Doskonale zaorana idiotyczna koncepcja modnego ostatnio "patriotyzmu gospodarczego". 10/10SCREAMBLOODYGORE pisze:Jedyny sklep w którym moja żona będąc w każdej z ciąży była ZAWSZE obsługiwana poza kolejką. Nie uświadczyła tego niestety ani na polskiej poczcie ani nawet w polskiej przychodni/szpitalu.Triceratops pisze:
Tylko do tego Rossmana tak nie laz, to szwabski sklep, laz do polskich drogerii i sklepow. Wspieraj polski przemysl.
ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gore_Obsessed
Mnie kiedyś wzięto za ojca mojej żony. Półtora roku różnicy... : )Najprzewielebniejszy pisze:z miesiac temu szedlem sobie z corka na spacer z psem, do lasu. Zeby wejsc do lasu musze przejsc kawalek przez nieuczeszczana droga wzdluz torow, tam zazwyczaj spotykam tzw dziadkow lesnych, nieinwazyjnych starszych panow czesto spozywajacych. Jeden z nich zobaczyl mnie z corka i krzyczy "oooo, widze spacerek z wnusią"...
Castor pisze:Generalnie to u mnie podobnie, chyba że wracam z pracy to czas dla siebie mam najwcześniej po 23:00. Bo raz pracę kończę o 21:00 potem jeszcze zakupy spożywcze i Rossmann, a w domu po całym dniu syf przeokrutny i niczym doprowadzi się do przyzwoitego stanu w najlepszym wypadku jest godzina 23:00. Jeśli jest później mam automatycznie mniej czasu na hobby albo sen. Nie mając dzieci słuchałem nawet 3 płyty dziennie. Mając jedno dziecko jedną, dwoje jedną na dwa dni, przy trójce potrzebuje na trzy nawet cztery dni. na koncerty chodzę max dwa razy do roku. Moje hobby kończy się na jeździe na rowerze do pracy, jakieś 6.5km w jedną stronę. Na inne przyjemności czasu brak. Sen: przy trójce dzieci jest go mało, a dodatkowo jest 3 razy mniejsza szansa na przespanie całej nocy bez wstawania, dlatego obecnie śpię po max 5 godzin i ze 3 bądź 4 tazy w nocy wstaję.
TheDude pisze:^ Ło kurwa, jaki terror ! ! ! A to wszystko dla potomstwa, z którego i tak nie wiadomo co potem wyrośnie ;)
535 pisze:Nie rozumiem zdziwienia, przecież tak to, w większości przypadków, wygląda. Permanentny brak czasu, problemy finansowe i obłęd w oczach. Nie każdy się do tego nadaje. Co gorsza, niektórzy dowiadują się o tym po fakcie. W tej sytuacji, przekonanie kogokolwiek o niesamowitym szczęściu, które daje rodzicielstwo jest wyzwaniem karkołomnym. Oczywiście gratuluję serdecznie wszystkim rodzicom. Cieszę się waszym szczęściem kochani. Jeżeli jest faktycznie tak wielkie, jak zwykle próbujecie innym wmówić.
Uwierzcie Panowie, że gdyby na jednej szali położyć te wszystkie: płyty, seriale, filmy, koncerty, książki, czasopisma i inne "itede" "itepe", a na drugiej sytuacje kiedy całuje się zasypiające spokojnie dziecko lub kiedy jeszcze nie do końca rozbudzone, z "zamglonym" spojrzeniem zakrada się rańcem do pokoju, szelmowsko uśmiecha i wyciąga ręce na dzień dobry, albo niespodziewanie sprzedaje buziaka na przykład w ramię, bo do policzka nie może sięgnąć to wszystko z tej pierwszej wystrzeliłoby jak z katapulty i w pizdu poleciało gdzieś za horyzont. To pierwsze to teoria, to drugie - praktyka.Heretyk pisze:ano. nie bardzo widzę powód, żebym miał się tak męczyć jak kolega. tak, wiem, są też "plusy" wynikające z posiadania potomstwa, niemniej coś czuję, że to nie dla mnie. człowiek się jednak szybko przyzwyczaja do wygodnego i w sumie bezproblemowego życiakenediusze pisze:No takie posty zdecydowanie nie zachęcają do rozmnażania się.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
niektórzy z wycytowanych to przecież wieczne, narcystyczne i beztroskie stulej-dzieci i niebieskie ptaki, więc sądzę, że taki argument to sam wiesz... :) znajoma jest na ostatnim roku studiów praktycznych i mówi, że te przypadki "dojrzałych facetów", czyli rówieśników (lub wyżej), które widuje, to miętkie, nieprzygotowane do życia nygusy na maminym garnuszku i z wyuczoną komendą "tato, wyślij kasę" w tym samym dniu każdego miesiąca.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szacun ManiusGore_Obsessed pisze:Uwierzcie Panowie, że gdyby na jednej szali położyć te wszystkie: płyty, seriale, filmy, koncerty, książki, czasopisma i inne "itede" "itepe", a na drugiej sytuacje kiedy całuje się zasypiające spokojnie dziecko lub kiedy jeszcze nie do końca rozbudzone, z "zamglonym" spojrzeniem zakrada się rańcem do pokoju, szelmowsko uśmiecha i wyciąga ręce na dzień dobry, albo niespodziewanie sprzedaje buziaka na przykład w ramię, bo do policzka nie może sięgnąć to wszystko z tej pierwszej wystrzeliłoby jak z katapulty i w pizdu poleciało gdzieś za horyzont. To pierwsze to teoria, to drugie - praktyka.
woodpecker from space
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ale czasami człowiek ma dosyć pracy, ciągłych obowiązków domowych, pisków, wrzasków,
walk o zabawki.
Wtedy można podelektować się muzyką.....
