Kurwa, zazdrość, cebulaki, bo was nie stać na taką zajebistą dziarę. A ja mam to w d... na drugiej ręce robię Eryka.TheDude pisze:83koper83 pisze:Skończone.
Jeśli naprawdę masz taki tatuaż to stwierdzam, że w głowie zamiast mózgu masz chyba trociny albo miśki żelki :)
TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: TATUAŻE
Kerosene keeps me warm.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Obesraną dupę i keyboard Casio sobie wydziaraj lepiej :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No trochę lepsze niż te Nergale...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki

ZOMBIE ZOMBIE ZOMBIE

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nie zapominam z kąd jestem.....
-
- weteran forumowych bitew
Zawsze mnie zastanawiają takie tatuaże. Czy bardziej niedojebany jest człowiek, który godzi się na takie coś z błędem ortograficznym, czy tatuażysta, który taki błąd popełnia. A może obaj?
A może niektórzy tatuażyści robią to specjalnie, ja nie wiem, dżizus,, jak można napisać "z kąd" :D tuszem komuś na ciele
A może niektórzy tatuażyści robią to specjalnie, ja nie wiem, dżizus,, jak można napisać "z kąd" :D tuszem komuś na ciele
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Bloodcult
Moja siostra tatuuje. Kiedyś robiąc projekt popełniłem błąd (kopiując tekst jedna z liter się zdublowała). Tekst był po hiszpańsku więc ani ja ani siostra nie zauważyliśmy tej literówki, ale przed tatuowałem klientka dokładnie obejrzała każdy z projektów (różniły się rozmiarami) i od razu wychwyciła ten w którym był błąd.
Jeśli klient przychodzi z gotowym projektem (o ile nie jest on po polsku) to tatuażysta nie wnika jakoś specjalnie czy jest poprawny czy nie. Sentencje dostarczane przez klienta zawsze kazałem sobie wysłać na maila, aby zawsze mieć dowód po czyjej stronie leży ewentualny błąd. Nie widzę jakiegoś specjalnego powodu by sprawdzać czy oceniać to co klient chce mieć na własnym ciele.
Podstawowe zasady zdrowego rozsądku odsiewają pomyłki od zwykłej głupoty.
Jeśli klient przychodzi z gotowym projektem (o ile nie jest on po polsku) to tatuażysta nie wnika jakoś specjalnie czy jest poprawny czy nie. Sentencje dostarczane przez klienta zawsze kazałem sobie wysłać na maila, aby zawsze mieć dowód po czyjej stronie leży ewentualny błąd. Nie widzę jakiegoś specjalnego powodu by sprawdzać czy oceniać to co klient chce mieć na własnym ciele.
Podstawowe zasady zdrowego rozsądku odsiewają pomyłki od zwykłej głupoty.
-
kenediusze pisze:Zawsze mnie zastanawiają takie tatuaże. Czy bardziej niedojebany jest człowiek, który godzi się na takie coś z błędem ortograficznym, czy tatuażysta, który taki błąd popełnia. A może obaj?
Także się nad tym zastanawiałem, literówki zrozumiem jeśli jest jakaś sentencja po łacinie, po arabsku ( już widziałem takie dziary, w życiu pięknym bym czegoś takiego nie dał sobie wydziarać) po japońsku lub chińsku ( tak samo, tam robaczki tutaj krzaczki, a zamiast sentencji smok, waleczność, odwaga, okazuje się że masz wytatuowane zalać wrzątkiem, makaron musi się gotować...). Ale jeśli chodzi o nasz ojczysty język, to albo tatuażysta miał dobry humor i widząc zjeba, którego iloraz inteligencji nie pozwala mu wychwycić błędu ortograficznego zrobił mu psikusa, albo jak pisze kolega Bloodcult klient przynosi gotowy projekt, albo co najmniej prawdopodobne ale możliwe, tatuażysta ma dysleksję.
Druga sprawa to właśnie treść tych odezw, często gęsto to sentencje takie bardzo ziomalskie jak "Brat bratu bratem", "jebać policję", czy napis na szyi "to należy do kata". Nie wiem jaki trzeba mieć iloraz inteligencji by podobne bazgroły tatuować sobie na ciele. Albo jakieś kibolskie odzywki - chociaż znam przynajmniej jedno studio, gdzie odmówią wykonania takiego wzoru, żadnych emblematów czy chociażby nazwy drużyny.
- manieczki
Szczęść Boże!Bloodcult pisze:Moja siostra tatuuje.
Czy siostra mogłaby zaprojektować mi jakiś tatuaż i wykonać go na mojej stulejce (fizycznej, nie umysłowej)? Nie dość, że miałbym tatuaż to jeszcze kobieta dotknęłaby mojego tralala.
Daj Bóg.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
ile kosztuje zrobienie dobrego rekawa od nadgarstka do lokcia na slasku??
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
ODPOWIEDZ, PROSZE CIE!!!!manieczki pisze:Szczęść Boże!Bloodcult pisze:Moja siostra tatuuje.
Czy siostra mogłaby zaprojektować mi jakiś tatuaż i wykonać go na mojej stulejce (fizycznej, nie umysłowej)? Nie dość, że miałbym tatuaż to jeszcze kobieta dotknęłaby mojego tralala.
Daj Bóg.
Bo siedze juz ponad dzien z flakiem w łapie i czekam na Twoja (a raczej siostry) odpowiedz.
- Bloodcult
Szczęść Boże!
paniczu manieczki, a zdajesz sobie sprawę że tatuaż BOLI !?
i to bardzo :|
...czasem nawet leci krew...
paniczu manieczki, a zdajesz sobie sprawę że tatuaż BOLI !?
i to bardzo :|
...czasem nawet leci krew...
- manieczki
Na pewno mniej niż jak tatko łoi mnie kablem od prodiża...
- Havoc
- zaczyna szaleć
- manieczki
Wyższa filozofia...

- Tymothy
- postuje jak opętany!
niech cie ch...uj, a tam jest nabezgrane "życie do śmierci" czy "życie po śmierci", bo to zasadniczo dwie odmienne filozofie :)manieczki pisze:Wyższa filozofia...
Hello darkness, my old friend
- manieczki
A co to za różnica? :D

- TheDude
Prawilny debilizm :)