Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Oceniajac pod katem stroju wybieram

A - zydowka bez cycek
25
53%
B - metaluchowa brudaska
22
47%

Liczba głosów: 47
est
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet

12-07-2012, 14:25

Zróbmy zekke na złość i zacytujmy posty 535, wtedy i u niego się wyświetlą :D:D:D
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-07-2012, 14:26

zekke pisze:<tu byla odpowiedz do trica ale skasowal swego posta zeby nikt nie zobaczyl jakiego faila zaliczy>
ee? wlepilem posta do poprzedniego, zeby nie pisac dwoch swoich pod rzad :D

. przeciez ty zailczyles faila bo ci sie regular fit pojebalo z fitted, no kazdy chyba kurwa widzi jakiego blazna z siebie robisz teraz :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:29

zawlekacz pisze:
zekke pisze:to nie wiem w jakim reserved kupujesz (pomiajajc hujowosc tego sklepu) ale u mnie zawsze jest FIT, REGULAR, SLIM
to powiedz, tak wszystkim - jakie sklepu z ubiorami nie są chujowe?
zekke pisze:genetyce? tak jakbym z toba rozmawial o genetyce lol. myslisz ze chce mi sie pierdolic z toba glupoty na potwierdzenie prostego oczywistego faktu ze dupy metalowe sa z 99% przypadkow spierdolone fizycznie/mentalnie? no nie kpij stary.
dalej moja racja jest najmojsza
zekke pisze: ja sie nie ubieram ani w wyciagniete szmaty zjebanych zespolow (
juz gdzies popisales sie znajomoscia tematow muzycznych - powiedz mi - po co tkwisz na forum muzyki ekstremalnej skoro takiej nie sluchasz? bawisz sie w dom Kichota?
zekke pisze:reasumujac metalowe dupy to pasztety jakich malo z chujowym mentalem, wyjatki potwierdzaja regule.
rzekłeś Cezarze, lud pójdzie za Tobą.
ales kruwa tepy jak but, ale odpowiem ci:
- reservd i hm sa hujowe bo jakosc ich ciuchow jest zjebana i przypomina gowno od ruskich sprowadzane w latach 80, ludzie kupuja u nich bo nie ma zbytnio wiekszej alternatywy, zreszta pozostale szajsy (pull n berry, berishka (jakkolwiek to sie pisze) ) sa tak samo zjebane JAKOSCOWIO.
- nie musze sie uberac latem jak jebany brudas i nosic w 30 stopni zjebanych metalowych koszulek zeby sluchac metalowej muzyki, cos czego jak widac nie mozesz pojac
- metalowe dupy sa w wiekszosci zjebane, nawet masz przyklady na forum
- nie dyskutuje z toba o niczym i chyba bym musial na glowe upasc zeby probowac cie do czegokolwiek przekonac wiec teksty o cezarze mozesz sobie wsadzic.
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 14:32 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:30

est pisze:Zróbmy zekke na złość i zacytujmy posty 535, wtedy i u niego się wyświetlą :D:D:D
oo mamy szerloka patrze, strasznie mi na zlosc zrobisz dajac quote na pedalskie posty 353 : D: D: D
Triceratops pisze:
zekke pisze:<tu byla odpowiedz do trica ale skasowal swego posta zeby nikt nie zobaczyl jakiego faila zaliczy>
ee? wlepilem posta do poprzedniego, zeby nie pisac dwoch swoich pod rzad :D

. przeciez ty zailczyles faila bo ci sie regular fit pojebalo z fitted, no kazdy chyba kurwa widzi jakiego blazna z siebie robisz teraz :D
a jakiego ty zrobiles z siebie blazna pierdolac 20 postow o tym ze jest FITTED a nie FIT internetowy wojowniku?
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-07-2012, 14:32

odnośnie tylko tego "wyjątek potwierdza regułę", okropnego zresztą i zupełnie bełkotliwego, ja z matematyki może i najlepszy nie byłem, ale z logiki akurat same szóstki miałem. zapamiętałem, że jeśli jeden wyraz jest fałszywy, czyni całe twierdzenie fałszywym, nie odwrotnie. przecież to elementarne jest.
i zostawiam was już, bo chuj mnie obchodzi jak wygląda jakaś kobita z netu której nie znam i nigdy na oczy nie widziałem. po mojemu to może i w worek po ziemniakach się ubierać, mi nic do tego. a że metalówka? ojej, metalówka na metalowym forum, no niebywałe. dziw nad dziwy, spodziewałem się techno laski.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 14:33

zekke pisze:a jakiego ty zrobiles z siebie blazna pierdolac 20 postow o tym ze jest FITTED a nie FIT internetowy wojowniku?
No przeciez ci kurwa wkleilem link do aukcji z taka koszula gdzie jest "fitted" Slepy jestes kurwa czy co? A moze to nie istnieje tylko koles dla jaj sobie zrobil?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:34

