusza ... albo te zepsute jajka majdana w lodówce .... albo ta nowa fryzura gołoty ... albo ... hehe ... fajne jednak te "artykuły" są ;_)SODOMOUSE pisze:Wyjątkowo wzruszające. Akurat jadłem śniadanie i parsknąłem herbatą...
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze z miesiąc posiedzą w chacie, to nie wiem o jakich "tragediach" będą opowiadać.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
535 pisze:Ciekawe, że ludziska tak świrują. Kto wie? Może to też rodzaj promocji?
Dla niektórych na pewno tak.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
posłużę się komentem z interii do zobrazowania, że nie tylko ja uważam, że Pani Kichawa mocnego tripa maWacław pisze:postanowiłem rozpić gąskę jutro.
widzę, że ta co zawiesiła-a-nie-zawiesiła kampanię wstydu, przepraszam, kampanię wyborczą już wali lufę po lufie. tym samym czuję się zainspirowany. sięgnę po pifko.
oto inspirujący cytat od kichawy-kląskiej:

o właśnie. jak tak dalej pójdzie to rysiu-6-króli może czuć się zagrożony
- Hatefire
[quote="Tomasz "Tomera" Gargula"]Nie można być w porządku człowiekiem na pół chuja do dupy.[/quote]
:-D
:-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-

Jak tu żyć?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lady Tempress
- świeżak
Miłością!
Żona pyta męża:z czego będziemy żyć?Ja nie mam pracy ty nie masz pracy,na to mąż:z miłości głupia.Wraca wieczorem z knajpy,a tu żonka leży na golasa na kaloryferze,co robisz?Kolację odgrzewam!
Taki kawał z dawnych lat mi się przypomniał.
Żona pyta męża:z czego będziemy żyć?Ja nie mam pracy ty nie masz pracy,na to mąż:z miłości głupia.Wraca wieczorem z knajpy,a tu żonka leży na golasa na kaloryferze,co robisz?Kolację odgrzewam!
Taki kawał z dawnych lat mi się przypomniał.
- Triceratops
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Raczei WiP.Triceratops pisze:To do onkologiiPacjent pisze:
Jak tu żyć?!
-
Już widziałem coś podobnego na fb. Staram sie nie reagować, szkoda nerwów. Jutro z samego rana będę wpierdalał wszystko, co tylko od zwierzątek pochodzi.
- uglak
Gdyby nie opis to wygląda na listę zakupów. Udanych, bo już skreślone :-)Pacjent pisze:
Jak tu żyć?!
Guilty of being right
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tutaj nawet nie ma co komentować.

-
Dowód na to, że uczciwość wymaga by z JKM czasem się nie zgadzać.Wacław pisze:tutaj nawet nie ma co komentować.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
No, a w 1354 nikt w Europie nie słyszał o takim bezeceństwie jak Australia ;-)Wacław pisze:tutaj nawet nie ma co komentować.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Dowód na to, że uczciwość wymaga by z JKM czasem się nie zgadzać.Wacław pisze:tutaj nawet nie ma co komentować.
dla mnie: dowód, że dla .... nie ma miejsca w życiu społecznym i politycznym.
-
Wprawdzie zgadzam się, że powinien już odejść na emeryturę, ale całe stado polityków ma o wiele bardziej szkodliwe społecznie wypowiedzi. Np. że coś zorganizowane przez państwo/samorząd jest darmowe, że wyższe podatki dla najbogatszych są sprawiedliwe, czy że powstanie jakiegoś nowego urzędu rozwiąże jakiś problem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
na pewno by pomógł w sensie, że ta ekipa by była trudniej "uszczeliwalna". przecież takie wypowiedzi bardziej im szkodzą niż pomagają. wyrazistość wyrazistością, ale wszystko ma swoje granice, tyle, że jest twarzą i "wizytówką" stąd pewnie nie tak łatwo pójść po rozum do głowy i temu akurat panu podziękować.Pacjent pisze:Wprawdzie zgadzam się, że powinien już odejść na emeryturę, ale całe stado polityków ma o wiele bardziej szkodliwe społecznie wypowiedzi. Np. że coś zorganizowane przez państwo/samorząd jest darmowe, że wyższe podatki dla najbogatszych są sprawiedliwe, czy że powstanie jakiegoś nowego urzędu rozwiąże jakiś problem.