Czy mówisz o podwładnych panicza Saurona?Medard pisze:Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.535 pisze:Lepiej Medard napisz co znaczy centrum? W twoim wykonaniu. Ile jest do niego kilometrów? 2, 5, 7, 10, 25? I czego tam potrzebujesz? Bo wiesz. Większość ludzi nie pracuje w żadnym centrum. Przynajmniej w naszym bantustanie. Ludziska zachłysnęli się "miastowością" i zgadzają się, by mieszkać jak szczury, byle pochwalić się adresem w centrum. Totalny upadek.
Drugie miejsce, gdzie jest dużo pracowników to tzw. Mordor.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
dobry kościół to kościół spalony
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Pracują tam źli krawaciarze:dzik pisze:Czy mówisz o podwładnych panicza Saurona?Medard pisze:Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.535 pisze:Lepiej Medard napisz co znaczy centrum? W twoim wykonaniu. Ile jest do niego kilometrów? 2, 5, 7, 10, 25? I czego tam potrzebujesz? Bo wiesz. Większość ludzi nie pracuje w żadnym centrum. Przynajmniej w naszym bantustanie. Ludziska zachłysnęli się "miastowością" i zgadzają się, by mieszkać jak szczury, byle pochwalić się adresem w centrum. Totalny upadek.

Die Welt ist meine Vorstellung.
Ja mam 7800m. Do Sukiennic.Medard pisze:Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.535 pisze:Lepiej Medard napisz co znaczy centrum? W twoim wykonaniu. Ile jest do niego kilometrów? 2, 5, 7, 10, 25? I czego tam potrzebujesz? Bo wiesz. Większość ludzi nie pracuje w żadnym centrum. Przynajmniej w naszym bantustanie. Ludziska zachłysnęli się "miastowością" i zgadzają się, by mieszkać jak szczury, byle pochwalić się adresem w centrum. Totalny upadek.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
To gdzie Pan w końcu mieszka? Na Węgrzcach? w Skawinie?535 pisze:Ja mam 7800m. Do Sukiennic.Medard pisze:Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.535 pisze:Lepiej Medard napisz co znaczy centrum? W twoim wykonaniu. Ile jest do niego kilometrów? 2, 5, 7, 10, 25? I czego tam potrzebujesz? Bo wiesz. Większość ludzi nie pracuje w żadnym centrum. Przynajmniej w naszym bantustanie. Ludziska zachłysnęli się "miastowością" i zgadzają się, by mieszkać jak szczury, byle pochwalić się adresem w centrum. Totalny upadek.
- uglak
Obstawiam Stary Prokocim - całkiem przyjemna okolica. Zjeździłem ją dwa czy trzy razy w poprzednim sezonie na rowerze.Jimmy Boyle pisze:To gdzie Pan w końcu mieszka? Na Węgrzcach? w Skawinie?535 pisze:Ja mam 7800m. Do Sukiennic.Medard pisze:
Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Centrum Tynca;)Jimmy Boyle pisze:To gdzie Pan w końcu mieszka? Na Węgrzcach? w Skawinie?535 pisze:Ja mam 7800m. Do Sukiennic.Medard pisze:
Dużo ludzi jednak dojeżdża do pracy w centrum i ja także. Mieszkam ok 7 km od centrum.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Potwierdzam. Komary jak były tak będąPacjent pisze:To bajki.devastator77 pisze:Zapomniałem jeszcze o pladze różnego rodzaju robactwa,komarach,meszkach, które nas czeka w związku z tą chujową zimą.
https://bios.net.pl/blog/czy-mroz-wymro ... balamy-mit" onclick="window.open(this.href);return false;
W centrum. Myślałem, że to oczywiste.Jimmy Boyle pisze: To gdzie Pan w końcu mieszka? Na Węgrzcach? w Skawinie?
- Medard
Obstawiam Wadowice, okolice lokalu, gdzie JP2 popijał IPA, śpiewał barkę i zagryzał kremówkami.535 pisze:W centrum. Myślałem, że to oczywiste.Jimmy Boyle pisze: To gdzie Pan w końcu mieszka? Na Węgrzcach? w Skawinie?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Medard. Do Wadowic jest 50 kilometrów. Całe życie w podróży.
- devastator77
W ubiegłym roku chciałem wywalić ze 2-3 stare drzewka owocowe z naszego mini sadu które już słabo owocują i posadzić jakieś nowe ale moja luba powiedziała,że trzeba poczekać jeszcze ze 3 lata i przy takiej pogodzie to się kupi drzewka pomarańczowe,cytrynowe czy inne mango i będą rosły po ręką za domem i nie trzeba będzie już kupować w sklepie kolonialnym..
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Żułek
to co sie dzieje z tym wirusem zasranym i jak to działa na sport to szkoda gadać
jak tak dalej pójdzie to wszystko odwołają chyba razem z internetem :P
jakby tego było mało chyba antene (lub kabel) szlak trafił i nie mam tv :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Hatefire
Jako doświadczony działkowiec powiem, że nie będą.devastator77 pisze:pomarańczowe,cytrynowe czy inne mango i będą rosły po ręką za domem i nie trzeba będzie już kupować w sklepie kolonialnym..
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- dzik
To chuj z tym. Będzie więcej czasu na słuchanie muzyki.Żułek pisze:to co sie dzieje z tym wirusem zasranym i jak to działa na sport to szkoda gadać
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
- Żułek
mój głupi nos wyczuł wiosne :(
Ostatnio zmieniony 19-03-2020, 18:03 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Darekthrone
- w mackach Zła
Jebane kleszcze. Już powyłaziły. Pies już wczoraj miał jednego z tych kurwiów na ogonie a przedwczoraj na kotce sobie jeden łaził. Zwierzaki tyle co wychodziły przed dom, pobyły trochę na dworze. No i mają zaaplikowany płyn przeciw kleszczowy.
- Żułek

kurwa kurwa kurwa
drugi cd mi pekł :(
Wybitnie mnie wkurwia bardzo realna perspektywa odwołania wakacyjnych planów. I jeszcze ta bezradność, bo nic nie mogę zrobić. Niby do Szwecji można, ale co dalej? Kurwa mać.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Kurewski VAT.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!