Scaarph - nono czyli tak jak pisalem - jak jest jedna fajna na 1000 zjebanych tzn ze te 1000 wcale nie sa zjebane. SEEMS LEGIT

kurwa tric jestes spierdolony tak ze to przechodzi granice - moge ci 2000000 takich fot / aukcji wkleic gdzie jak huj pisze FIT (o czym juz zreszta pisalem ci w postach wyzej ale slepy jestes najwyrazniej), wez spierdalaj juz bo nudzisz z ta swoja z dupy rozkmina.
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 14:41 przez zekke, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:35

Scaarph pisze:jeśli jeden wyraz jest fałszywy, czyni całe twierdzenie fałszywym, nie odwrotnie.
Tylko w przypadku koniunkcji, w alternatywie muszą być dwa fałszywe.
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 14:41

zekke pisze:kurwa tric jestes spierdolony tak ze to przechodzi granice - moge ci 2000000 takich fot / aukcji wkleic gdzie jak huj pisze FIT (o czym juz zreszta pisalem ci w postach wyzej ale slepy jestes najwyrazniej), wez spierdalaj juz bo nudzisz z ta swoja z dupy rozkmina.
No kto kurwa zjebie wyskoczyl, ze sie nie pisze fitted, ty czy ja spierdolencu? I jakie ma znaczenie, co tu wkleisz czy swojego huja czy swoje 2000000 takich fot, pisze sie fitted i huj

Przypomne ci zjebie, bo kurwa masz problem z kojarzeniem
zekke pisze:pisze sie po prostu 'fit', ew 'slim' a nie fitted
zekke pisze:wszedzie jest kurwa regular/fit, nawet na sajcie i w materialach uzywaja takiego nazewnictwa wiec po co pierdolisz farmazony.
no i kto tu pierdoli farmazony?

popatrz na ebaya osle pierdolony ile maja tego fitted, co tez hujowe ruskie sklepy tam maja??
http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40 ... Categories

no popatrz na amazonie tez ruskie hujowe sklepy maja i sprzedaja fitted koszule
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 14:46 przez Triceratops, łącznie zmieniany 2 razy.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
panthyme
w mackach Zła

12-07-2012, 14:45

Macie problem...

British English:
Fit - Present
Fitted - Past
Fitted - Past perfect
American English
Fit - Present
Fit - Past
Fit - Past perfect
Hence the sentence is:
In British English
It fits him - present
It fitted him - past
In American English
It fits him - present
It fit him - past
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101

http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

12-07-2012, 14:46

zekke pisze: ales kruwa tepy jak but, ale odpowiem ci:
- reservd i hm sa hujowe bo jakosc ich ciuchow jest zjebana i przypomina gowno od ruskich sprowadzane w latach 80, ludzie kupuja u nich bo nie ma zbytnio wiekszej alternatywy, zreszta pozostale szajsy (pull n berry, berishka (jakkolwiek to sie pisze) ) sa tak samo zjebane JAKOSCOWIO.
- nie musze sie uberac latem jak jebany brudas i nosic w 30 stopni zjebanych metalowych koszulek zeby sluchac metalowej muzyki, cos czego jak widac nie mozesz pojac
- metalowe dupy sa w wiekszosci zjebane, nawet masz przyklady na forum
- nie dyskutuje z toba o niczym i chyba bym musial na glowe upasc zeby probowac cie do czegokolwiek przekonac wiec teksty o cezarze mozesz sobie wsadzic.
- sam jestes tępy, zamiast dymac swoja laske probujesz na forum interentowym przekonac innych uzytkownikow do zdjec panienek z internetu
- nie odpowiedziales jakie marki nie sa zjebane
- metalowe dupy nie sa zjebane, nie znalazlem potwierdzenia twojej tezy na forum, raczej dotarlo do mnie,ze kolesie na metalowych forach sa zryci, szczegolnie ci z kompleksami
zekke pisze: kurwa tric jestes spierdolony tak ze to przechodzi granice - moge ci 2000000 takich fot / aukcji wkleic gdzie jak huj pisze FIT (o czym juz zreszta pisalem ci w postach wyzej ale slepy jestes najwyrazniej), wez spierdalaj juz bo nudzisz z ta swoja z dupy rozkmina.
gdyby admini załozyli Ci bana na wulgaryzmy nie za wiele mialbys do powiedzenia :)
nie ma to tamto
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

Triceratops pisze: No kto kurwa zjebie wyskoczyl, ze sie nie pisze fitted, ty czy ja spierdolencu? I jakie ma znaczenie, co tu wkleisz czy swojego huja czy swoje 2000000 takich fot, pisze sie fitted i huj
wez juz kurwa spierdalaj bo przynudzasz z tym swoim gownem.

