bluzgi i wybluzgi czyli stulejarze na start
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: wątroba
Nie dasz popracować co?:) Wejdź w temat gdzie rozmawialiśmy o prowadzeniu działalności gospodarczej, w momencie gdzie podsumował cię kolega Heretyk - napisz jakiś post merytoryczny i podejmij dyskusję z rzeczową argumentacją. Widzimy cię tylko w paru tematach , gdzie zazwyczaj plujesz jadem, umieszczasz wklejkę za wklejką , nie migaj się jakąś ironiczną maską jeno sensowna dyskusja. Ja wrócę do tematu po weekendzie.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie chce mi się, wolę w tym czasie czytać książki/komiksy lub hurtowo oglądać filmy. I potem naturalnie wklejać wklejkę za wklejką. Możesz mi nie "wieszyć", ale czasem bywam leniwy jeśli chodzi o forum.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
tomaszm
Wątpię patrząc na to ile determinacji wykazujesz w opluwaniu na forum pewnych osób:) Na to już siły znajdujesz?
- Sybir
Uprzejmie informuję, że dzisiaj temat przejdzie remanent. Dziękuję za uwagę i przepraszam za utrudnienia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sybir mam nadzieję, ze niczego nie wyjebiesz, a li tylko poprawisz błędy ortograficzne!
all the monsters will break your heart
- Sybir
Akurat chciałem resekować, ale zaszachowałeś mnie, kolego, i teraz nie wiem, co czynić :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Plastek
- Kontakt:
Tak, takie zajęcie nie angażuje mnie za bardzo; zabrać korkolowi plastikowe grabki to nie jest skomplikowane zajęcie.tomaszm pisze:Wątpię patrząc na to ile determinacji wykazujesz w opluwaniu na forum pewnych osób:) Na to już siły znajdujesz?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
byrgh
serio coś daje Ci to czytanie książek?????Plastek pisze:Nie chce mi się, wolę w tym czasie czytać książki/komiksy lub hurtowo oglądać filmy. I potem naturalnie wklejać wklejkę za wklejką. Możesz mi nie "wieszyć", ale czasem bywam leniwy jeśli chodzi o forum.
- Plastek
- Kontakt:
A czy Schwarzeneggerowi coś dawało chodzenie na siłownię:)?byrgh pisze:serio coś daje Ci to czytanie książek?????Plastek pisze:Nie chce mi się, wolę w tym czasie czytać książki/komiksy lub hurtowo oglądać filmy. I potem naturalnie wklejać wklejkę za wklejką. Możesz mi nie "wieszyć", ale czasem bywam leniwy jeśli chodzi o forum.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ascetic
tak.Plastek pisze:A czy Schwarzeneggerowi coś dawało chodzenie na siłownię:)?byrgh pisze:serio coś daje Ci to czytanie książek?????Plastek pisze:Nie chce mi się, wolę w tym czasie czytać książki/komiksy lub hurtowo oglądać filmy. I potem naturalnie wklejać wklejkę za wklejką. Możesz mi nie "wieszyć", ale czasem bywam leniwy jeśli chodzi o forum.
ginekomastie.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Plastek
- Kontakt:
To by się zgadzało, od lat na to cierpię.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ascetic
mam Ci zacytować co uważasz na temat zwierzeń obcych sobie facetów? ;-)Plastek pisze:To by się zgadzało, od lat na to cierpię.
ps. bawisz się nimi czasem? kurwa jak ja bym miał cycki regularnie bym je miętosił ..
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Plastek
- Kontakt:
Ugniatam jak ciasto na wielkanocną babę.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
tomaszm
Nie rozumiem- nie potrafię podjąć merytorycznej dyskusji ale jednocześnie wklejenie ośmieszającego mema albo oplucie kogoś i znieważenie jest w jak najlepszym porządku. Przerabiam takie rzeczy nie raz w życiu codziennym ale rozumiem ,ze to forum i rządzi się swoimi prawami.Plastek pisze:Tak, takie zajęcie nie angażuje mnie za bardzo; zabrać korkolowi plastikowe grabki to nie jest skomplikowane zajęcie.tomaszm pisze:Wątpię patrząc na to ile determinacji wykazujesz w opluwaniu na forum pewnych osób:) Na to już siły znajdujesz?
- Najprzewielebniejszy
PRZYPOMINAM O ISTNIENIU TAKIEGO TEMATU:
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu sobie jechać cwele.
jeżeli któraś z Pań wybitnie sie nudzących doda jeszcze w wątrobowym temacie dwa posty nie dotyczące tematu - ban na tydzień.
Skoro nie potraficie uszanować istotnych kwestii dam Wam czas na przemyślenia.
Wieczorem będzie tu czyszczenie.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu sobie jechać cwele.
jeżeli któraś z Pań wybitnie sie nudzących doda jeszcze w wątrobowym temacie dwa posty nie dotyczące tematu - ban na tydzień.
Skoro nie potraficie uszanować istotnych kwestii dam Wam czas na przemyślenia.
Wieczorem będzie tu czyszczenie.
-
535
No, brawo. Wreszcie zapowiedź męskich decyzji. Proponuję ocenzurować i zamknąć nie usuwając. Będzie bardzo dobrze i milicjanci będą szczęśliwi.
- nicram
Przecież tutaj koledzy KULTURALNIE prowadzą dysputę, więc nie ma co ich odsyłać do jakiś tematów o bluzgach dla jakiś chamów. Nie róbmy z masterfula kółka różańcowego.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
/\/\tomaszm pisze:Nie rozumiem- nie potrafię podjąć merytorycznej dyskusji ale jednocześnie wklejenie ośmieszającego mema albo oplucie kogoś i znieważenie jest w jak najlepszym porządku. Przerabiam takie rzeczy nie raz w życiu codziennym ale rozumiem ,ze to forum i rządzi się swoimi prawami.Plastek pisze:Tak, takie zajęcie nie angażuje mnie za bardzo; zabrać korkolowi plastikowe grabki to nie jest skomplikowane zajęcie.tomaszm pisze:Wątpię patrząc na to ile determinacji wykazujesz w opluwaniu na forum pewnych osób:) Na to już siły znajdujesz?
Panie Tomku , nie chcę nic sugerować ale sam pan kładziesz łepetynę pod gilotynę i lejesz benzyna w ogień:)
-
535
Spóźnione obawy. To już od dawna jest kółko różańcowe.nicram pisze:Przecież tutaj koledzy KULTURALNIE prowadzą dysputę, więc nie ma co ich odsyłać do jakiś tematów o bluzgach dla jakiś chamów. Nie róbmy z masterfula kółka różańcowego.
-
byrgh
zaraz Cię naczelny igor forum złapie za ucho i postawi do kąta!nicram pisze:Przecież tutaj koledzy KULTURALNIE prowadzą dysputę, więc nie ma co ich odsyłać do jakichś tematów o bluzgach dla jakichś chamów. Nie róbmy z masterfula kółka różańcowego.