Kultowe Sentencje, Motta, Aforyzmy...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Najprzewielebniejszy
Telefon do Radio Maryja:
Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an!
Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Może ktoś już pisał kiedyś ale w związku z tym, że ostatnio oglądałem " Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? " odświeżyła mi się moja ulubiona odzywka - CWANY GAPA która występuje w filmie kilka razy, a dokładnie jest m. in. tak:
- Cwany Gapa! Kolejka jest. Chcesz żeby twoja matka miała syna bez zęba?
- E, cwany gapa! Nie bądź pan taki specjalista z miodem w uszach. Pan! Co się gapisz? Do ciebie mówię.
Klasyka, a ostatnio w robocie każdy to CWANY GAPA
- E, cwany gapa! Nie bądź pan taki specjalista z miodem w uszach. Pan! Co się gapisz? Do ciebie mówię.

- Duvelor
Widziałeś "Nie ma róży bez ognia"? U mnie w pracy popularna odzywka to słowa "BRAWO JASIU...JOGI BABU !"Silent_Sea pisze:Może ktoś już pisał kiedyś ale w związku z tym, że ostatnio oglądałem " Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? " odświeżyła mi się moja ulubiona odzywka - CWANY GAPA która występuje w filmie kilka razy, a dokładnie jest m. in. tak:

- Duvelor
- Block69
Re: Kultowe Sentencje, Motta, Aforyzmy...
Dzisiaj na TVN se oglądam sędzie Anne Marie Wesołowską, nagle na sale wbija Analripper jako świadek, przedstawia sie a sędzia do niego "panie Wojnowski, pan jest trzeźwy?". Zajebiste to było hehe, dobra rola. Byłeś na jakimś castingu czy co ?
PENIS METAL
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
kurwa naprawde myślisz, że do takich rzeczy jak sędzia Anna Maria Wesołowska robią jakieś castingi? 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
DAWAĆ RIPABlock69 pisze:Dzisiaj na TVN se oglądam sędzie Anne Marie Wesołowską, nagle na sale wbija Analripper jako świadek, przedstawia sie a sędzia do niego "panie Wojnowski, pan jest trzeźwy?". Zajebiste to było hehe, dobra rola. Byłeś na jakimś castingu czy co ?

Albo powiedzcie który odcinek

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Bloodcult
to wbijmy całym masterfulem do tego programu. może zgodzą się zrobić taki odcinek że niby jakaś banda metalowców jest sądzona za rytualny mord ku czci sztanaOlo pisze:kurwa naprawde myślisz, że do takich rzeczy jak sędzia Anna Maria Wesołowska robią jakieś castingi?

- Block69
Może nie casting ale jakaś selekcja musi być bo przeca nie każdy sie do tego nadaje. Anal był już raz w jakimś programie na TVN to pewnie pochytał znajomościOlo pisze:kurwa naprawde myślisz, że do takich rzeczy jak sędzia Anna Maria Wesołowska robią jakieś castingi?

Spróbuje na google video poszukać ale jak sie nazywał odcinek to nie mam pojęcia bo nie oglądałem od początku. Analripper poczęstował koleżanke ecstasy a ona umarła albo jak to Analny powiedział na sali sądowej "zaliczyła zgona"Morph pisze:DAWAĆ RIPA
Albo powiedzcie który odcinek

PENIS METAL
- Morph
- Kontakt:
Cover Marka Kondrata do dzisiaj mnie rozjebujeBlock69 pisze: Może nie casting ale jakaś selekcja musi być bo przeca nie każdy sie do tego nadaje. Anal był już raz w jakimś programie na TVN to pewnie pochytał znajomości![]()

- Bloodcult
Morph pisze:Cover Marka Kondrata do dzisiaj mnie rozjebuje

- Morph
- Kontakt:
Ciao Darwin, Rock vs. Disco bodajże, Analny śpiewa "Mydełko Fa", tak było, nie?