Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

04-08-2019, 21:01

W K-ce są trzy kina studyjne. Rialto, światowid i Kosmos, Oprócz typowych hollywoodzkich filmów wyświetlają, mnóstwo alternatywnej produkcji. Plus jak masz kartę stałego klienta to są zniżki. Do tego nikt tam nie żre popkornu i chłepta coli. Do tego jest mnóstwo seansów z wykładem i dyskusją. Pod tym względem na tej mojej prowincji jest bardzo fajnie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

04-08-2019, 21:03

Żułek pisze:jakie kurwa jebane złodzieje
i nie mówie tu akurat o Live Nation ale też bilety
mam vouchery do Cinema City więc sobie skorzystałem dzisiaj i zamówiłem bilecik na pajączka bo już schodzi do lamusa a ja tłumów nie lubie i sie okazała że voucher faktycznie działa bo bilet jest za darmo ale 1,4zł opłaty manipulacyjnej musiałem złodziejom przelać

a żeby złapali kiłe i zdechli kurwy jedne
Żułek znam cie kolego, byłeś kiedyś wiodącą postacią jednego z największych for warezowych w polsce.Podpierdalałeś MPchujki jak na jebanym szaberku
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

04-08-2019, 21:10

mocny2_3 pisze:
mam vouchery do Cinema City więc sobie skorzystałem dzisiaj i zamówiłem bilecik na pajączka bo już schodzi do lamusa a ja tłumów nie lubie i sie okazała że voucher faktycznie działa bo bilet jest za darmo ale 1,4zł opłaty manipulacyjnej musiałem złodziejom przelać

Żułek znam cie kolego, byłeś kiedyś wiodącą postacią jednego z największych for warezowych w polsce.Podpierdalałeś MPchujki jak na jebanym szaberku
:E
535

04-08-2019, 21:37

Rozumiem, że uderzasz z buta, bo gdyby do tego doliczyć bilety na tramwaj to głód zajrzałby w oczy.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-08-2019, 23:02

mocny2_3 pisze:

co ??????? jeśli masz na myśli MD to chyba cie pojebało :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

10-08-2019, 23:48

Żeszkurwajapierdole, wjeżdżając do garażu zawadziłem prawym bokiem (tylni błotnik wgięty, porysowane drzwi) moją 12 letnią Astrą i niestety czeka mnie wizyta u blacharza/lakiernika i parę stów w plecy. Kurwa, wszystko przez ten jebany pośpiech: "wracaj szybko ze sklepu bo ja wychodzę z koleżankami a ktoś musi z małą iść na plac zabaw bo zaczyna wariować w domu". No to objechałem ekpresowo, niech to chuj.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

11-08-2019, 07:13

Prodi pisze:Żeszkurwajapierdole, wjeżdżając do garażu zawadziłem prawym bokiem (tylni błotnik wgięty, porysowane drzwi) moją 12 letnią Astrą i niestety czeka mnie wizyta u blacharza/lakiernika i parę stów w plecy. Kurwa, wszystko przez ten jebany pośpiech: "wracaj szybko ze sklepu bo ja wychodzę z koleżankami a ktoś musi z małą iść na plac zabaw bo zaczyna wariować w domu". No to objechałem ekpresowo, niech to chuj.
Tak to kurwa jest jak się babie poluzuje . Do garów mycia, bo do gotowania sa za słabe.
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

15-08-2019, 10:24

Banda debili zwanych turystami jadąca do Zakopca która totalnie zakorkowała mi wioskę. Widły i ...
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Awatar użytkownika
Medard

15-08-2019, 11:04

Kilgore pisze:Banda debili zwanych turystami jadąca do Zakopca która totalnie zakorkowała mi wioskę. Widły i ...
Wszystkie dojazdy w Tatry zakorkowane, w białce zapchane jak w magdalence, czy dawniej w raszynie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

15-08-2019, 16:28

Janusze w natarciu. To się nazywa fachowo, wypoczynek.
Pacjent

15-08-2019, 17:18

535 pisze:Janusze w natarciu. To się nazywa fachowo, wypoczynek.
Jeśli stoisz w korku w rejonie turystycznym to automatycznie otrzymujesz tytuł Janusza czy kryteria są inne?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

15-08-2019, 17:26

jest zlot Krystyn , to i może w Z. jest zlot Januszy, stąd te korki :)
535

15-08-2019, 17:44

Pacjent pisze:
535 pisze:Janusze w natarciu. To się nazywa fachowo, wypoczynek.
Jeśli stoisz w korku w rejonie turystycznym to automatycznie otrzymujesz tytuł Janusza czy kryteria są inne?
Ty jak zwykle udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Ja jestem cierpliwy i ci wyjaśnię. Po prostu nie pcham się w celach wypoczynkowych w miejsca gdzie zawsze stoi tłum tępych sierot udających turystów. Takim miejscem już od dawna jest Zakopane i okolice, a szczególnie w sezonie letnim. I tak. Każdy kto tam dzisiaj stoi, bo wybrał się na wczasy jest dla mnie automatycznie Januszem. Nie dość, że był na tyle tępy, by się tam wybrać, to jeszcze napędza tej hołocie biznes, żaląc się później na fejsbuczkach. Coś jeszcze?
Pacjent

15-08-2019, 18:08

Poniekąd Cię rozumiem, bo sam nigdy nie jeżdżę tam w wakacje, a zimy nie toleruję, więc do głowy by mi nie przyszło pojechać tam gdzie jest jeszcze chłodniej. Natomiast tamtejsze korki są chyba całoroczną regułą.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Triceratops

15-08-2019, 18:17

Ja znam paru januszow, zacni ludzie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

15-08-2019, 19:40

Pacjent pisze:Natomiast tamtejsze korki są chyba całoroczną regułą.
Pewnie tak, ja bywam u znajomych, w tym roku akurat wakacyjnie, ale do samego zakopca się nie ruszałem, byłem kiedyś na wycieczce szkolnej i chyba starczy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

15-08-2019, 20:19

Czyli nie bardzo macie panowie pojęcie, ale chętnie podyskutujecie o tym co przez lata odpierdala się w tej okolicy. Pięknie.
Awatar użytkownika
Żułek

15-08-2019, 20:38

ale dlaczego ? ;)
przecież nie od wczoraj wiadomo jakie są tam kolejki, regularnie je pokazują w tv i pytają się januszy ile stoją
odpowiadają że 5-6 godzin a kolejki końca nie widać i są zadowoleni bo przecież w domu kolejek nie mają, świeci słoneczko, nie muszą łazić do roboty i w ogólne super hiper urlop mają :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

15-08-2019, 20:38

535 pisze:Czyli nie bardzo macie panowie pojęcie, ale chętnie podyskutujecie o tym co przez lata odpierdala się w tej okolicy. Pięknie.
Kurwa miałem budowę przez rok jeździłem na Chałubińskiego, wrogowi nie życzę. A byłem jeszcze jak mi się dzieci rodziły he he
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
535

15-08-2019, 20:51

Ty jesteś z okolic Raby? Chyba dobrze kojarzę. Ścieżka lewej ręki na Zakopane, stojąc twarzą do mapy. Pamiętam dobrze tę drogę.
ODPOWIEDZ