Inne życie po prostu
walk o zabawki.
Wtedy można podelektować się muzyką.....
Inne życie po prostu
- Gore_Obsessed
Dzięki, ale szacun to takim gościom jak mj. czy Castor się przede wszystkim należy. : )Triceratops pisze:Szacun Manius
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
możliwe. kto się nie przekona na własnej skórze, ten nie będzie wiedziałGore_Obsessed pisze: Uwierzcie Panowie, że gdyby na jednej szali położyć te wszystkie: płyty, seriale, filmy, koncerty, książki, czasopisma i inne "itede" "itepe", a na drugiej sytuacje kiedy całuje się zasypiające spokojnie dziecko lub kiedy jeszcze nie do końca rozbudzone, z "zamglonym" spojrzeniem zakrada się rańcem do pokoju, szelmowsko uśmiecha i wyciąga ręce na dzień dobry, albo niespodziewanie sprzedaje buziaka na przykład w ramię, bo do policzka nie może sięgnąć to wszystko z tej pierwszej wystrzeliłoby jak z katapulty i w pizdu poleciało gdzieś za horyzont. To pierwsze to teoria, to drugie - praktyka.
- Triceratops
Rowniez. Wyrazilem go wczesniej ;)Gore_Obsessed pisze:Dzięki, ale szacun to takim gościom jak mj. czy Castor się przede wszystkim należy. : )Triceratops pisze:Szacun Manius
woodpecker from space
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Przybyło mię dziś równiutkie cztery kilo baby, do trzeciego miejsca po przecinku. Z drugiej strony żona jakby sklęsła. Jak już odpocznie to ją zważę. Nie może tak być, żebym tracił na tym interesie, bo po co to wszystko w takim razie?
Kerosene keeps me warm.
- Medard
To gratuluję i które to już bejbi?83koper83 pisze:Przybyło mię dziś równiutkie cztery kilo baby, do trzeciego miejsca po przecinku. Z drugiej strony żona jakby sklęsła. Jak już odpocznie to ją zważę. Nie może tak być, żebym tracił na tym interesie, bo po co to wszystko w takim razie?
- Medard
[/quot]
Doskonale zaorana idiotyczna koncepcja modnego ostatnio "patriotyzmu gospodarczego". 10/10/quote]
Nie zgodzę się, chcemy mieć pracę i żyć lepiej, to wspierajmy polskie produkty i firmy.
Chociaż czasami to trudne i trzeba wybrać zagraniczne, jeżeli są dużo lepszej jakości.
Doskonale zaorana idiotyczna koncepcja modnego ostatnio "patriotyzmu gospodarczego". 10/10/quote]
Nie zgodzę się, chcemy mieć pracę i żyć lepiej, to wspierajmy polskie produkty i firmy.
Chociaż czasami to trudne i trzeba wybrać zagraniczne, jeżeli są dużo lepszej jakości.
Ostatnio zmieniony 18-04-2018, 19:25 przez Medard, łącznie zmieniany 2 razy.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dziękuję, drugie.Medard pisze:To gratuluję i które to już bejbi?83koper83 pisze:Przybyło mię dziś równiutkie cztery kilo baby, do trzeciego miejsca po przecinku. Z drugiej strony żona jakby sklęsła. Jak już odpocznie to ją zważę. Nie może tak być, żebym tracił na tym interesie, bo po co to wszystko w takim razie?
Kerosene keeps me warm.
- SATYROS
- w mackach Zła
Znam temat:) Pisząc to jeden siedzi mi na głowie, drugi ciągnie za nogę:)
Cierpliwości!
Cierpliwości!
Gratuluję i przypominam w razie jakby coś...83koper83 pisze:Przybyło mię dziś równiutkie cztery kilo baby, do trzeciego miejsca po przecinku. Z drugiej strony żona jakby sklęsła. Jak już odpocznie to ją zważę. Nie może tak być, żebym tracił na tym interesie, bo po co to wszystko w takim razie?
[youtube][/youtube]
-
- postuje jak opętany!
Gratulacje!! :)83koper83 pisze:Przybyło mię dziś równiutkie cztery kilo baby, do trzeciego miejsca po przecinku. Z drugiej strony żona jakby sklęsła. Jak już odpocznie to ją zważę. Nie może tak być, żebym tracił na tym interesie, bo po co to wszystko w takim razie?
Mam nadzieję, że z obiema zawodniczkami wszystko w porządku.
- nicram
Przyłączam się do gratulacji 83koper83! Wszystkiego dobrego!
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
Wzruszyłem się :D Może by jeszcze założyć temat o wodach po goleniu, depilacji pach i torsu albo jak dobrze wyglądać po 40-tce... No fajnie Panowie że rodzą Wam się dzieci, oby jak najwięcej. Ale litości. To jest miejsce na takie sprawy? Jak baby dosłownie...
- Medard
Temat niemuzyczny, jakich wiele tutaj.Wódka i Piwo pisze:Wzruszyłem się :D Może by jeszcze założyć temat o wodach po goleniu, depilacji pach i torsu albo jak dobrze wyglądać po 40-tce... No fajnie Panowie że rodzą Wam się dzieci, oby jak najwięcej. Ale litości. To jest miejsce na takie sprawy? Jak baby dosłownie...
Ważne jest odpowiednio wychować dzieci, by słuchały metalu, a później staruszkom
w podeszłym wieku umiały odpalić płytę do posłuchania.
Przecież jest temat o Behemoth.Wódka i Piwo pisze:Wzruszyłem się :D Może by jeszcze założyć temat o wodach po goleniu, depilacji pach i torsu albo jak dobrze wyglądać po 40-tce...
- trup
Gratulacje!
jest nas więcej. Coraz.
jest nas więcej. Coraz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)