Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Jak obchodzicie święta?
grzyby w panierce , takiej troche jak nalesniki = KRIEG
this is a land of wolves now
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Podbijam się pod tym.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Riven pisze:grzyby w panierce , takiej troche jak nalesniki = KRIEG
Podobno kania przyrządzona w ten sposób smakuje wybornie. Nie miałem jeszcze okazji, ale wiele dobrego słyszałem.
-
właściwie nic z tego mi specjalnie nie smakuje. tzn zjem śledzia raz na jakiś czas; karpia też, jeśli dobrze zrobiony. no ok, flaki to dobre danie, ale żeby się tym jakoś cieszyć? proszę cię...abstract pisze:tak. wigilia to karp i moc sledzi, nastepnego dnia odsmazany karp, tatar i flaki _o_
jajebie, jak mozna nie lubic swiat
-
- postuje jak opętany!
ale przeciez ciebie nic nie cieszy i tylko ciagle narzekasz, stekasz i jeczysz. jak nie cieszy cie taka zajebistosc jak flaki (albo tatar - moje ulubione jedzenia w ogole) to sie zabij, bo po co zyc. zeby marudzic? :)
-
Ale Heretyk w jednym z tematów przyznał, że malkontent to jego drugie imię, więc niejako takie jest jego przeznaczenie ;-)
- uglak
jest i duch polskich, rodzinnych swiat!abstract pisze:to sie zabij
Guilty of being right
- Mental
- weteran forumowych bitew
byłbym w stanie zabić za talerz czerwonego barszczu z uszkami.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
widzę, że dobrze mnie znasz :D spoko. jedni się cieszą flakami, drudzy czymś innym. proponuję przyjąć do wiadomości :)abstract pisze:ale przeciez ciebie nic nie cieszy i tylko ciagle narzekasz, stekasz i jeczysz. jak nie cieszy cie taka zajebistosc jak flaki (albo tatar - moje ulubione jedzenia w ogole) to sie zabij, bo po co zyc. zeby marudzic? :)
- Riven
- Kontakt:
a to jak najbardziej. jedno z najlepszych jedzen.Mental pisze:byłbym w stanie zabić za talerz czerwonego barszczu z uszkami.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Wydaje mi się, że chodziło o to, że takie przykładowe flaki to można sobie zrobić przynajmniej raz w tygodniu. Niekoniecznie trzeba czekać w chuj czasu i cieszyć się tylko raz w roku. Czy nie?
support music, not rumors
-
Riven pisze:a to jak najbardziej. jedno z najlepszych jedzen.Mental pisze:byłbym w stanie zabić za talerz czerwonego barszczu z uszkami.
Lubię barszcz, ale na wigilijnym stole przeważnie jadam zupę grzybową.
-
no coś w tym stylu. ale pan psycholog tam wyżej już mnie rozgryzł, idę i się zabiję zaraz ;)Rattlehead pisze:Wydaje mi się, że chodziło o to, że takie przykładowe flaki to można sobie zrobić przynajmniej raz w tygodniu. Niekoniecznie trzeba czekać w chuj czasu i cieszyć się tylko raz w roku. Czy nie?
-
- postuje jak opętany!
to zacznij cieszyc sie czymkolwiek, a nie ograniczac sie do gloszenia, ze to i to i tamto w ogole cie nie interesuje, albo pisania "o kurwa", gdy ktos zamanifestuje swoje muzyczne czy jakiekolwiek inne preferencje godzace w twoja rzeczywistosc aksjomatow (przyjmij do wiadomosc, ze niektorzy maja w dupie zespoliki, ktore ty lubisz). take it easy! :-)Heretyk pisze:widzę, że dobrze mnie znasz :D spoko. jedni się cieszą flakami, drudzy czymś innym. proponuję przyjąć do wiadomości :)abstract pisze:ale przeciez ciebie nic nie cieszy i tylko ciagle narzekasz, stekasz i jeczysz. jak nie cieszy cie taka zajebistosc jak flaki (albo tatar - moje ulubione jedzenia w ogole) to sie zabij, bo po co zyc. zeby marudzic? :)
- Riven
- Kontakt:
@Nasum
to swoja droga. grzybowa na wigilie to totalny rozpierdol i atomowa anihilacja UGH!!!!!!1111
to swoja droga. grzybowa na wigilie to totalny rozpierdol i atomowa anihilacja UGH!!!!!!1111
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Przynajmniej flaki sobie ugotuj wcześniej.Heretyk pisze:no coś w tym stylu. ale pan psycholog tam wyżej już mnie rozgryzł, idę i się zabiję zaraz ;)Rattlehead pisze:Wydaje mi się, że chodziło o to, że takie przykładowe flaki to można sobie zrobić przynajmniej raz w tygodniu. Niekoniecznie trzeba czekać w chuj czasu i cieszyć się tylko raz w roku. Czy nie?
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
och, chozilo o to, ze flaki sa kolejna cegielka zajebistosci swiat. jasne, ze mozna zrobic je kiedykolwiek indziej. ale czemu nie jarac sie, jak sa w swieta?Heretyk pisze:no coś w tym stylu. ale pan psycholog tam wyżej już mnie rozgryzł, idę i się zabiję zaraz ;)Rattlehead pisze:Wydaje mi się, że chodziło o to, że takie przykładowe flaki to można sobie zrobić przynajmniej raz w tygodniu. Niekoniecznie trzeba czekać w chuj czasu i cieszyć się tylko raz w roku. Czy nie?
-
stary, mam wiele powodów do radości, tak że daj sobie spokój z tą internetową psychoanalizą, bo głupoty pierdolisz. pozdrawiam :)abstract pisze: to zacznij cieszyc sie czymkolwiek, a nie ograniczac sie do gloszenia, ze to i to i tamto w ogole cie nie interesuje, albo pisania "o kurwa", gdy ktos zamanifestuje swoje muzyczne czy jakiekolwiek inne preferencje godzace w twoja rzeczywistosc aksjomatow (przyjmij do wiadomosc, ze niektorzy maja w dupie zespoliki, ktore ty lubisz). take it easy! :-)
-
Riven pisze:@Nasum
Po prostu musi być i chuj ;-) Grzyby zebrane własnoręcznie, w lesie, a nie jakieś kupne.
-
tak zrobię :DRattlehead pisze: Przynajmniej flaki sobie ugotuj wcześniej.