Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

25-03-2007, 10:52

Jesteś Poganką?
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-03-2007, 13:26

Husar to typowy homofob. [/quote]

homofobia to haslo wymyslone przez pedalow takich jak ty teraz bedziecie sie za tym zaslaniac tak samo jak murzyny jebane za rasizmem a zydy za antysemityzmem
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-03-2007, 13:29

[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
[quote][i]Wysłane przez Husar[/i]
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
A może wam obu po małym wpierdolu ? :D [/quote]

bic obronce pedala [/quote]
W tym przypadku nie radzę ;). Poza tym jakiego pedała, widział tu ktoś pedała? No. [/quote]

a to czemu:P?
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

25-03-2007, 17:32

[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
aa tam, wesolo jest, folklor lokalny robi ;) [/quote]

jesli takie rzeczy wprowadzaja cie w dobry nastroj to wspolczuje
Obrazek
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-03-2007, 17:33

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
aa tam, wesolo jest, folklor lokalny robi ;) [/quote]

jesli takie rzeczy wprowadzaja cie w dobry nastroj to wspolczuje [/quote]

madrze prawisz
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

25-03-2007, 17:48

zebralo sie takie towarzystwo wzajemnej adoracji i chuj... co wiecej, nawet jesli gosciu traktuje to jako ZAJEBISTA prowokacje, to potwierdza to tylko ze jest skrajnym idiota, poziom humoru ponizej 0.
Obrazek
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

25-03-2007, 17:56

wyluzuj bo ci zylka jebnie
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

25-03-2007, 18:00

prawde mowiac sram na to tego typu tematy. taka tylko mala dygresje poczynilem, widzac jak poziom umyslowy sie tutaj zaniza.
Obrazek
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-03-2007, 20:21

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
zebralo sie takie towarzystwo wzajemnej adoracji i chuj... co wiecej, nawet jesli gosciu traktuje to jako ZAJEBISTA prowokacje, to potwierdza to tylko ze jest skrajnym idiota, poziom humoru ponizej 0. [/quote]

madrze prawisz
długopisyyyyyyyyyy

26-03-2007, 16:27

oj NW. oj Menel (no i wasz ten nowy kolega Husar) wy się chyba nigdy nie zmienicie... ale cóż, wasz wybór.

heh... tak sobie właśnie przypomniałem dośc krótką lecz ciekawą historię z mojej młodości a raczej czasów dorastania i eksperymentowania. Heh. Miałem kolege z klasy, z którym lubieliśmy spędzać czas, psocić, chodzić po drzewach, jeżdzić na rowerach, a także.... poznawać wzajemnie nasze narządy płciowe, sekrety ciała itp. sami wiecie :) Pamiętam, że zaciekle dyskutowaliśmy że dziewczyny mają takie paski z przodu i doszliśmy do wniosku że wkłada się w nie penisy(to co mają chłopaki. Raz pamiętam .... poświęciłem się dla dobra nauki :) (postanowiliśmy że zrobimy mi psite) rozebrałem się, wzieliśmy taśme klejącą - mego wiszącego ptaka ułożyłem koło jaj i napiołem go ku dołowi razem z jajami i zakleiliśmy to do dupy(pośladków) taśmą. Wyszedł pasek i dobrze się trzymał(taśma była bardzo dobra) było zajebiście niewygodnie ale pochodziłem tak z 3 godziny, tylko póżniej się szczyć zachciało i musiałem rozerwać taśme.
Czasem widziałem tego mojego kumpla(udawał że mnie nie zna)-ostatnio nie widze go, cieakwe czy komuś mówił o tym zdarzeniu... stare dobre czasy
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

26-03-2007, 16:36

jestes ekshibicjonista?
przypuszczam,ze malo kogo interesuja Twoje wczesne doswiadczenia seksualne... rozpedzasz sie znowu? cos mi obiecales... i co??
długopisyyyyyyyyyy

26-03-2007, 16:43

ok, stopuje, wiem co obiecałem, pamiętam. Czasem po prostu to jest silnijsze ode mnie...
ale myślę że niektórych to naprawde interersuje ;) staram się kontrolować, wiem że to forum muzyczne, ale kurnaa czasem na serio nie moge się powstrzymać.
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

26-03-2007, 16:48

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
rozpedzasz sie znowu? cos mi obiecales... i co?? [/quote]
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
ok, stopuje, wiem co obiecałem, pamiętam. nie moge się powstrzymać. [/quote]
rozmowa ojca z synem hehe
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

26-03-2007, 17:28

hehehe lol
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
długopisyyyyyyyyyy

09-04-2007, 13:10

ale upierdoliłem wczoraj garnitur... w jakimś błocie a i nie wiem czy i nie w gównie. Co mnie podkusiło żeby się w to ubrać? Przecież wiadome było, że pite będzie. Podobno w nocy okropnie się darłem i latałem po wsi wymachując marynarką z całych sił. U Ireny się obudziłem w nocy na fotelu. Obudzili mnie bo matka mnie szukała, wziołem buty założyłem i wróciłem na chate, rozebrałem się wskoczyłem pod pierzyne(mam zajebiście ciepłą pierzyne, jeszcze babka ją robiła) i zlałem się do łóżka... rano się obudziłem a tu wszystko wilgotne. Ale będzie jebało, z 5 dni.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

09-04-2007, 13:23

Chciało ci sie tak lać do wyra ? Ewentualnie mogłeś se nalać na podłoge czy przez okno jak nie miałeś siły do łazienki dojść. Teraz tyle prania i smrodu... ;)
PENIS METAL
długopisyyyyyyyyyy

09-04-2007, 13:27

[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Chciało ci sie tak lać do wyra ? Ewentualnie mogłeś se nalać na podłoge czy przez okno jak nie miałeś siły do łazienki dojść. Teraz tyle prania i smrodu... ;) [/quote]
nie miałem wyboru lać czy nie lać. Zrobiłem to mimowolnie w głębokim śnie, zreszta nie pierwszy raz. już zaczyna jebać. Prać nie będe, bo by sie domownicy kapneli. Samo jakoś wywietrzeje i dezedorantami będe psiukał.

Heh, przypomniało mi się jak kiedyś chodziłem na maliny do sąsiada, któregoś dnia powiedział że dziś nie zapłaci bo po prostu nie ma pieniędzy, ale za to z nawiązką odda za pare dni. Postanowiłem, że to będzie mój ostatni dzień pracy u niego. Pod sam koniec roboty wziołem i za budą napierdoliłem do jednej z ubianek z malinami poczym zakryłem gówno warstwą malin.
Łubianki zapakowaliśmy na Żuka i pojechali z nimi na skup(2 kolesi i ten cały szef-sąsiad. Jak przesypywali te łubianki na skupie to mój sasiad trafił na moją i wsadził ręke w to gówno. Dostał tam podobno z nerwów jakiegoś roztroju nerwowego(darł się, klął, wył a nawet tarzał po ziemi) była niezła afera.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

10-04-2007, 19:26

Brawo. Powinni cię wziąć do telewizji. Zamiast jakiegoś Drozdy albo innego Dańca. Nie pownienem czytać tych postów w pracy bo ludzie się potem na mnie dziwnie patrzą.
Mrozik

10-04-2007, 19:51

i pomyslec ze jak o podbnych rzeczach opowiadaja kawalki metalowe to nikomu to jakos nie przeszkadza.... dziwne, zaprawde
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

10-04-2007, 19:53

Jakie metalowe kawałki? Coś mieszasz chyba.
ODPOWIEDZ