Gdzie pracujecie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Melepeta
- w mackach Zła
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Gdzie pracujecie
Slawex może?olo1972 pisze:A ja pracuję w hurtowni farmaceutycznej jako kierownik zmiany,ale robię też to sam, co moi ludzie,więc i zapieprz też ostry się zdarza.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- white_pony
- weteran forumowych bitew
wlasnie naszla mnie pewna refleksja otóż: dlaczego dawniej mezczyzni pracowali a kobiety siedziały w domu na dupie? zeby nie wkurwiać mezczyzn w pracy. co mnie kurwa obchodzą ich bękarty i ich szkolne przedstawienia, kurwa mieszają w grafiku wiecej niz diabeł kutasem w garze smoły. przez pizde jedną z drugą bede musiał odwołać koncert. kurwa.
do not make equal what is unequal
- olo1972
- postuje jak opętany!
Nie,ale blisko.Prosper-choć od grudnia będzie się to cudo nazywało Neuca..Olo pisze:Slawex może?olo1972 pisze:A ja pracuję w hurtowni farmaceutycznej jako kierownik zmiany,ale robię też to sam, co moi ludzie,więc i zapieprz też ostry się zdarza.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Fajna robota, przez dwa lata siedziałem w podobnej firmie w Anglii. Sporo różnorodnych, i nieraz wymagających zajęć. Dobrze byłoby coś takiego znaleźć tu w Polsce.olo1972 pisze:Nie,ale blisko.Prosper-choć od grudnia będzie się to cudo nazywało Neuca..Olo pisze:Slawex może?olo1972 pisze:A ja pracuję w hurtowni farmaceutycznej jako kierownik zmiany,ale robię też to sam, co moi ludzie,więc i zapieprz też ostry się zdarza.
- boroowa
raczej coś odwrotnego do sprzedażyMelepeta pisze:To ładnie masz (plany sprzedażowe)

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- koreaniec
- w mackach Zła
bez obrazy Riven - w ten sposób to może tłumaczysz instrukcje obsługi chińskich podróbek młynków do kawy,Riven pisze: robie glownie dla jednej firmy, a ze wieksza czesc dzialalnosci prowadzi zagranica, to jest calkiem sporo materialu.
ale musze sie rozejrzec za czyms jeszcze, bo wiecej kasy nie zaszkodzi, a robota nie jest ciezka (no chyba, ze trzeba zrobic 70 stron jednego dnia)
tłumaczenie poważnej dokumentacji technicznej to wieloetapowy długotrwały proces trwający nawet do kilku miesięcy
i niejednokrotnie oprócz znajomości angielskiego wymaga też niestety specjalistycznej wiedzy
bez przesady jest porównywalny a może nawet bardziej skomplikowany od tłumaczeń literackich - o ile w literaturze możesz sobie w pewnym zakresie zastosować jakieś licencje poetyckie o tyle tekst techniczny musi być precyzyjny do bólu bo jedno błędnie użyte słowo może pokierować nas na miny
jestem adminem systemu ERP (SAP) w sporej firmie produkcyjnej i nie wiem dlaczego muszę się przebijać przez dziesiątki stron dokumentacji technicznej po angielsku na stronie helpu skoro mamy tak szybkich i chyba dobrych specjalistów
nie wątpię w twoje możliwości ale zajdź na ziemię
Lefthandpathyoga
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie przerabiajmy tematu tłumaczeń Rivena od nowa plizzz 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- koreaniec
- w mackach Zła
kiedy przeczytałem o możliwościach Rivena, poczułem się straconym pokoleniemOlo pisze:nie przerabiajmy tematu tłumaczeń Rivena od nowa plizzz

Lefthandpathyoga
- Morph
- Kontakt:
SAP osiągnął wspaniałą rzecz - ich help jest bardziej bezużyteczny niż Microsoftukoreaniec pisze: jestem adminem systemu ERP (SAP)

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Do takiej roboty trzeba być mgr farmacji?olo1972 pisze:Nie,ale blisko.Prosper-choć od grudnia będzie się to cudo nazywało Neuca..Olo pisze:Slawex może?olo1972 pisze:A ja pracuję w hurtowni farmaceutycznej jako kierownik zmiany,ale robię też to sam, co moi ludzie,więc i zapieprz też ostry się zdarza.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Deathless King
Zgadzam sie w 200%Olo pisze:nie przerabiajmy tematu tłumaczeń Rivena od nowa plizzz

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- chaos
- w mackach Zła
ja natomiast bardzo z grubsza rzecz ujmując jestem śmieciarzem 

- koreaniec
- w mackach Zła
o widzę że kolega Morph w temacie, się zgadza się, brakuje im ręki RivenaMorph pisze:SAP osiągnął wspaniałą rzecz - ich help jest bardziej bezużyteczny niż Microsoftukoreaniec pisze: jestem adminem systemu ERP (SAP)

Lefthandpathyoga
- olo1972
- postuje jak opętany!
Do takiej roboty trzeba być mgr farmacji?[/quote]
Absolutnie nie.No chyba,że byłbys kierownikiem hurtowni
Absolutnie nie.No chyba,że byłbys kierownikiem hurtowni

- Deathless King
Cos jak Tony Soprano?chaos pisze:ja natomiast bardzo z grubsza rzecz ujmując jestem śmieciarzem

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Morph
- Kontakt:
W temacie, w temaciekoreaniec pisze:o widzę że kolega Morph w temacie, się zgadza się, brakuje im ręki RivenaMorph pisze:SAP osiągnął wspaniałą rzecz - ich help jest bardziej bezużyteczny niż Microsoftukoreaniec pisze: jestem adminem systemu ERP (SAP)

Tyle że ja nie tyle w SAPie robię, co rozwiązania _pod_ SAPa robię. Ale jak by nie było - akurat ta działka z paru powodów daje zajebistą kasę.
Give birth to something dead
- SRO GOŚĆ
- świeżak
Malarz konstrukcji stalowych(także chartek) piaskarz water-jeting,blacharz-izoler zajebista robota na powietrzu ciągle poznaje nowych i ciekawych ludzi cały czas w ruchu na polskich projektach fajne imprezy.Można zobaczyć naprawdę ciekawe projekty.Jestem zajebiście zadowolony.
- Castor
na kasę też pewnie nie narzekasz? Jeśli chodzi o te konstrukcje stalowe na powietrzu to głównie mosty, co?

- SRO GOŚĆ
- świeżak
Raczej nie narzekam.A konstrukcje to platformy i rafinerie.Jak narazie nie miałem przyjemności z mostami.