Obrazek
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

zekke pisze:Scaarph - nono czyli tak jak pisalem - jak jest jedna fajna na 1000 zjebanych tzn ze te 1000 wcale nie sa zjebane. SEMS LEGIT
kiedy to nie tak. ja ci to prościej wyłożę. masz przykładowo regułę, no cokolwiek, że ptak wzbijając się do lotu zawsze najpierw unosi lewe skrzydło. gdy jednak jakiemuś zdarzy się najpierw unieść prawe, to to nie potwierdza tej reguły a ją neguje. panimajesz?
Random Apex pisze:
Scaarph pisze:jeśli jeden wyraz jest fałszywy, czyni całe twierdzenie fałszywym, nie odwrotnie.
Tylko w przypadku koniunkcji, w alternatywie muszą być dwa fałszywe.
a ty zamknij mordę i wypad głosować na discharge :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 14:48

zekke pisze:
Triceratops pisze: No kto kurwa zjebie wyskoczyl, ze sie nie pisze fitted, ty czy ja spierdolencu? I jakie ma znaczenie, co tu wkleisz czy swojego huja czy swoje 2000000 takich fot, pisze sie fitted i huj
wez juz kurwa spierdalaj bo przynudzasz z tym swoim gownem.

Obrazek
widzisz, nie potrafisz nawet przyznac sie do bledu, tak jak z ta twoja genetyka i wyjatkami od regul, po prostu pierdolisz co od kogos uslyszales i tyle wiesz ile komus uwierzyles
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:48

zawlekacz - przez 5 lat nastukales 150 postow, zdania z toba nie zamienilem ale ciagle lecisz do tego tematu jak mucha do gowna. moze po prostu przeloguj sie na konto ktorego tam teraz uzywasz albo nie zawracaj mi dupy takimi pierdolami. A marki niestety sa jakosciowo hujowe wszystkie, mowie o jakosci materialu i o tym jak szybko z takiego ciucha robi sie hujnia. jak znasz casualowe z dobra jakoscia materialu to wymien, chociaz widzac po tym jak odpisujesz to zaraz naskrobiesz znowu gowno w stylu 'tym sam jestes glupi łeee'

Tric - tobie nawet jakbym dal kurwa 5 takich koszul do reki to bys mi pierdolil o genetyce, koniec dyskusji z toba bo juz lecisz ponizej poziomu zwyklego trollowania.

Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 14:52 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 14:50

Scaarph pisze:
zekke pisze:Scaarph - nono czyli tak jak pisalem - jak jest jedna fajna na 1000 zjebanych tzn ze te 1000 wcale nie sa zjebane. SEMS LEGIT
kiedy to nie tak. ja ci to prościej wyłożę. masz przykładowo regułę, no cokolwiek, że ptak wzbijając się do lotu zawsze najpierw unosi lewe skrzydło. gdy jednak jakiemuś zdarzy się najpierw unieść prawe, to to nie potwierdza tej reguły a ją neguje. panimajesz?
Gdzie kurwa takie uczone wywody snujesz, jeszcze sie spoci w fit koszule, daj cos prostszego:

Masz kurwa przykładowo regułę, no cokolwiek, że wszystkie sztangi sa czerwone gdy jednak jakiejs sie zdarzy byc zielona, to to nie potwierdza tej reguły a ją neguje. panimajesz?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-07-2012, 14:51

zekke pisze: Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
no ale zakładając, że tak jest to przecież żaden wyjątek. co innego, gdybyś twierdził, że 99% kobiet jast taka czy owaka i wtedy do swojego stwierdzenia chciał zastosować to zjebane powiedzonko - wtedy wyjątek działałby na te 99%, czyniąc tym samym twoją tezę nieprawdziwą.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 14:52

zekke pisze:Tric - tobie nawet jakbym dal kurwa 5 takich koszul do reki
Ale tu chodzi tylko o to, ze jednak sie pisze "fitted" i nic wiecej, Tak ciezko kurwa przyznac, ze jednak tak sie pisze powszechnie?? Ebay i Amazon tez cie nie przekonuja?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 14:53

Scaarph pisze:
zekke pisze: Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
no ale zakładając, że tak jest to przecież żaden wyjątek. co innego, gdybyś twierdził, że 99% kobiet jast taka czy owaka i wtedy do swojego stwierdzenia chciał zastosować to zjebane powiedzonko - wtedy wyjątek działałby na te 99%, czyniąc tym samym twoją tezę nieprawdziwą.
no to zastap 1000 nawet 99%, jeden huj - wtedy 1% fajnych na 99% hujowych czyni je mniej hujowymi =] kurwa to jednak cofam, wszystkie metalowe dupy sa fajne, nawet te zjebane ; ))
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

12-07-2012, 14:54

w sumie szkoda, ze nie wziąłem fuchy moda jak Analny proponował, bo tu 48 godzinny banik na ochłoniecie nalezy sie Zekkemu jak psu zupa :)

Zekke - srasz takimi stereotypami, ze az nie moge uwierzyc ze udało Ci sie skonczyc przedszkole ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
ODPOWIEDZ