ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
bo przed 500+ patologii nie było w ogóle, ani, ani :D problemy sięgające kilkudziesięciu lat też zaczęłty się tu i teraz dopiero :DD
-
- mistrz forumowej ceremonii
chuj wie do kogo pijesz, ale ja tak na pewno nie twierdzębyrgh pisze:bo przed 500+ patologii nie było w ogóle, ani, ani :D problemy sięgające kilkudziesięciu lat też zaczęłty się tu i teraz dopiero :DD
-
- rasowy masterfulowicz
Ale stronnicze pierdolenie czlowieka ktory w zwierzętach widzi tylko swoje zarcie :)Triceratops pisze:Oczywiscie, zwlaszcza, ze ta legendarna psia milosc to tylko wymysl, mozg psa w kazdej chwili analizuje sytuacje pod katem korzysci i strat oraz sprawdza jak daleko sie moze posunac bez ponoszenia przykrych konsekwencji. Zwykle kalkulacje a niektorzy mysla, ze maja dziecko z sierscia, ktore nie musi chodzic do szkoly a jedyny koszt to worek karmy. Kot to wlasciwie jest panem czlowieka. No i wszyscy milosnicy uczlowieczania zwierzat (spanie z nimi w lozku, calowanie itp) dostaja w pakiecie zajebisty bonus, pasozyty.
HAILSA!!!!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie do konca wylacznie jako zarcie, sam mam rybki ;)
Mieso jem relatywnie rzadko, bo przemyslowego scierwa nie tykam, raz na kwartal jak bija swianiaka na wsi to biore cwiartke albo pol i mi styka. Mieso to srednie zrodlo bialka, co innego podroby ale tez nie wolno przesadzac zeby sie np w dne moczanowa nie wpedzic. Na pewno nie bede zaprzeczal temu, ze tak to zostalo zaprogramowane przez nature, bo to idiotyzm. Zwierzeta to energia skonsumowana z roslin, ktore zsyntetyzowaly ja z promieni slonecznych, wiec trzeba je zjadac ;)
Mieso jem relatywnie rzadko, bo przemyslowego scierwa nie tykam, raz na kwartal jak bija swianiaka na wsi to biore cwiartke albo pol i mi styka. Mieso to srednie zrodlo bialka, co innego podroby ale tez nie wolno przesadzac zeby sie np w dne moczanowa nie wpedzic. Na pewno nie bede zaprzeczal temu, ze tak to zostalo zaprogramowane przez nature, bo to idiotyzm. Zwierzeta to energia skonsumowana z roslin, ktore zsyntetyzowaly ja z promieni slonecznych, wiec trzeba je zjadac ;)
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No i gitara. Nas też jest czworo. Gratulacje!
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Elegancko. Gratulacje.
A i pińć-stów piechotą nie chodzi -:)
A i pińć-stów piechotą nie chodzi -:)
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Plastek
- Kontakt:
Gratulacje! Jak dziecku na imię? Joey, Johnny, Dee Dee czy Tommy?SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nazwałem kota Dee Dee, to mi chuj spierdolił.Plastek pisze:Gratulacje! Jak dziecku na imię? Joey, Johnny, Dee Dee czy Tommy?SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
- Plastek
- Kontakt:
Dobrze, że spierdolił a nie zatruł się jakąś chemią.ramonoth pisze:Nazwałem kota Dee Dee, to mi chuj spierdolił.Plastek pisze:Gratulacje! Jak dziecku na imię? Joey, Johnny, Dee Dee czy Tommy?SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Ehe... Mikołaj. Ale wyczułeś temat bo w ostatnich dniach ciąży wróciłem do rysunku i jednym z bohaterów moich bohomazów jest nie kto inny jak Joey a Dee Dee na etapie szkiców. Serio:)Plastek pisze:Gratulacje! Jak dziecku na imię? Joey, Johnny, Dee Dee czy Tommy?SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
- trup
SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
Nooo To gratulacjie!

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Moje drugie też Mikołaj. Szykuj się na charakternego syneła :)SCREAMBLOODYGORE pisze:Ehe... MikołajPlastek pisze:Gratulacje! Jak dziecku na imię? Joey, Johnny, Dee Dee czy Tommy?SCREAMBLOODYGORE pisze:Było nas troje, jest czworo. Trochę hardcora i trzy godziny snu. Na szczęście poszło ekspresowo.
-
Młoda już mnie rozstawia po kątach. Jak puści bąka i pytam Co to?!!! Odpowiada Motorhead. Przy drugim będę bardziej surowy ;-)
- Gore_Obsessed
U kogo jest u tego jest. :) U mnie chodzi jak w zegarku.Triceratops pisze:Kot to wlasciwie jest panem czlowieka.
A co do tego wymądrzania się na ostatnich kilku stronach - pełne spektrum doznań mają tylko ci co mają dzieci. Wiedzą jak jest po obu stronach barykady. Reszta sobie jedynie fantazjuje. Osobiście nie wyobrażam sobie nic wspanialszego. Nie zamieniłbym tej sytuacji na żadną inną. Piszę jako ojciec (już prawie) trzylatka. Oczywiście nadal nie wiem jak to jest mieć nastoletnie dziecko, a tylko ktoś kto już potomstwo odchował ma pełną wiedzę, ale przynajmniej nie teoretyzuję całkowicie jak parę osób tutaj.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Castor
Przedwczoraj o 15:55 po raz kolejny zostałem Ojcem. Dla tych co tu od niedawna, dodam że po raz trzeci. Tym razem syn, wreszcie! Nie żebym miał jakieś wielkie parcie na syna, ale przynajmniej teraz układ sił w domu się trochę wyrówna i nie będzie już 3 : 1. Liczę na rychłe wyjście syna i mamusi ze szpitala.

-
- mistrz forumowej ceremonii
Castor nie marnuje czasu, ani nie pozwala plemnikom zbytnio się zestarzeć ;)
Gratulacje i wszystkiego dobrego. Dużo zdrowia dla synka i jego mamy.
Gratulacje i wszystkiego dobrego. Dużo zdrowia dla synka i jego mamy.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Gratulacje i życzenia powodzenia przy czwartym :)Castor pisze:Przedwczoraj o 15:55 po raz kolejny zostałem Ojcem. Dla tych co tu od niedawna, dodam że po raz trzeci. Tym razem syn, wreszcie! Nie żebym miał jakieś wielkie parcie na syna, ale przynajmniej teraz układ sił w domu się trochę wyrówna i nie będzie już 3 : 1. Liczę na rychłe wyjście syna i mamusi ze szpitala.
- trup
Ja prdl... Castor, ale żeś się rozbujał!
Bierzesz czynny udział w programie 500+? Czy idziesz na rekord w rodzinie?
Gratulacje!
Bierzesz czynny udział w programie 500+? Czy idziesz na rekord w rodzinie?
Gratulacje!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."