Byrgh vs Riven
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Byrgh vs Riven
Piectrzypiec, ty sypiasz czasami? ;-)
Oczywiście. Jestem wyspany (standardowe pięć-sześć godzin) i wypoczęty. Zawsze gotowy do akcji. W kominku napalone. Śniadanie spożyte. Może zaraz wyłączę to wszystko w piździec i udam się na jakiś spacer. Kto wie?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
He he, ja ostatnio z nudów sypiam po 15-16 godzin na dobę. Fajna opcja raz na jakiś czas.535 pisze:Jestem wyspany (standardowe pięć-sześć godzin)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Nigdy w życiu tyle nie spałem, nawet po ostrej najebce. Poza tym ja się nigdy nie nudzę.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zazdroszczę, ja od tygodnia nie robię nic innego.535 pisze: Poza tym ja się nigdy nie nudzę.
Z tego co tu mówią w środkach masowego rażenia, to tam u Ciebie przez ostatnie parę dni, nudy raczej nie było. Mogłeś próbować zdobyć autograf słynnego detektywa bez licencji.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Życia Ci na nudę nie szkoda?Alsvartr pisze:Zazdroszczę, ja od tygodnia nie robię nic innego.535 pisze: Poza tym ja się nigdy nie nudzę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, jakbym wiedział co zrobić żeby się nie nudzić to bym sie nie nudził chyba nie :D?
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Zazdroszczę nudy. OMG, naprawdę nie pamiętam, kiedy ostatnio się nudziłem. Studia, miliard płyt do przesłuchania, miliard filmów do obejrzenia, milion książek do przeczytania.Alsvartr pisze:Zazdroszczę, ja od tygodnia nie robię nic innego.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Morph
- Kontakt:
Czytasz? Filmy lubisz? Muzykę lubisz?Alsvartr pisze:Kurwa, jakbym wiedział co zrobić żeby się nie nudzić to bym sie nie nudził chyba nie :D?
Masz znajomych? Uprawiasz sport?
Naucz się czegoś nowego - języka, hobby sobie znajdź.
No ja pierdolę, jesteś w wieku przedemerytalnym czy ki chuj?
Give birth to something dead
-
Tyle w temacie. W moim życiu takie zjawisko jak nuda nie ma prawa się pojawić.witchfinder pisze: Studia, miliard płyt do przesłuchania, miliard filmów do obejrzenia, milion książek do przeczytania.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Mentalnie tak się czuję. ;)Morph pisze:No ja pierdolę, jesteś w wieku przedemerytalnym czy ki chuj?
-
- zahartowany metalizator
hehe, prowadze podobny tryb zycia i jest zadowalajacy. z jednej strony to blogoslawienstwo (bo potrafisz po paru godzinach wstawac - jak to moj znajomy mawia - wraz z kurami), a z drugiej przeklenstwo, bo czesta neka bezsennosc, dekoncentracja, generalnie rozproszenie ;) paradoksalnie spiac ponad norme czlowiek budzi sie wkurwiony, schujowialy i czeka tylko kiedy dzien sie skonczy :)535 pisze:Oczywiście. Jestem wyspany (standardowe pięć-sześć godzin) i wypoczęty. Zawsze gotowy do akcji. W kominku napalone. Śniadanie spożyte. Może zaraz wyłączę to wszystko w piździec i udam się na jakiś spacer. Kto wie?
- Headcrab
- Kontakt:
Widziałem raz Bambiego, nie wyglądał na niedokarmionego, po prostu jest niski. Co ciekawe nie wygląda on jak sarna.Realista pisze:to jakiś niedokarmiony jesteś:) Leśniczy nie daje siana :))))?Bambi pisze:Ważę 78 kg
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lykantrop
Tym bardziej się dziwię, że przy takich parametrach chce wypowiadać wojnę wszystkim heilującym i kupującym w LSS.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
78kg, jeszcze 30kg i będzie blisko ;)
- Clochard
bambiemu brakuje do mnie ;)
Wspominałem kiedyś, że przy okazji śmierci Ukochanego Wodza, jeden z dziennikarzy komentujących aktualną sytuację w Korei podał jaka jest średnia waga żołnierza (kobiet i mężczyzn) wielkiej armii. Było to coś około 35-36 kilogramów. W obliczu tego faktu mam do powiedzenia tylko tyle. Wstydźmy się!!! Macieju...