Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wasze sporty
Iława. Masz tu link do fajnej relacji jakichś Ślązaków, którzy tu zawitali:
https://gdziewyjechac.pl/57665/jak-mazu ... nacie.html
https://gdziewyjechac.pl/57665/jak-mazu ... nacie.html
-
- mistrz forumowej ceremonii
Elegancko. Dzięki wielkie.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- SATYROS
- w mackach Zła
Znam te grzyby, udają sowy, ale zdradza je ta smoła kapiąca z brzegów. Swoją drogą bardzo ładne okazy na tej focie.
- SATYROS
- w mackach Zła
- immortal69
- postuje jak opętany!
- SATYROS
- w mackach Zła
Niee, daleko mi do polowań. Ambona przez przypadek w tle. To skraj lasu.
Fakt, jeszcze brak pierścienia je zdradza.
Sromotnik bezwstydny jest też konkretnie odjechanym grzybem. Wygląda jak kutas, nieźle śmierdzi i prawie zawsze kręcą się przy nim muchy.
- SATYROS
- w mackach Zła
W sumie to jeszcze nadleśnictwo Krotoszyn, ale bardzo blisko lasów milickich.
- immortal69
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Piękne lasy potwierdzam. Często jeżdziłem tamtędy krajową 15 na trasie pomiędzy Wrocławiem a Bydgoszczą- obowiązkowo podczas każdej podroży pit-stop wypadał na południe od Milicza. Gęsto zadrzewione i co dla przynajmniej mojego samopoczucia ważne- mieszane. Jak ktoś ma możliwość to niech wpada, bo miejscówka przepiękna.
-
Pięknie. A te okazy grzybów to chyba kołpaczek mierzwiowy. Ale mogę się mylić.
-
- rasowy masterfulowicz
^chyba raczej czernidłak
- SATYROS
- w mackach Zła
Tak, czernidłaki. W tym roku spotykałem duże okazy. Jadalny, ale ja nie zbieram.
- SATYROS
- w mackach Zła
Tak, lasy milickie robią wrażenie. A do tego stawy milickie.....Pelson pisze: ↑28-12-2020, 11:53Piękne lasy potwierdzam. Często jeżdziłem tamtędy krajową 15 na trasie pomiędzy Wrocławiem a Bydgoszczą- obowiązkowo podczas każdej podroży pit-stop wypadał na południe od Milicza. Gęsto zadrzewione i co dla przynajmniej mojego samopoczucia ważne- mieszane. Jak ktoś ma możliwość to niech wpada, bo miejscówka przepiękna.
Raj dla miłośników przyrody. Jeśli ktoś chce zobaczyć bielika to tu jest duża szansa.
Ostatnio widziałem jak bielik leciał za paralotnią:)
Myślałem, że zaatakuje, ale odpuścił....

Pewnie kierowała nim ciekawość, ale mimo to byłem w szoku że się zbliżył do hałasującego urządzenia.
-
- rasowy masterfulowicz
Dygresyjnie, bo to przecież masterful: z tego co czytałem bieliki nie atakują paralotniarzy, ani dronów. Te potwierdzone przypadki jakie zarejestrowano tyczyły się orła australijskiego (Wedge-Tail eagle)- te są podobno strasznie agresywne w obronie terrytorium i potrafią pogonić paralotnie. Bielik zresztą jako taki przegrywa pojedynki z mniejszym od siebie orłem przednim. Taki to mamy symbol narodowySATYROS pisze: ↑28-12-2020, 21:41Tak, lasy milickie robią wrażenie. A do tego stawy milickie.....Pelson pisze: ↑28-12-2020, 11:53Piękne lasy potwierdzam. Często jeżdziłem tamtędy krajową 15 na trasie pomiędzy Wrocławiem a Bydgoszczą- obowiązkowo podczas każdej podroży pit-stop wypadał na południe od Milicza. Gęsto zadrzewione i co dla przynajmniej mojego samopoczucia ważne- mieszane. Jak ktoś ma możliwość to niech wpada, bo miejscówka przepiękna.
Raj dla miłośników przyrody. Jeśli ktoś chce zobaczyć bielika to tu jest duża szansa.
Pewnie kierowała nim ciekawość, ale mimo to byłem w szoku że się zbliżył do hałasującego urządzenia.

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jakby co zostało mi ostatnie xxx ar, dokładnie w punkt, najbliżej jak się da stawów milickich.SATYROS pisze: ↑28-12-2020, 21:41Tak, lasy milickie robią wrażenie. A do tego stawy milickie.....Pelson pisze: ↑28-12-2020, 11:53Piękne lasy potwierdzam. Często jeżdziłem tamtędy krajową 15 na trasie pomiędzy Wrocławiem a Bydgoszczą- obowiązkowo podczas każdej podroży pit-stop wypadał na południe od Milicza. Gęsto zadrzewione i co dla przynajmniej mojego samopoczucia ważne- mieszane. Jak ktoś ma możliwość to niech wpada, bo miejscówka przepiękna.
wychodzisz, idziesz 200 metrów i jesteś w rezerwacie.
wolne 60-70 k?
zapraszam.
lys på slutten av lys
-
Jutro robię trasę na 20 km z 2 innymi wariatoma. Mieliśmy w sumie iść dzisiaj ale wszyscy są najebani po sylwestrze. Będzie kapitalnie. Z 10 km po fest bagnach. Czuję podniecenie.